Prethodna tema :: Sljedeća tema |
hoces li doci na ovaj sastanak? |
da naravno |
|
28% |
[ 14 ] |
mozda, nastojat cu |
|
38% |
[ 19 ] |
ne, imam drugih obaveza/nedamise |
|
26% |
[ 13 ] |
nisam student ;-) |
|
8% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 50 |
|
Autor/ica |
Poruka |
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Lara Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:14 ned, 25. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Imam pitanje vezano za matematicke analize 3 i 4 i njihove bolonjske ekvivalente. 4. sam godina i nisam jos polozila Matematicku analizu 4.
Konkretno, znam da ukoliko je ne polozim do kraja ove akademske godine, da moram upisati bolonjske ekvivalente. No, mene zanima znali se sto ce biti ekvivalenti za mat. analizu 3, a sto za mat. analizu 4?
Ukoliko netko nije polozio ni jednu ni drugu analizu, koji su njemu bolonjski ekvivalenti? Ukoliko su to diferencijalni racun funkcija vise
varijabli, integralni racun funkcija vise varijabli i kompleksna analiza, hoce
li moci i kompleksnu analizu i integralni racun slusati u istom semestru (oba su u ljetnom). Ili ce morati u razlicitim semestrima, dakle s godinu dana razmaka? Mnogi imaju ne tako puno ispita do kraja, al medju njima su i analize, pa ih zanima hoce li im te analize ili cak samo jedna analiza (analiza 4) produziti studiranje na pune dvije aposlventske godine.
Hvala unaprijed na odgovoru.
Imam pitanje vezano za matematicke analize 3 i 4 i njihove bolonjske ekvivalente. 4. sam godina i nisam jos polozila Matematicku analizu 4.
Konkretno, znam da ukoliko je ne polozim do kraja ove akademske godine, da moram upisati bolonjske ekvivalente. No, mene zanima znali se sto ce biti ekvivalenti za mat. analizu 3, a sto za mat. analizu 4?
Ukoliko netko nije polozio ni jednu ni drugu analizu, koji su njemu bolonjski ekvivalenti? Ukoliko su to diferencijalni racun funkcija vise
varijabli, integralni racun funkcija vise varijabli i kompleksna analiza, hoce
li moci i kompleksnu analizu i integralni racun slusati u istom semestru (oba su u ljetnom). Ili ce morati u razlicitim semestrima, dakle s godinu dana razmaka? Mnogi imaju ne tako puno ispita do kraja, al medju njima su i analize, pa ih zanima hoce li im te analize ili cak samo jedna analiza (analiza 4) produziti studiranje na pune dvije aposlventske godine.
Hvala unaprijed na odgovoru.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:01 pon, 26. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Vjerujem da nece. :) Tesko da ce ti netko ovdje dati sluzbeni stav, no mislim da ima smisla ovakvo rezoniranje:
Vi upisujete te kolegije (koji god oni bili) kao nekakve ekvivalente svojim kolegijima, pa vas ne kace "kolegiji prethodnici", barem ne u ovom primjeru gdje stvarno nema smisla da vas kace. :)
(disk lejmer: to je moje promisljanje, a ne neki sluzbeni stav)
Ipak, preporucam da se uhvatis MA4 i rijesis to... imas jos 2 ljetna i 3 jesenska roka, sto bi svakome trebalo biti dosta za to pocistiti. :crossfingers:
Vjerujem da nece. Tesko da ce ti netko ovdje dati sluzbeni stav, no mislim da ima smisla ovakvo rezoniranje:
Vi upisujete te kolegije (koji god oni bili) kao nekakve ekvivalente svojim kolegijima, pa vas ne kace "kolegiji prethodnici", barem ne u ovom primjeru gdje stvarno nema smisla da vas kace.
(disk lejmer: to je moje promisljanje, a ne neki sluzbeni stav)
Ipak, preporucam da se uhvatis MA4 i rijesis to... imas jos 2 ljetna i 3 jesenska roka, sto bi svakome trebalo biti dosta za to pocistiti.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|