Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Vjeko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:04 sri, 16. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Ha malo je neobično da takav par glomaznih i, za nas (MSR, FPM i druge), na trećoj godini vjerojatno najzahtjevnijih kolegija nema svoje mjesto na forumu.
A ne mora to biti samo za objašnjenje gradiva, trebalo bi postojati mjesto za tehničke informacije, poput termina odrade (koja se sprema za statistiku), kao i za razmjenu iskustava.
Ha malo je neobično da takav par glomaznih i, za nas (MSR, FPM i druge), na trećoj godini vjerojatno najzahtjevnijih kolegija nema svoje mjesto na forumu.
A ne mora to biti samo za objašnjenje gradiva, trebalo bi postojati mjesto za tehničke informacije, poput termina odrade (koja se sprema za statistiku), kao i za razmjenu iskustava.
_________________ Mir i dug život!
Živi dugo i uspješno!
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 11:10 sri, 16. 5. 2007 Naslov: |
|
|
Mala napomena: ako netko od asistenata ili nastavnika odluci pratiti, to se moze i automatizirano: postoje [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1371]notificationi za nove topice[/url], a svaki postojeci topic moze se watchati (klikom na "Watch this topic for replies", kako je uobicajeno na phpBB forumima). 8)
Dakle, cak ne treba niti dolaziti svako malo na Forum. :D
Mala napomena: ako netko od asistenata ili nastavnika odluci pratiti, to se moze i automatizirano: postoje notificationi za nove topice, a svaki postojeci topic moze se watchati (klikom na "Watch this topic for replies", kako je uobicajeno na phpBB forumima).
Dakle, cak ne treba niti dolaziti svako malo na Forum.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
LSSD Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
Postano: 11:01 čet, 6. 3. 2008 Naslov: |
|
|
Među kolegijima treće godine fale kolegiji Mjera i integral i Matematičke metode fizike (mislim da je bivša analitička mehanika).
Isto mi nije jasno zašto od izbornih kolegija sa treće godine samo euklidski prostori i teorija brojeva imaju povlađten položaj, a kolegiji Iterativne metode, Markovljevi lanci, Matematička logika, Fourierovi redovi i primjene, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike, Objektno programiranje, Uvod u diferencijalnu geometriju i Modeli geometrije stoje na drugim podforumima.
Mislim, nije tolko bitno, mene osobno to malo iritira jer ne vidim neki razlog zašt bi bilo tak, logičnije bi mi bilo da su svi izborni među siročićima, ak je već puno trpat ih tolko na 3.
Među kolegijima treće godine fale kolegiji Mjera i integral i Matematičke metode fizike (mislim da je bivša analitička mehanika).
Isto mi nije jasno zašto od izbornih kolegija sa treće godine samo euklidski prostori i teorija brojeva imaju povlađten položaj, a kolegiji Iterativne metode, Markovljevi lanci, Matematička logika, Fourierovi redovi i primjene, Odabrane primjene vjerojatnosti i statistike, Objektno programiranje, Uvod u diferencijalnu geometriju i Modeli geometrije stoje na drugim podforumima.
Mislim, nije tolko bitno, mene osobno to malo iritira jer ne vidim neki razlog zašt bi bilo tak, logičnije bi mi bilo da su svi izborni među siročićima, ak je već puno trpat ih tolko na 3.
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Saf Forumski umjetnik
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
nana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
Postano: 18:27 čet, 24. 4. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="nana"]@alen: Ne znam sta ce ti ti podforumu kad ionak nitko nista ne komentira o tim kolegijima. Inace treca godina je bas nekak neaktivna, mozda dogodine, ovi mladji su nabrijaniji na forum. 8)
BTW bolje je da ti ne odgovaras na pitanja iz MMFa :PPP[/quote]
Možda bi onda trebalo maknut i kompleksnu, skoro pa da nema novih postova, al čini se da ljudi ipak posjećuju (mislim da je bilo više od 150 puta skinuta zadaća).
Mislim da mi je bolje da odgovaram pa ak je netočno me drugi mogu pobit, neg da živim u zabludi.
Ne znam dal asistenti Starčević i Pažanin dolaze na forum, al već sam par puta htio postat rješenja koja bi bila korisna ljudima, a nisam jer mi se čini neprikladno da kolegij iz kojeg imamo najviše sati tjedno i nosi najviše ects bodova bude među Ostalim kolegijima.
Asistentica Ninčević posjećuje forum i drži vježbe iz Fourierovih redova i Integrala i mjere
nana (napisa): | @alen: Ne znam sta ce ti ti podforumu kad ionak nitko nista ne komentira o tim kolegijima. Inace treca godina je bas nekak neaktivna, mozda dogodine, ovi mladji su nabrijaniji na forum.
BTW bolje je da ti ne odgovaras na pitanja iz MMFa |
Možda bi onda trebalo maknut i kompleksnu, skoro pa da nema novih postova, al čini se da ljudi ipak posjećuju (mislim da je bilo više od 150 puta skinuta zadaća).
Mislim da mi je bolje da odgovaram pa ak je netočno me drugi mogu pobit, neg da živim u zabludi.
Ne znam dal asistenti Starčević i Pažanin dolaze na forum, al već sam par puta htio postat rješenja koja bi bila korisna ljudima, a nisam jer mi se čini neprikladno da kolegij iz kojeg imamo najviše sati tjedno i nosi najviše ects bodova bude među Ostalim kolegijima.
Asistentica Ninčević posjećuje forum i drži vježbe iz Fourierovih redova i Integrala i mjere
_________________ Između ostalog, mislim da bi kolegij mjera i integral trebao imati svoj podforum među kolegijima treće godine
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
alen Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:16 čet, 24. 4. 2008 Naslov: |
|
|
Ja prepisao iz Alenovog posta. :oops: Kolegij je mijenjao naziv, tako da je imao oba imena, aja ne znam na pamet koje je aktualno. :| Promijenih; hvala! :)
Btw, razglasite malo da je to otvoreno, ako zelite da se koristi. ;)
Ja prepisao iz Alenovog posta. Kolegij je mijenjao naziv, tako da je imao oba imena, aja ne znam na pamet koje je aktualno. Promijenih; hvala!
Btw, razglasite malo da je to otvoreno, ako zelite da se koristi.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|