Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

IFVV, dodatne vjezbe za grupu [A-H]
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tp
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
78 = 91 - 13

PostPostano: 13:34 sri, 21. 5. 2008    Naslov: IFVV, dodatne vjezbe za grupu [A-H] Citirajte i odgovorite

Govorili smo na vjezbama o tome da su potrebne dodatne vjezbe jer smo u zaostatku. Nismo se slozili o tome kada bi imali te vjezbe. Pogledao sam na rasporedu kada ste slobodni (ili barem tako sada izgleda) i postoji slobodna predavaona i ovi termini dolaze u obzir:
pon 8-10
uto 16-18
uto 18-20
cet 8-10
pet 10-12

Izrazite koji vam najvise odgovara, a svakako i koji nikako ne moze jer imate neku drugu nastavu u to vrijeme. Na kraju cu ja odluciti kad ce biti vjezbe.

Takodjer razgovarali smo o tome da li bi bilo bolje da ja vrlo brzo pisem, a vi brzo prepisujete ili je bolje da vam dadem vjezbe koje cemo raditi, pa vi pratite dok ja objasnjavam. Sto vi mislite o tome? Znam da ima argumenata i za i protiv obje opcije.
Govorili smo na vjezbama o tome da su potrebne dodatne vjezbe jer smo u zaostatku. Nismo se slozili o tome kada bi imali te vjezbe. Pogledao sam na rasporedu kada ste slobodni (ili barem tako sada izgleda) i postoji slobodna predavaona i ovi termini dolaze u obzir:
pon 8-10
uto 16-18
uto 18-20
cet 8-10
pet 10-12

Izrazite koji vam najvise odgovara, a svakako i koji nikako ne moze jer imate neku drugu nastavu u to vrijeme. Na kraju cu ja odluciti kad ce biti vjezbe.

Takodjer razgovarali smo o tome da li bi bilo bolje da ja vrlo brzo pisem, a vi brzo prepisujete ili je bolje da vam dadem vjezbe koje cemo raditi, pa vi pratite dok ja objasnjavam. Sto vi mislite o tome? Znam da ima argumenata i za i protiv obje opcije.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 31 - 21

PostPostano: 18:32 sri, 21. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

petak 10-12 imamo odradu IFVV predavanja

uto 16-19 imamo predavanja iz numeričke matematike (ne petkom,pomaknut je termin)

ako imamo u četvrtak 8-10 imamo veliku rupu, također i pon 8-10

a pon 10-12? ako tako odgovara drugima...

uto 16-19 imamo predavanja iz numeričke matematike (ne petkom,pomaknut je termin)

a pon 10-12? ako tako odgovara drugima...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 18:57 sri, 21. 5. 2008    Naslov: Re: IFVV, dodatne vjezbe za grupu [A-H] Citirajte i odgovorite

[quote="tp"]pon 8-10
uto 16-18
uto 18-20
cet 8-10
pet 10-12[/quote]

ako su ovo jedini termini, tj. ako u drugima nema predavaonice (npr. pon 10-12 koji je 5ra predložila), onda glasujem za pon 8-10.
utorak i petak otpadaju, a četvrtak nam je toliko iscrpljujuć dan da mi se ne da. a mora li to biti idući tjedan? što je s petkom, onog tjedna iza?

[quote="tp"]Takodjer razgovarali smo o tome da li bi bilo bolje da ja vrlo brzo pisem, a vi brzo prepisujete...[/quote]

tako sada radimo, zar ne? meni je to prebrzo i samo prepisujem i gotovo ništa ne shvaćam. ako je u tim papirima sve ono što bismo mi tako slijepo prepisali, onda sam radije za opciju da dobijemo te papire i slušamo predavanje uz eventualno nadopisivanje/nadocrtavanje nejasnoća. jer, od ovoga kako sada radimo, osobno nemam puno koristi.
tp (napisa):
pon 8-10
uto 16-18
uto 18-20
cet 8-10
pet 10-12

ako su ovo jedini termini, tj. ako u drugima nema predavaonice (npr. pon 10-12 koji je 5ra predložila), onda glasujem za pon 8-10.
utorak i petak otpadaju, a četvrtak nam je toliko iscrpljujuć dan da mi se ne da. a mora li to biti idući tjedan? što je s petkom, onog tjedna iza?

tp (napisa):
Takodjer razgovarali smo o tome da li bi bilo bolje da ja vrlo brzo pisem, a vi brzo prepisujete...

tako sada radimo, zar ne? meni je to prebrzo i samo prepisujem i gotovo ništa ne shvaćam. ako je u tim papirima sve ono što bismo mi tako slijepo prepisali, onda sam radije za opciju da dobijemo te papire i slušamo predavanje uz eventualno nadopisivanje/nadocrtavanje nejasnoća. jer, od ovoga kako sada radimo, osobno nemam puno koristi.

Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 112 - 13

PostPostano: 19:01 sri, 21. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="5ra"]petak 10-12 imamo odradu IFVV predavanja

ako imamo u četvrtak 8-10 imamo veliku rupu, također i pon 8-10[/quote]
Da 5ra ima pravo... sve zauzeto.... nebi bilo [i]fer[/i] jer nemozemo biti na dva mjesta odjednom a ove rupe nitko nevoli.... (pa i nije FER vec PMF :P :nuts2:)

A mozda srijedom od 14.00 do 15.00h dva tjedna zaredom, samo produzimo... :grebgreb:??
5ra (napisa):

Da 5ra ima pravo... sve zauzeto.... nebi bilo fer jer nemozemo biti na dva mjesta odjednom a ove rupe nitko nevoli.... (pa i nije FER vec PMF Razz Nuts)

A mozda srijedom od 14.00 do 15.00h dva tjedna zaredom, samo produzimo... Kotacici rade 100 na sat??
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 19:59 sri, 21. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blizzard"]A mozda srijedom od 14.00 do 15.00h dva tjedna zaredom, samo produzimo... :grebgreb:??[/quote]

3 sata integrala zaredom :?: :!: :shock: :shock:
to je protuzakonito. i studentski predstavnici bi to trebali znati :PP

:jutro:
Blizzard (napisa):
A mozda srijedom od 14.00 do 15.00h dva tjedna zaredom, samo produzimo... Kotacici rade 100 na sat??

3 sata integrala zaredom Question Exclamation Shocked Shocked
to je protuzakonito. i studentski predstavnici bi to trebali znati Weeee-heeee!!!

Tesko je biti budan...

Ivecus
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 0:25 pon, 26. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ma može srijedom od 14 nadalje ..., meni paše!
Ma može srijedom od 14 nadalje ..., meni paše!

ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 18:03 pon, 26. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Slazem se, bolje tako nego da moramo dolaziti neki drugi dan.. Koji god dan da se izabere, dosta ljudi nece moci doci ili im se nece dati (recimo u cetvrtak kada bi imali rupu od 3 sata). Ovako kome se ne da ostati slobodno ode.
Ako ne bi bilo nadoknade glasam za onu drugu opciju da dobijemo papire pa da pratimo.
Slazem se, bolje tako nego da moramo dolaziti neki drugi dan.. Koji god dan da se izabere, dosta ljudi nece moci doci ili im se nece dati (recimo u cetvrtak kada bi imali rupu od 3 sata). Ovako kome se ne da ostati slobodno ode.
Ako ne bi bilo nadoknade glasam za onu drugu opciju da dobijemo papire pa da pratimo.

[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 18:20 pon, 26. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da vam prijedlog neće proći jer tada nema slobodnih prostorija :PP

gore su navedeni termini koji dolaze u obzir ;)
ja nikako nisam za tri sata zaredom...

:jutro:
mislim da vam prijedlog neće proći jer tada nema slobodnih prostorija Weeee-heeee!!!

gore su navedeni termini koji dolaze u obzir Wink

Tesko je biti budan...

ivo34
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 43 - 8

PostPostano: 18:46 pon, 26. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]mislim da vam prijedlog neće proći jer tada nema slobodnih prostorija :PP

gore su navedeni termini koji dolaze u obzir ;)

:jutro:[/quote]
Gle lijepo je gore objasnjeno zasto ljudima ne pasu termini. Ti si recimo za pon koji ne pase skoro nikome, znaci doslo bi 10ak ljudi.
Vjerojatnost da vise ljudi ostane na 3cem satu u srijedu je puno veca.. :lol:
ma (napisa):
mislim da vam prijedlog neće proći jer tada nema slobodnih prostorija Weeee-heeee!!!

gore su navedeni termini koji dolaze u obzir Wink

Tesko je biti budan...

Gle lijepo je gore objasnjeno zasto ljudima ne pasu termini. Ti si recimo za pon koji ne pase skoro nikome, znaci doslo bi 10ak ljudi.
Vjerojatnost da vise ljudi ostane na 3cem satu u srijedu je puno veca.. Laughing

[Vrh]
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
10 = 31 - 21

PostPostano: 21:55 pon, 26. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni se isto sviđa opcija sa 3 sata srijedom.
jest da neću moći na ručak, al kaj sad :lol: :lol:
meni se isto sviđa opcija sa 3 sata srijedom.
jest da neću moći na ručak, al kaj sad Laughing Laughing
[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 9:47 uto, 27. 5. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivo34"]Gle lijepo je gore objasnjeno zasto ljudima ne pasu termini. Ti si recimo za pon koji ne pase skoro nikome, znaci doslo bi 10ak ljudi.[/quote]

pa ova tema i jest otvorena da ljudi kažu što im odgovara. a na kraju će valjda biti kako izabere većina.

[quote="ivo34"]Vjerojatnost da vise ljudi ostane na 3cem satu u srijedu je puno veca.. :lol:[/quote]

kao što rekoh već, mislim da je ta vjerojatnost [size=24]0[/size] :lol: jer dotični termin asistent pejković nije naveo u prvom postu. :PP
gore su dani termini u kojima ima slobodnih prostorija. u terminu koji vi zagovarate, nema mjesta ili asistent nije slobodan. pretpostavljam da bi u protivnom i on sam predložio taj termin kao jednu mogućnost.

tak da... nema izmišljanja :PP
ivo34 (napisa):

pa ova tema i jest otvorena da ljudi kažu što im odgovara. a na kraju će valjda biti kako izabere većina.

ivo34 (napisa):
Vjerojatnost da vise ljudi ostane na 3cem satu u srijedu je puno veca.. Laughing

kao što rekoh već, mislim da je ta vjerojatnost 0 Laughing jer dotični termin asistent pejković nije naveo u prvom postu. Weeee-heeee!!!
gore su dani termini u kojima ima slobodnih prostorija. u terminu koji vi zagovarate, nema mjesta ili asistent nije slobodan. pretpostavljam da bi u protivnom i on sam predložio taj termin kao jednu mogućnost.

tak da... nema izmišljanja Weeee-heeee!!!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum