Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tp Forumaš(ica)

|
Postano: 19:45 čet, 17. 4. 2008 Naslov: 1. blic iz IFVV, grupa [A-H], 16.4.2008. |
|
|
Rezultati 1. blica iz Integrala funkcija vise varijabli odrzanog u srijedu 16. travnja 2008. za grupu [A-H] nalaze se u prilogu.
Rezultati 1. blica iz Integrala funkcija vise varijabli odrzanog u srijedu 16. travnja 2008. za grupu [A-H] nalaze se u prilogu.
Description: |
|
 Download |
Filename: |
IFVVblicevi2008zanet.xls |
Filesize: |
18.5 KB |
Downloaded: |
264 Time(s) |
|
|
[Vrh] |
|
5ra Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)

|
Postano: 13:14 pet, 18. 4. 2008 Naslov: |
|
|
Da, prilicno su losi. U drugom zadatku sam davao 1 bod i ako je tocno provedena zamijena varijabli (dakle tocni rubovi i nije zaboravljen Jacobijan).
Priznajem da je izgleda bilo premalo vremena (pisali ste 12 minuta), ali me cudi da su samo rijetki dosli na ideju da u drugom zadatku uvedu polarne koordinate. Promjena poretka integracije je takodjer lose prosla.
Cak i ako sam ja nedovoljno objasnjavao, o cemu mozemo diskutirati, razina neznanja je poprilicna. Cini mi se da su se kod nekih studenata spojile dvije lose tendencije - i dalje se kampanjski uci, sto samo po sebi ja ne osudjujem, ali se i ocekuje da se [b]sve[/b] sto je potrebno napravi na vjezbama. Ako je netko redovito samostalno vjezbao zadatke, tesko mu se moglo dogoditi da ne dobije bar 1 bod ukupno jer bi o eventualnim problemima na koje je naisao izvijestio ili mene za vrijeme vjezbi ili konzultacija ili demonstratore koji su takodjer tu da mu pomognu.
Dakle, ako na ponovljene upite da li vam je nesto nejasno i raspolozivost asistenata i demonstratora studenti i dalje ostaju nijemi, ja moram pretpostaviti ne da im je sve potpuno jasno (sto sam siguran da nije), nego da su odlucili sami rijesiti svoje nejasnoce vjezbajuci zadatke, citajuci knjige, zbirke i slicno kao sto sam i sam najcesce radio i radim na svom studiju.
U svakom slucaju, poanta je da uz pomoc ili usprkos asistentu sami izabirete nacin svoga ucenja i studiranja i naravno sami snosite i vecinu posljedica.
Naravno, ovaj blic ionako nije posebno znacajan, ali je dobro posluzio kao indikator.
Da, prilicno su losi. U drugom zadatku sam davao 1 bod i ako je tocno provedena zamijena varijabli (dakle tocni rubovi i nije zaboravljen Jacobijan).
Priznajem da je izgleda bilo premalo vremena (pisali ste 12 minuta), ali me cudi da su samo rijetki dosli na ideju da u drugom zadatku uvedu polarne koordinate. Promjena poretka integracije je takodjer lose prosla.
Cak i ako sam ja nedovoljno objasnjavao, o cemu mozemo diskutirati, razina neznanja je poprilicna. Cini mi se da su se kod nekih studenata spojile dvije lose tendencije - i dalje se kampanjski uci, sto samo po sebi ja ne osudjujem, ali se i ocekuje da se sve sto je potrebno napravi na vjezbama. Ako je netko redovito samostalno vjezbao zadatke, tesko mu se moglo dogoditi da ne dobije bar 1 bod ukupno jer bi o eventualnim problemima na koje je naisao izvijestio ili mene za vrijeme vjezbi ili konzultacija ili demonstratore koji su takodjer tu da mu pomognu.
Dakle, ako na ponovljene upite da li vam je nesto nejasno i raspolozivost asistenata i demonstratora studenti i dalje ostaju nijemi, ja moram pretpostaviti ne da im je sve potpuno jasno (sto sam siguran da nije), nego da su odlucili sami rijesiti svoje nejasnoce vjezbajuci zadatke, citajuci knjige, zbirke i slicno kao sto sam i sam najcesce radio i radim na svom studiju.
U svakom slucaju, poanta je da uz pomoc ili usprkos asistentu sami izabirete nacin svoga ucenja i studiranja i naravno sami snosite i vecinu posljedica.
Naravno, ovaj blic ionako nije posebno znacajan, ali je dobro posluzio kao indikator.
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:42 pet, 18. 4. 2008 Naslov: |
|
|
nije grupa A-H, al svejedno, tiče se ovog blica... dakle, sad sam vidjela na netu zadatke, i gledam grupu I-P, koja je pisala 15.4., u utorak... e sad, jesam ja senilna, ili nama drugi zadatak nije glasio tak kako je sad na webu? :D ne mislim tu sad na brojeve, to je nebitno, nego baš na tekst zadatka... ja se ne sjećam da je pisalo da pređemo u kart. koordinate, nego da zamijenimo poredak integracije :D i mislim da nije pisalo da skiciramo područje integracije... pa nek mi sad netko kaže jesam li ja luda, pa sam krivo pročitala zadatak na blicu, ili je ovo neka druga verzija, ili što? :lol:
nije grupa A-H, al svejedno, tiče se ovog blica... dakle, sad sam vidjela na netu zadatke, i gledam grupu I-P, koja je pisala 15.4., u utorak... e sad, jesam ja senilna, ili nama drugi zadatak nije glasio tak kako je sad na webu? ne mislim tu sad na brojeve, to je nebitno, nego baš na tekst zadatka... ja se ne sjećam da je pisalo da pređemo u kart. koordinate, nego da zamijenimo poredak integracije i mislim da nije pisalo da skiciramo područje integracije... pa nek mi sad netko kaže jesam li ja luda, pa sam krivo pročitala zadatak na blicu, ili je ovo neka druga verzija, ili što?
_________________ kalendar

|
|
[Vrh] |
|
ivanzub Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
frances Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 8:41 sub, 19. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="arya"]... ja se ne sjećam da je pisalo da pređemo u kart. koordinate, nego da zamijenimo poredak integracije :D i mislim da nije pisalo da skiciramo područje integracije... pa nek mi sad netko kaže jesam li ja luda, pa sam krivo pročitala zadatak na blicu, ili je ovo neka druga verzija, ili što? :lol:[/quote]
da, pisalo je da zamjenimo poredak integracije, nisu se spominjale kartezijeve...
arya (napisa): | ... ja se ne sjećam da je pisalo da pređemo u kart. koordinate, nego da zamijenimo poredak integracije i mislim da nije pisalo da skiciramo područje integracije... pa nek mi sad netko kaže jesam li ja luda, pa sam krivo pročitala zadatak na blicu, ili je ovo neka druga verzija, ili što?  |
da, pisalo je da zamjenimo poredak integracije, nisu se spominjale kartezijeve...
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|