Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:11 sri, 17. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]
mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 :) :) :)[/quote]
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)
'ave fun!
Sinisa
HijenA (napisa): |
mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 |
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od , a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika
'ave fun!
Sinisa
_________________ Oslobodjen Senata.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:19 sri, 17. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"][quote="HijenA"]
mislim da znam, jer mi je kolegica drzala vjezbe iz analize 1 i 2 :) :) :)[/quote]
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]
nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini ;)
cinik (napisa): | HijenA (napisa): |
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od , a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika |
nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 13:42 sri, 17. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"][quote="cinik"][quote="HijenA"]
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od [latex]\{ \{ \{\{a\},\{b\}\},\{c\},\{\{d\},\{e\}\}\},\{\{f\},\{g\}\} \}[/latex], a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]
nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini ;)[/quote]
Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}} :lol: :lol: :lol:
HijenA (napisa): | cinik (napisa): | HijenA (napisa): |
meni nije, ali svejedno mislim da to nije niti blizu isto. na primjer, u prvih par vjezbi poludis od viska viticastih zagrada (partitivni od partitivnog od partitivnog od partitivnog od partiitivnog skupa od , a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika |
nema veze...sve ce to biti lako...ako ce kolegica jednako predavat kao i prosle godine analizu. i zar nije kombinatorika relativno lagana? i zanimljiva? meni se barem tako cini |
Bit ce sigurno dobro cim mi cinik vise ne bude usred svakog zadatka naso primjedbu koja zahtijeva detaljnu analizu tj. digresiju koja pak zahtijeva svoju digresiju itd. pa dobijemo digresiju u digresiji u digresiji u ... tj. nesto kao {{{{{{{{{0}}}}}}}}}
_________________ "Have patience. Go where you must, and hope."
(Gandalf in J.R.R.Tolkien's "The Lord of the Rings")
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 11:13 čet, 18. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"][quote="cinik"]a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]
[quote="mdoko"]E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom :wink:[/quote]
Ili da se postane nasilan :twisted:[/quote]
Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit :twisted: :twisted: :lol: (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)
krcko (napisa): | cinik (napisa): | a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika |
mdoko (napisa): | E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom |
Ili da se postane nasilan |
Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:15 čet, 18. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fmb"][quote="krcko"][quote="cinik"]a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika :)[/quote]
[quote="mdoko"]E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom :wink:[/quote]
Ili da se postane nasilan :twisted:[/quote]
Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit :twisted: :twisted: :lol: (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he)[/quote]
zaboravi...nece to njega pokolebat ;) :)
fmb (napisa): | krcko (napisa): | cinik (napisa): | a kasnije postane nasilno, skoro kao kombinatorika |
mdoko (napisa): | E, da, samo sto je jedini nacin da se takve stvari izbjegnu je da se ne ulazi u rasprave sa cinikom |
Ili da se postane nasilan |
Razmisljam o tome. Ali zasad sam sklonija koristenju prijetnji, neke ce mozda i ozbiljno shvatit (kao npr. o specijalnom primjerku kolokvija samo za njega, he he he he) |
zaboravi...nece to njega pokolebat
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 9:54 pet, 19. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="cinik"]:OT:
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada -- tko zna, mozda mi bude i zabavno. :)
Koji je to ono strumf sa 'Ja mrzim.....'?
enivejz, [b]Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova![/b]
Zasto? Za iste u [latex]$\TeX-u$[/latex] treba svaki puta staviti prethodno beksles :)
[/quote]
OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)
cinik (napisa): |
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada – tko zna, mozda mi bude i zabavno.
enivejz, Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova!
Zasto? Za iste u treba svaki puta staviti prethodno beksles
|
OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te)
I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:03 pet, 19. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="fmb"][quote="cinik"]:OT:
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada -- tko zna, mozda mi bude i zabavno. :)
enivejz, [b]Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova![/b]
Zasto? Za iste u [latex]$\TeX-u$[/latex] treba svaki puta staviti prethodno beksles :)
[/quote]
OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te) :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he)[/quote]
zasto [b][i]konacno[/i][/b] mnogo?! :) :) :) :) :) :)
pa daj mu malo zapapri :D
fmb (napisa): | cinik (napisa): |
hmmm.... pa ako nema PREVISE viticastih zagrada – tko zna, mozda mi bude i zabavno.
enivejz, Ja mrzim serije viticastih zagrada u zapisu skupova!
Zasto? Za iste u treba svaki puta staviti prethodno beksles
|
OK, hvala, sad znam sto cu dati na kolokviju (bar onom primjerku za Te)
I da, ne zelim rjesenje u (La)TeX-u. I da, kao oznaku skupa cu Ti nacrtat Mrguda. Pa bu Mrgud u viticastoj zagradi u jos jednoj takvoj, pa sparen s jos jednim Mrgudom pa opet viticaste zagrade itd. (ja ne koristim previse LaTeX-a pa mi nije problem staviti jako puno, iako konacno mnogo, viticastih zagrada i Mrguda, he he) |
zasto konacno mnogo?!
pa daj mu malo zapapri
|
|
[Vrh] |
|
cinik Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)
|
Postano: 10:43 uto, 30. 11. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"][quote="cinik"]:OT:
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. :)[/quote]
ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe :bigcry:
mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? :lol:[/quote]
Hint: Primjerak patke prikladan za plocu i testove je u biti slovo S, malo spljosteno, s izduzenim kljunom i jednim okom ispod gornje obline.
Hm. Kad procitam ovu uputu, divim se sama sebi :D 8)
Nesi (napisa): | cinik (napisa): |
iako sam danas vidio kako se u proizvoljno kratkom vremenu crta patka. |
ma patka je zakon, al ja to nisam uspjela izvesti kod sebe
mozda da odem na konzultacije iz crtanja pataka? |
Hint: Primjerak patke prikladan za plocu i testove je u biti slovo S, malo spljosteno, s izduzenim kljunom i jednim okom ispod gornje obline.
Hm. Kad procitam ovu uputu, divim se sama sebi
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
fmb Forumaš(ica)