Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Druga projekcija po izboru |
Demons 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
Dracula |
|
8% |
[ 1 ] |
Evil dead |
|
25% |
[ 3 ] |
Nosferatou |
|
0% |
[ 0 ] |
Final destination |
|
8% |
[ 1 ] |
Ghost ship |
|
25% |
[ 3 ] |
Texas chainsaw masacre |
|
16% |
[ 2 ] |
Ripper letter from hell |
|
16% |
[ 2 ] |
Petak 13-cetiri nastavka |
|
0% |
[ 0 ] |
House of 1000 corpses |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Ukupno glasova : 12 |
|
Autor/ica |
Poruka |
mLijekO Forumaš(ica)

|
Postano: 23:16 sub, 7. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="mlijeko"]VVFSĆ[/quote]
Hmm, kaj se to ne bi trebalo zvat VV[b]P[/b]SĆ? :lol:[/quote]
damn, this was quick, kod vas na matematici ovo nije forum, nego chat. ne, to samo BoMark nekaj umišlja :twisted: :wink:
naravno, to je legalno dok mi to ne naplaćujemo jer je to ko da gledaš doma tv, pretpostavljam...
mislim da je lord sirius upućeniji u to od mene (kao i u sve uostalom :wink: )
a osim toga ne bi, jer FILMSKA SEKCIJA pušta projekcije :wink:
krcko (napisa): |
Hmm, kaj se to ne bi trebalo zvat VVPSĆ?  |
damn, this was quick, kod vas na matematici ovo nije forum, nego chat. ne, to samo BoMark nekaj umišlja
naravno, to je legalno dok mi to ne naplaćujemo jer je to ko da gledaš doma tv, pretpostavljam...
mislim da je lord sirius upućeniji u to od mene (kao i u sve uostalom )
a osim toga ne bi, jer FILMSKA SEKCIJA pušta projekcije
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:23 ned, 8. 2. 2004 Naslov: |
|
|
pa za ovaj petak smo izdvojili 5 komada, i onda smo skontali da je petak bas trinaesti i promjenili smo odluku...a posto nismo bili dovoljno odlucni, il jos bolje cumez krew nije bio potpun, izbacili smo na glasovanje sve sto smo nasli i bili sigurni da imamo...
cini mi se da je zakljuceno da cemo davati samo pet komada na glasovanje...prvi se pusta, drugi i (mozda)treci ide u sljedeci krug i ubacujemo tri nova na sljedece glasovanje...
sto se tice dal P ili F totalno neznam...mislim da je u tom slucaju najbolje da admini odluce ... so :krcko: i odluci jel f ili p...
pokazalo se da dugi filmovi stvarno znaju biti predugi...pa ce to cumez krew vec nekako rjesiti
c ya
pa za ovaj petak smo izdvojili 5 komada, i onda smo skontali da je petak bas trinaesti i promjenili smo odluku...a posto nismo bili dovoljno odlucni, il jos bolje cumez krew nije bio potpun, izbacili smo na glasovanje sve sto smo nasli i bili sigurni da imamo...
cini mi se da je zakljuceno da cemo davati samo pet komada na glasovanje...prvi se pusta, drugi i (mozda)treci ide u sljedeci krug i ubacujemo tri nova na sljedece glasovanje...
sto se tice dal P ili F totalno neznam...mislim da je u tom slucaju najbolje da admini odluce ... so i odluci jel f ili p...
pokazalo se da dugi filmovi stvarno znaju biti predugi...pa ce to cumez krew vec nekako rjesiti
c ya
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Xaviar Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:09 uto, 10. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ahri"]nije li najjednostavnije da se na listi ostave svi filmovi koji nisu odabrani, pa se dodaju jos 2-3, ovisno o mogucnostima / vremenu kojim se raspolaze?[/quote]
Errr.... Odabere se [b]jedan[/b] film... Dakle, broj filmova u n-tom tjednu bi bio x_n i vrijedila bi rekurzija:
x_n-1+2 <= x_{n+1} <= x_n-1+3
x_n+1 <= x_{n+1} <= x_n+2
Primjecujes li problem? :lol: 8) ;)
ahri (napisa): | nije li najjednostavnije da se na listi ostave svi filmovi koji nisu odabrani, pa se dodaju jos 2-3, ovisno o mogucnostima / vremenu kojim se raspolaze? |
Errr.... Odabere se jedan film... Dakle, broj filmova u n-tom tjednu bi bio x_n i vrijedila bi rekurzija:
x_n-1+2 ⇐ x_{n+1} ⇐ x_n-1+3
x_n+1 ⇐ x_{n+1} ⇐ x_n+2
Primjecujes li problem?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|