Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 2:21 pon, 2. 2. 2004 Naslov: gcc! vsego gdje li si?! |
|
|
ofak. je da ja i Debian jos nismo na ti, ali program do jutra treba radit tip top i nemam vremena za pristojnost i smireni razgovor sa sobom samom.
daklem, imam taj progr.c, kompajliram ga s gcc kompajlerom, izlista 10 str gresaka, to rijesim, pogledam sto ima u folderu u kojem radim, tamo je nova a.out datoteka.
ALI, kad je idem pokrenut samo tako da upisem a.out i stisnem return, kaze a.out:not found.
trebam hitno abjasnjenje. sto se desava i kako to radi sve skupa, a moze i bez detalja, samo da mogu pokrenut program jos veceras. pretty please? anybody? :D
ofak. je da ja i Debian jos nismo na ti, ali program do jutra treba radit tip top i nemam vremena za pristojnost i smireni razgovor sa sobom samom.
daklem, imam taj progr.c, kompajliram ga s gcc kompajlerom, izlista 10 str gresaka, to rijesim, pogledam sto ima u folderu u kojem radim, tamo je nova a.out datoteka.
ALI, kad je idem pokrenut samo tako da upisem a.out i stisnem return, kaze a.out:not found.
trebam hitno abjasnjenje. sto se desava i kako to radi sve skupa, a moze i bez detalja, samo da mogu pokrenut program jos veceras. pretty please? anybody?
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 18:42 pon, 2. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]ah, ono zar sto ruzom nazivamo ne bil jednako mirisalo i da se zove maslacak? :lol: :wink:[/quote]
Al' ovaj maslacak ne govori grcki... :PP
[quote="defar"]enivejs, tnx again, upravo sam bila kod karage i sve ockaj :D[/quote]
:weee: :slonic: :banana:
defar (napisa): | ah, ono zar sto ruzom nazivamo ne bil jednako mirisalo i da se zove maslacak? |
Al' ovaj maslacak ne govori grcki...
defar (napisa): | enivejs, tnx again, upravo sam bila kod karage i sve ockaj |
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
defar Forumaš(ica)
|
Postano: 16:39 čet, 5. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="defar"]ah, ono zar sto ruzom nazivamo ne bil jednako mirisalo i da se zove maslacak? :lol: :wink:[/quote]
Al' ovaj maslacak ne govori grcki... :PP
[quote="defar"]enivejs, tnx again, upravo sam bila kod karage i sve ockaj :D[/quote]
:weee: :slonic: :banana:[/quote]
prekrasno! tko je zasluzan za slonica, zaprosit cu ga odma. :lol:
pa ni xena ne govori grcki, pa vidi dokle je dogurala.
vsego (napisa): | defar (napisa): | ah, ono zar sto ruzom nazivamo ne bil jednako mirisalo i da se zove maslacak? |
Al' ovaj maslacak ne govori grcki...
defar (napisa): | enivejs, tnx again, upravo sam bila kod karage i sve ockaj |
|
prekrasno! tko je zasluzan za slonica, zaprosit cu ga odma.
pa ni xena ne govori grcki, pa vidi dokle je dogurala.
_________________ `To begin with, a dog's not mad. You grant that? 'Well, then,' the Cat went on, `you see, a dog growls when it's angry, and wags its tail when it's pleased. Now I growl when I'm pleased, and wag my tail when I'm angry. Therefore I'm mad.'
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 23:44 čet, 5. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="defar"]prekrasno! tko je zasluzan za slonica, zaprosit cu ga odma. :lol:[/quote]
Javit cu kolegama na Fizici... :twisted:
Nego, kad vec toliko volis smajlije, evo ti jedna Krckova umjetnina: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=223 :D
defar (napisa): | prekrasno! tko je zasluzan za slonica, zaprosit cu ga odma. |
Javit cu kolegama na Fizici...
Nego, kad vec toliko volis smajlije, evo ti jedna Krckova umjetnina: http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=223
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|