Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goc Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:56 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="goc"] pa na kraju svega nisam stigo kompajlirat nijednom a Zvone je imao presmijesnu reakciju na to i pitao me da jesam ja normalan?? i da se program pise tako da kompajliras svaka dva reda :D maa super ;)[/quote]
nisam to ni ja znala :D moglo bi korisno bit...
moj se prvi nije kompajlirao, a nisam imala vremena da provjeravam zašto tamo... al jesam sad doma, i ispada da nije jer ne stavljam parametre, a konstruktor prima dva parametra, napišem cout bez << i u for petlji imam , umjesto ;... strašno kak sam glupa... valjda neće tu previše uzimat... naravno, pod uvjetom da bi radilo s tim preinakama, to mi se nije baš dalo provjeravat za komplicirane slučajeve, za jedan jednostavni radi :D
ma nije naše bilo baš toliko teško, koliko je bilo posla... naš drugi nije imao 10 linija koda... teško da ćeš 6 funkcija strpat u 10 linija koda :D tak da se ja sramim kakve sam gluposti pisala u drugom u nedostaku vremena :(
i čemu obavezno pisanje main-a u prvom, baš bezveze :(
ma bit će loše, kaj sad, mora i tako nekad bit očito... samo mi je sad žao što sam se mijenjala za termin, čujem da je u 11:30 bio najlakši kolokvij i da se izvjesna osoba žalila asistentu kako je prelagano :D
goc (napisa): | pa na kraju svega nisam stigo kompajlirat nijednom a Zvone je imao presmijesnu reakciju na to i pitao me da jesam ja normalan?? i da se program pise tako da kompajliras svaka dva reda maa super |
nisam to ni ja znala moglo bi korisno bit...
moj se prvi nije kompajlirao, a nisam imala vremena da provjeravam zašto tamo... al jesam sad doma, i ispada da nije jer ne stavljam parametre, a konstruktor prima dva parametra, napišem cout bez << i u for petlji imam , umjesto ;... strašno kak sam glupa... valjda neće tu previše uzimat... naravno, pod uvjetom da bi radilo s tim preinakama, to mi se nije baš dalo provjeravat za komplicirane slučajeve, za jedan jednostavni radi
ma nije naše bilo baš toliko teško, koliko je bilo posla... naš drugi nije imao 10 linija koda... teško da ćeš 6 funkcija strpat u 10 linija koda tak da se ja sramim kakve sam gluposti pisala u drugom u nedostaku vremena
i čemu obavezno pisanje main-a u prvom, baš bezveze
ma bit će loše, kaj sad, mora i tako nekad bit očito... samo mi je sad žao što sam se mijenjala za termin, čujem da je u 11:30 bio najlakši kolokvij i da se izvjesna osoba žalila asistentu kako je prelagano
_________________ kalendar
|
|
[Vrh] |
|
j.b.i.n.s.h. Forumaš(ica)
|
Postano: 1:19 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Evo me, upravo sam stigla doma i prije nego zatvorim ovo poglavlje s kolokvijima, moram izbaciti iz sebe razočaranje vezano uz ovaj današnji.
Krenula sam pisati sve čime nisam bila zadovoljna, ali sam odustala jer nema baš smisla, samo ću reći da sam razočarana svime, a najviše vlastitim učinkom...
...loše mi se piše...
Evo me, upravo sam stigla doma i prije nego zatvorim ovo poglavlje s kolokvijima, moram izbaciti iz sebe razočaranje vezano uz ovaj današnji.
Krenula sam pisati sve čime nisam bila zadovoljna, ali sam odustala jer nema baš smisla, samo ću reći da sam razočarana svime, a najviše vlastitim učinkom...
...loše mi se piše...
_________________ ...joined because i needed some help...
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:43 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="j.b.i.n.s.h."]Evo me, upravo sam stigla doma i prije nego zatvorim ovo poglavlje s kolokvijima, moram izbaciti iz sebe razočaranje vezano uz ovaj današnji.
...loše mi se piše...[/quote]
eto, mogu i ja ovo potpisati :depra:
j.b.i.n.s.h. (napisa): | Evo me, upravo sam stigla doma i prije nego zatvorim ovo poglavlje s kolokvijima, moram izbaciti iz sebe razočaranje vezano uz ovaj današnji.
...loše mi se piše... |
eto, mogu i ja ovo potpisati
|
|
[Vrh] |
|
mala Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:34 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Evo da i ja komentiram. ;)
Ja pisah u 16h i bilo mi je ok...mislim da je grupa prije moje bila brutalna, al ovo naše je bilo ok. Imam sreće da brzo tipkam, i da mi se kompajliralo iz prve, pa nisam gubio vrijeme na traženje nekih bezveznih grešaka...uglavnom, zadovoljan sam...
Ako kog zanima, stavio sam svoja rješenja u attachment...možda nekom pomogne kad će vježbat za 2.kol... (pod pretpostavkom da je ovo ok)...
;)
Evo da i ja komentiram.
Ja pisah u 16h i bilo mi je ok...mislim da je grupa prije moje bila brutalna, al ovo naše je bilo ok. Imam sreće da brzo tipkam, i da mi se kompajliralo iz prve, pa nisam gubio vrijeme na traženje nekih bezveznih grešaka...uglavnom, zadovoljan sam...
Ako kog zanima, stavio sam svoja rješenja u attachment...možda nekom pomogne kad će vježbat za 2.kol... (pod pretpostavkom da je ovo ok)...
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy
Description: |
|
Download |
Filename: |
kolokvij.zip |
Filesize: |
2.41 KB |
Downloaded: |
368 Time(s) |
Zadnja promjena: Luuka; 19:51 sub, 18. 4. 2009; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:09 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Evo i mene. Jako sam razocarana sto grupe nisu niti priblizno jednake tezine niti opsega. Zadaci su koncipirani tako da se ne mogu rjesiti u 2 sata (grupa 13:30), mislim ono:2.zadatak je imao 8 funkcija, tolko nije imala niti zadaca posla. Moj je kolokvij imao teksta pune 3 strane, dok se to sve samo probavi (nisam stavljala kolokvij u usta), prode 15 minuta. Imam osjecaj da rezultati kolokvija nece reprezentirati nase znanje, ili mozda samo moje.
Ne znam ni sama zasto ovo pisem, sad ce nam asistenti sjest za vrat da se ubogi i neuki bolonjci uvijek zale da je svaki kolokvij tezi no ikad i da nije fer.
Evo i mene. Jako sam razocarana sto grupe nisu niti priblizno jednake tezine niti opsega. Zadaci su koncipirani tako da se ne mogu rjesiti u 2 sata (grupa 13:30), mislim ono:2.zadatak je imao 8 funkcija, tolko nije imala niti zadaca posla. Moj je kolokvij imao teksta pune 3 strane, dok se to sve samo probavi (nisam stavljala kolokvij u usta), prode 15 minuta. Imam osjecaj da rezultati kolokvija nece reprezentirati nase znanje, ili mozda samo moje.
Ne znam ni sama zasto ovo pisem, sad ce nam asistenti sjest za vrat da se ubogi i neuki bolonjci uvijek zale da je svaki kolokvij tezi no ikad i da nije fer.
_________________ Meni mama neda da.... Pričam sa dječacima... meni mama neda to-A što?-Jer kaže da je opasno!
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:48 čet, 1. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Nori"]. Zadaci su koncipirani tako da se ne mogu rjesiti u 2 sata (grupa 13:30), mislim ono:2.zadatak je imao 8 funkcija, tolko nije imala niti zadaca posla.[/quote]
da, mislim da sam manje vremena potrošila na zadaću, nego što bi mi trebalo da kolokvij napišem... dobro, možda ne manje, ali sigurno ne ni više... a to i nije baš ok, zar ne?
[quote="Nori"]Imam osjecaj da rezultati kolokvija nece reprezentirati nase znanje, ili mozda samo moje.[/quote]
ne samo tvoje, ima nas još :(
[quote="Nori"]Ne znam ni sama zasto ovo pisem, sad ce nam asistenti sjest za vrat da se ubogi i neuki bolonjci uvijek zale da je svaki kolokvij tezi no ikad i da nije fer.[/quote]
ne žalimo se mi da je kolokvij teži nego ikad, nego da grupe nisu ni približno jednake težine... možda bi isti asistent trebao sastavljat sve zadatke, da se to uravnoteži, a ne ovako...
a i saznala sam nakon pisanja kolokvija da se neke stvari na koje sam potrošila neko vrijeme uopće nisu trebale radit, nego da se sve moglo uzet puno jednostavnije... ali kad nama to nitko rekao nije :(
znam da nema smisla žalit se, al eto...
Nori (napisa): | . Zadaci su koncipirani tako da se ne mogu rjesiti u 2 sata (grupa 13:30), mislim ono:2.zadatak je imao 8 funkcija, tolko nije imala niti zadaca posla. |
da, mislim da sam manje vremena potrošila na zadaću, nego što bi mi trebalo da kolokvij napišem... dobro, možda ne manje, ali sigurno ne ni više... a to i nije baš ok, zar ne?
Nori (napisa): | Imam osjecaj da rezultati kolokvija nece reprezentirati nase znanje, ili mozda samo moje. |
ne samo tvoje, ima nas još
Nori (napisa): | Ne znam ni sama zasto ovo pisem, sad ce nam asistenti sjest za vrat da se ubogi i neuki bolonjci uvijek zale da je svaki kolokvij tezi no ikad i da nije fer. |
ne žalimo se mi da je kolokvij teži nego ikad, nego da grupe nisu ni približno jednake težine... možda bi isti asistent trebao sastavljat sve zadatke, da se to uravnoteži, a ne ovako...
a i saznala sam nakon pisanja kolokvija da se neke stvari na koje sam potrošila neko vrijeme uopće nisu trebale radit, nego da se sve moglo uzet puno jednostavnije... ali kad nama to nitko rekao nije
znam da nema smisla žalit se, al eto...
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:14 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
dakle, po riječima jednog kolege, ti si pisao najlakši kolokvij, lakši nije mogao bit :lol:
inače, kolokvij koji se pisao u 13:30 sastavio je asistent Čačić, a onaj u 16:00 asistent Bujanović... bar koliko ja znam... nisam vidjela da je išta pisalo na papiru, to sam kasnije čula :D
inače, Krunoslav, a ne Krešimir Puljić ;)
dakle, po riječima jednog kolege, ti si pisao najlakši kolokvij, lakši nije mogao bit
inače, kolokvij koji se pisao u 13:30 sastavio je asistent Čačić, a onaj u 16:00 asistent Bujanović... bar koliko ja znam... nisam vidjela da je išta pisalo na papiru, to sam kasnije čula
inače, Krunoslav, a ne Krešimir Puljić
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:24 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="arya"]dakle, po riječima jednog kolege, ti si pisao najlakši kolokvij, lakši nije mogao bit :lol:
[/quote]
da, bio je lagan, mislio sam da je to valjda samo meni jer kao "znam" programirati, ali ipak ne nikako u smislu da "laksi nije mogao bit".
arya (napisa): | dakle, po riječima jednog kolege, ti si pisao najlakši kolokvij, lakši nije mogao bit
|
da, bio je lagan, mislio sam da je to valjda samo meni jer kao "znam" programirati, ali ipak ne nikako u smislu da "laksi nije mogao bit".
_________________ suradnici za razvoj igre traženi!! vidi ovo
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:43 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="MKova"]da, bio je lagan, mislio sam da je to valjda samo meni jer kao "znam" programirati, ali ipak ne nikako u smislu da "laksi nije mogao bit".[/quote]
ma vjerujem da ipak nije bio toliko lagan, ovo je bio citat samo :)
a nisu valjda ni ova ostala dva bili preteška, samo je falilo vremena, pa se u žurbi izgubi koncentracija i pišu totalne gluposti i tako to...
MKova (napisa): | da, bio je lagan, mislio sam da je to valjda samo meni jer kao "znam" programirati, ali ipak ne nikako u smislu da "laksi nije mogao bit". |
ma vjerujem da ipak nije bio toliko lagan, ovo je bio citat samo
a nisu valjda ni ova ostala dva bili preteška, samo je falilo vremena, pa se u žurbi izgubi koncentracija i pišu totalne gluposti i tako to...
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 10:20 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
evo da se i ja osvrnem (sad sam se tek, naime, oporavio :blju:).
razočaran sam u ovaj kolokvij. ponajprije zbog sebe - blokirao sam i siguran sam da mogu puno bolje. ali isto tako, razočaran sam što je (ovo je već napomenuto) svaki asistent sastavljao drugi test (ako je to istina, a vjerujem da jest, jer su bili potpisani).
kakve su razlike u kolokvijima ne znam, jer sam vidio samo jedan, ali u svakom slučaju, smatram da nije u redu da su se asistenti tako grubo podijelili.
kao prvo, stilovi su im različiti (kako god glupo ovo zvučalo); bez obzira na dane okvire gradiva, neće svaki čovjek zadati iste probleme.
kao drugo, nisu sve grupe imale jednake vježbe (iz različitih razloga); neki su se više bazirali na jednoj stvari, a nešto drugo preletjeli itd., pa vjerojatno i zbog toga postoje razlike u sastavljanju.
siguran sam da su asistenti surađivali, ali bilo bi više fer da su svi testovi sastavljeni u isto vrijeme od strane svih asistenata zajedno. tada bi sigurno bilo manjih razlika.
na kraju, ne mogu se izvlačiti na to da bih u nekoj drugoj grupi bolje napisao (iako vjerujem da postoji ta u kojoj bih :P ), mogu reći da nije bio moj dan; ali da se osjećam zakinuto (kao i većina), to da...
evo da se i ja osvrnem (sad sam se tek, naime, oporavio ).
razočaran sam u ovaj kolokvij. ponajprije zbog sebe - blokirao sam i siguran sam da mogu puno bolje. ali isto tako, razočaran sam što je (ovo je već napomenuto) svaki asistent sastavljao drugi test (ako je to istina, a vjerujem da jest, jer su bili potpisani).
kakve su razlike u kolokvijima ne znam, jer sam vidio samo jedan, ali u svakom slučaju, smatram da nije u redu da su se asistenti tako grubo podijelili.
kao prvo, stilovi su im različiti (kako god glupo ovo zvučalo); bez obzira na dane okvire gradiva, neće svaki čovjek zadati iste probleme.
kao drugo, nisu sve grupe imale jednake vježbe (iz različitih razloga); neki su se više bazirali na jednoj stvari, a nešto drugo preletjeli itd., pa vjerojatno i zbog toga postoje razlike u sastavljanju.
siguran sam da su asistenti surađivali, ali bilo bi više fer da su svi testovi sastavljeni u isto vrijeme od strane svih asistenata zajedno. tada bi sigurno bilo manjih razlika.
na kraju, ne mogu se izvlačiti na to da bih u nekoj drugoj grupi bolje napisao (iako vjerujem da postoji ta u kojoj bih ), mogu reći da nije bio moj dan; ali da se osjećam zakinuto (kao i većina), to da...
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
vinko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:19 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Da želbe u srijedu ne bi predugo trajale, evo rješenja zadataka.
[code:1]#include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
template<class TIP> struct dugovi {
int broj_dugova, iznosi[100];
TIP datumi[100];
dugovi() { broj_dugova = 0; }
void dodaj(int iznos, TIP datum) {
int pos;
if (broj_dugova<100) pos = broj_dugova++;
else {
pos = 0;
for (int i=1; i<broj_dugova; ++i)
if (iznosi[i] < iznosi[pos]) pos = i;
}
iznosi[pos] = iznos;
datumi[pos] = datum;
}
// neki studenti su koristili fukciju koja izbacuje jedan dug.
// Tako je dosta elegantnije. Pa ipak, ovako je brze
int oprosti(int iznos) {
int oprosteni_iznos = 0;
int oprosteno_dugova = 0;
for (int i=0; i<broj_dugova; ++i)
if (iznosi[i] < iznos) {
++oprosteno_dugova;
oprosteni_iznos += iznosi[i];
}
else if (oprosteno_dugova/* > 0 */) {
iznosi[i-oprosteno_dugova] = iznosi[i];
datumi[i-oprosteno_dugova] = datumi[i];
}
broj_dugova -= oprosteno_dugova;
return oprosteni_iznos;
}
int zastara(TIP datum) {
int oprosteni_iznos = 0;
if (datumi[i] < datum) {
++oprosteno_dugova;
}
}
return oprosteni_iznos;
}
int ukupno() {
int zbroj = 0;
zbroj += iznosi[i];
return zbroj;
}
~dugovi() {
cout << iznosi[i] << ", " << datumi[i] << endl;
}
};
int main() {
dugovi<string> d;
d.dodaj(10, "20050101");
d.dodaj(20, "20050102");
d.dodaj(30, "20050103");
d.dodaj(40, "20050104");
d.dodaj(50, "20060101");
cout << "Ukupni dug je " << d.ukupno() << endl;
cout << "Dugovi manji od 25 su " << d.oprosti(25) << endl;
cout << "Kad ih oprostim, dug je " << d.ukupno() << endl;
cout << "Dugovi manji prije 4.sijecnja 2005 su " << d.zastara("20050104") << endl;
cout << "Kad odu u zastaru, dug je " << d.ukupno() << endl;
return 0;
}[/code:1]
[code:1]#include <iostream>
#include <string>
#include <map>
using namespace std;
// pomocna funkcija koja zaokruzuje na gore p/q
int ceil(int p, int q) { return p/q + ((p%q)!=0);}
int main() {
map<string, int> meni, tacna;
string s;
// u ovoj mapi je svakom jelu pridruzen broj njegovog pojavljivanja na meniu
while (true) {
cin >> s;
if (s == "kraj") break;
++meni[s];
}
// u ovoj mapi je svakom jelu pridruzen broj njegovog pojavljivanja na tacni
while (true) {
cin >> s;
if (s == "kraj") break;
++tacna[s];
}
map<string, int>::iterator ti, mi;
int broj_menia = 0;
for (ti = tacna.begin(); ti != tacna.end(); ++ti) {
mi = meni.find(ti->first);
if (mi == meni.end()) {
// jelo se ne nalazi na meniu, pa ispisi njegovo ime potrebni broj puta
for (int i=0; i<ti->second; ++i)
cout << ti->first << " ";
}
else broj_menia = max (broj_menia, ceil(ti->second, mi->second));
}
for (int i=0; i<broj_menia; ++i)
cout << "meni ";
cout << endl;
return 0;
}[/code:1]
Bodovanje je bilo otprilike ovako:
U prvom zadatku je dobra definicija funkcija nosila 5 bodova, da ispravno rade još 6, te main 4. Plus/minus koji bod za greške/zgodna rješenja
U drugom je dobro učitavanje 5, ispis 5, dobar postupak 10, plus malo/minus nekoliko bodova za greške/dobre ideje. Drugi se mogao rješiti i korištenjem samo vectora/lista, korištenjem multiseta... (i sve sam priznavao) pa ipak najzgodnije mi se čini s mapom.
Da želbe u srijedu ne bi predugo trajale, evo rješenja zadataka.
Kod: | #include <iostream>
#include <string>
using namespace std;
template<class TIP> struct dugovi {
int broj_dugova, iznosi[100];
TIP datumi[100];
dugovi() { broj_dugova = 0; }
void dodaj(int iznos, TIP datum) {
int pos;
if (broj_dugova<100) pos = broj_dugova++;
else {
pos = 0;
for (int i=1; i<broj_dugova; ++i)
if (iznosi[i] < iznosi[pos]) pos = i;
}
iznosi[pos] = iznos;
datumi[pos] = datum;
}
// neki studenti su koristili fukciju koja izbacuje jedan dug.
// Tako je dosta elegantnije. Pa ipak, ovako je brze
int oprosti(int iznos) {
int oprosteni_iznos = 0;
if (iznosi[i] < iznos) {
++oprosteno_dugova;
}
}
return oprosteni_iznos;
}
int zastara(TIP datum) {
int oprosteni_iznos = 0;
if (datumi[i] < datum) {
++oprosteno_dugova;
}
}
return oprosteni_iznos;
}
int ukupno() {
int zbroj = 0;
zbroj += iznosi[i];
return zbroj;
}
~dugovi() {
cout << iznosi[i] << ", " << datumi[i] << endl;
}
};
int main() {
dugovi<string> d;
d.dodaj(10, "20050101");
d.dodaj(20, "20050102");
d.dodaj(30, "20050103");
d.dodaj(40, "20050104");
d.dodaj(50, "20060101");
cout << "Ukupni dug je " << d.ukupno() << endl;
cout << "Dugovi manji od 25 su " << d.oprosti(25) << endl;
cout << "Kad ih oprostim, dug je " << d.ukupno() << endl;
cout << "Dugovi manji prije 4.sijecnja 2005 su " << d.zastara("20050104") << endl;
cout << "Kad odu u zastaru, dug je " << d.ukupno() << endl;
return 0;
} |
Kod: | #include <iostream>
#include <string>
#include <map>
using namespace std;
// pomocna funkcija koja zaokruzuje na gore p/q
int ceil(int p, int q) { return p/q + ((p%q)!=0);}
int main() {
map<string, int> meni, tacna;
string s;
// u ovoj mapi je svakom jelu pridruzen broj njegovog pojavljivanja na meniu
while (true) {
cin >> s;
if (s == "kraj") break;
++meni[s];
}
// u ovoj mapi je svakom jelu pridruzen broj njegovog pojavljivanja na tacni
while (true) {
cin >> s;
if (s == "kraj") break;
++tacna[s];
}
map<string, int>::iterator ti, mi;
int broj_menia = 0;
for (ti = tacna.begin(); ti != tacna.end(); ++ti) {
mi = meni.find(ti->first);
if (mi == meni.end()) {
// jelo se ne nalazi na meniu, pa ispisi njegovo ime potrebni broj puta
for (int i=0; i<ti->second; ++i)
cout << ti->first << " ";
}
else broj_menia = max (broj_menia, ceil(ti->second, mi->second));
}
for (int i=0; i<broj_menia; ++i)
cout << "meni ";
cout << endl;
return 0;
} |
Bodovanje je bilo otprilike ovako:
U prvom zadatku je dobra definicija funkcija nosila 5 bodova, da ispravno rade još 6, te main 4. Plus/minus koji bod za greške/zgodna rješenja
U drugom je dobro učitavanje 5, ispis 5, dobar postupak 10, plus malo/minus nekoliko bodova za greške/dobre ideje. Drugi se mogao rješiti i korištenjem samo vectora/lista, korištenjem multiseta... (i sve sam priznavao) pa ipak najzgodnije mi se čini s mapom.
|
|
[Vrh] |
|
arya Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:49 ned, 4. 5. 2008 Naslov: |
|
|
evo, sad kad gledam rješenja, prvi mi se čini podjednake težine kao što smo i mi imali... i podjednaka količina koda je bila potrebna :)
ali zato drugi... puno, puno manje posla... osim ako postoji neki genijalan i kratak način za riješiti naš drugi, koji ja, eto, ne vidim :D
čini mi se da je takav kolokvij primjeren... ak znaš, stigneš sve lijepo ( osim ako se zbuniš), ak ne znaš, onda ti ništa pomoći neće, koliko god lagano bilo...
i slažem se s ma da su sva 4 kolokvija trebali sastavljat svi asistenti zajedno, a ne ovako, svatko svoje... tu se razlika u težini/opsežnosti teško može izbjeći...
evo, sad kad gledam rješenja, prvi mi se čini podjednake težine kao što smo i mi imali... i podjednaka količina koda je bila potrebna
ali zato drugi... puno, puno manje posla... osim ako postoji neki genijalan i kratak način za riješiti naš drugi, koji ja, eto, ne vidim
čini mi se da je takav kolokvij primjeren... ak znaš, stigneš sve lijepo ( osim ako se zbuniš), ak ne znaš, onda ti ništa pomoći neće, koliko god lagano bilo...
i slažem se s ma da su sva 4 kolokvija trebali sastavljat svi asistenti zajedno, a ne ovako, svatko svoje... tu se razlika u težini/opsežnosti teško može izbjeći...
|
|
[Vrh] |
|
|