Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

ispitni rokovi
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 20:01 sri, 5. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Blago rečeno katastrofa !
Ovako bitne informacije (ukidanje ispitnog roka , znastveni projekti ,sudionici tih projekata) ne mogu se nigdje pronaći tj. saznati .
To definitivno ostavlja loš dojam . :roll:
Blago rečeno katastrofa !
Ovako bitne informacije (ukidanje ispitnog roka , znastveni projekti ,sudionici tih projekata) ne mogu se nigdje pronaći tj. saznati .
To definitivno ostavlja loš dojam . Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:58 sri, 5. 3. 2003    Naslov: novi projekti Citirajte i odgovorite

Ako nekog zanima,
popis svih novih matematickih projekata u Hrvatskoj
moze se vidjeti na
[url]http://bib.irb.hr/lista-podrucja?sif_podr=1-05&period=2002[/url]
Ako nekog zanima,
popis svih novih matematickih projekata u Hrvatskoj
moze se vidjeti na
http://bib.irb.hr/lista-podrucja?sif_podr=1-05&period=2002

[Vrh]
C'Tebo
Moderator
Moderator

Sarma = la pohva - posuda
-13 = 3 - 16

PostPostano: 23:12 sri, 5. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

i što to, u biti, znači?

U stvari nije ni bitno.
Krenuli smo od toga, da zašto su nam ukinuli treći ljetni rok.

P.S. Krcko, imaš mejl (valjda si ga dobil?)
i što to, u biti, znači?

U stvari nije ni bitno.
Krenuli smo od toga, da zašto su nam ukinuli treći ljetni rok.

P.S. Krcko, imaš mejl (valjda si ga dobil?)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gost

PostPostano: 0:52 pet, 7. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

I tako ostadosmo smo bez jednog ispitnog roka :cry: . Imam osjećaj da nitko nije ni svjestan što to znači :( . Možda se sjetimo onog trenutka kada na dekanskom roku budemo polagali ispit za uvjet .
Ovo bi mogao biti posao za statističare na kraju školske godine . Mislim da će postotak onih koji budu dali uvijet biti [b]znatno [/b]manji u odnosu na prošlu godinu . :cry:

C'est la vie. :wink:
I tako ostadosmo smo bez jednog ispitnog roka Crying or Very sad . Imam osjećaj da nitko nije ni svjestan što to znači Sad . Možda se sjetimo onog trenutka kada na dekanskom roku budemo polagali ispit za uvjet .
Ovo bi mogao biti posao za statističare na kraju školske godine . Mislim da će postotak onih koji budu dali uvijet biti znatno manji u odnosu na prošlu godinu . Crying or Very sad

C'est la vie. Wink

[Vrh]
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 9:52 pet, 28. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=red]je l' se to vi bunite?[/color]
je l' se to vi bunite?

Zadnja promjena: kenny; 9:54 pet, 28. 3. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

43 = 94 - 51

PostPostano: 9:52 pet, 28. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

blago vama!

mi u splitu na pmf-u imamo ispite:
2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski
1 kasnojesenski (izvanredni)

uz to: kolokviji postoje samo iz

MA1, LA1 i LA2.
a od ove godine uvedeno i kolokviji iz UUR-a.

so, dragi moji, ne bunite se! :evil:

ah, jedva cekam doc na fax u zg! :D
blago vama!

2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski

uz to: kolokviji postoje samo iz

MA1, LA1 i LA2.

so, dragi moji, ne bunite se! Evil or Very Mad

ah, jedva cekam doc na fax u zg! Very Happy

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 10:35 pet, 28. 3. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="klikky"]mi u splitu na pmf-u imamo ispite:
2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski
1 kasnojesenski (izvanredni)[/quote]

Tocno tako je sada i ovdje. Prije je bilo 3 ljetna... :(

[quote="klikky"]uz to: kolokviji postoje samo iz MA1, LA1 i LA2.
a od ove godine uvedeno i kolokviji iz UUR-a.[/quote]

Trebalo bi onda i programe usporediti. Sam kazes da ti nece priznati Analize, sto aludira da su kod nas "teze" (ili barem bitno drugacije). Ne tvrdim da je u Splitu teze ili lakse, nego samo da se ovakve usporedbe ne mogu posteno provoditi.

[quote="klikky"]so, dragi moji, ne bunite se! :evil:[/quote]

Nije neki argument "[i]ima ih kojima je losije nego vama[/i]". Se slazemo? ;)

[quote="klikky"]ah, jedva cekam doc na fax u zg! :D[/quote]

:weee: Dobro nam dosao! :D
klikky (napisa):
2 zimska
1 proljetni (izvanredni)
2 ljetna
2 jesenska
dekanski

Tocno tako je sada i ovdje. Prije je bilo 3 ljetna... Sad

klikky (napisa):
uz to: kolokviji postoje samo iz MA1, LA1 i LA2.

Trebalo bi onda i programe usporediti. Sam kazes da ti nece priznati Analize, sto aludira da su kod nas "teze" (ili barem bitno drugacije). Ne tvrdim da je u Splitu teze ili lakse, nego samo da se ovakve usporedbe ne mogu posteno provoditi.

klikky (napisa):
so, dragi moji, ne bunite se! Evil or Very Mad

Nije neki argument "ima ih kojima je losije nego vama". Se slazemo? Wink

klikky (napisa):
ah, jedva cekam doc na fax u zg! Very Happy

Weeeeeee!!!!!!!!!!! Dobro nam dosao! Very Happy

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 10:38 sri, 30. 4. 2003    Naslov: Re: ispitni rokovi Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]:shock: ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... :shock:[/quote]

:roll: to i ja mislim da nije u redu ukidat rok pa ni ovako studenti matemtike ne stignu poloziti ispite na vrijeme radi nedostatka rokova.....sada ce biti jos manje mogucnosti i sanse!
Ah ah !
Anonymous (napisa):
Shocked ... mislim fakat ne kužim ljude koji određuju koliko ćemo imati ispitnih rokova u toku godine ... ukinut je rok i to onaj u sedmom mjesecu ...(uputa za brucoše : bila su tri ,a sada su dva )...na ostalim fax-ovima ljudi pored ogromne količine kolokvija svaki mjesec mogu izaći na barem jedan ispit ... stvarno mi ništa nije jasno ... Shocked

Rolling Eyes to i ja mislim da nije u redu ukidat rok pa ni ovako studenti matemtike ne stignu poloziti ispite na vrijeme radi nedostatka rokova.....sada ce biti jos manje mogucnosti i sanse!
Ah ah !

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 16:33 sub, 18. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

dal postoji ikakva mogucnost da se ipak vrati jos jedan rok makar u ljetnim rokovima???? :roll:
dal postoji ikakva mogucnost da se ipak vrati jos jedan rok makar u ljetnim rokovima???? Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 3:13 ned, 19. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

sumnjam
bila je peticija jos prije... odbijena na fakultetskom kolegiju... staisticki su prethodne generacije dokazale da je to rok za ispucavanje rokova.... :(
sumnjam
bila je peticija jos prije... odbijena na fakultetskom kolegiju... staisticki su prethodne generacije dokazale da je to rok za ispucavanje rokova.... Sad

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 20:46 ned, 19. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]sumnjam
bila je peticija jos prije... odbijena na fakultetskom kolegiju... staisticki su prethodne generacije dokazale da je to rok za ispucavanje rokova.... :([/quote]

mislim da se s tim ne mogu slozit ni ja ni vecina jer taj rok mi doista moze puno pomoc ...
Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?:roll:
Nesi (napisa):
sumnjam
bila je peticija jos prije... odbijena na fakultetskom kolegiju... staisticki su prethodne generacije dokazale da je to rok za ispucavanje rokova.... Sad

mislim da se s tim ne mogu slozit ni ja ni vecina jer taj rok mi doista moze puno pomoc ...
Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?Rolling Eyes

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 21:03 ned, 19. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?:roll:[/quote]

Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za [b]ovu[/b] godinu. :roll: To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. :|

Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :(

Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. 8)

IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)
bily (napisa):

Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za ovu godinu. Rolling Eyes To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. Neutral

Nadalje, popricaj s predstavnicima. Cool Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. Sad

Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. Cool

IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. Smile

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 23:23 ned, 19. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]

Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :([/quote]

posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit, ali opet ako oni iz nekog razloga nece mi moci pomoc mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok :lol:

[quote="vsego"]

IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)[/quote]

mozda je korisnije, ali meni nije,osobno meni pase sto vise rokova, a ne pauza...
eto nadam se da cemo uspijet vratit jos taj rok

a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine :wink:
vsego (napisa):

Nadalje, popricaj s predstavnicima. Cool Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. Sad

posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit, ali opet ako oni iz nekog razloga nece mi moci pomoc mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok Laughing

vsego (napisa):

mozda je korisnije, ali meni nije,osobno meni pase sto vise rokova, a ne pauza...
eto nadam se da cemo uspijet vratit jos taj rok

a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine Wink

Albert Einstein

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:26 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit,..[/quote]

Ja sam siguran da ces pomoc dobiti, ali ne mozes ocekivati da zagovaraju nesto u sto sami ne vjeruju. :ccc: Jednostavno, ako ne mogu uvjeriti sebe, kako ce uvjeriti nas na Vijecu? :-k

I dalje ti ostaje pomoc oko slaganja texta peticije (ova na zadnjem Vijecu je tipican primjer kako "obicnim" studentima treba poveca pomoc oko toga), oko urudzbiranja i sl. :) Tu pomoc ti, vjerujem, ne budu odbili. 8)

[quote="bily"]a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine :wink:[/quote]

Vjerojatno mozes pitati tadasnju prodekanicu. :) Ipak, preporucam da procesljas topice na tu temu na Forumu; tamo je podosta korisnog receno. 8)

Jos jedan [b]osobni[/b] stav: trosite se na peticije koje imaju male ili nikakve sanse za proci. :? To ce dovesti do opceg stava da se peticije "ne isplate" i onda necete moci skupiti dovoljno potpisa cak ni onda kad ce peticija imati smisla. :( Jos jednom: razmisli prije nego krenes glavom kroz zid. :| Traziti dodatni rok u vrijeme kad (zbog Bolonje) ukidamo pismene ispite (u konacnici i rokove), jednostavno [b]JE[/b] zalijetanje u zid. :tso: My :2c:
bily (napisa):
posto vjerujem da sada imamo jako dobre ljde kao studenske predstavnike mislim da njima kad se obratim za pomoc, mislim da cu pomoc i dobit,..

Ja sam siguran da ces pomoc dobiti, ali ne mozes ocekivati da zagovaraju nesto u sto sami ne vjeruju. Ccc.... Sram te bilo... Jednostavno, ako ne mogu uvjeriti sebe, kako ce uvjeriti nas na Vijecu? Think

I dalje ti ostaje pomoc oko slaganja texta peticije (ova na zadnjem Vijecu je tipican primjer kako "obicnim" studentima treba poveca pomoc oko toga), oko urudzbiranja i sl. Smile Tu pomoc ti, vjerujem, ne budu odbili. Cool

bily (napisa):
a koga mogu trazit sve moguce informacije kako je uopce doslo do odluke da se taj rok ukine Wink

Vjerojatno mozes pitati tadasnju prodekanicu. Smile Ipak, preporucam da procesljas topice na tu temu na Forumu; tamo je podosta korisnog receno. Cool

Jos jedan osobni stav: trosite se na peticije koje imaju male ili nikakve sanse za proci. Confused To ce dovesti do opceg stava da se peticije "ne isplate" i onda necete moci skupiti dovoljno potpisa cak ni onda kad ce peticija imati smisla. Sad Jos jednom: razmisli prije nego krenes glavom kroz zid. Neutral Traziti dodatni rok u vrijeme kad (zbog Bolonje) ukidamo pismene ispite (u konacnici i rokove), jednostavno JE zalijetanje u zid. Trudim Se Objasniti... My My two cents

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 1:24 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok :lol:[/quote]

samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....) sto se predstavnika tice, sve vec pise na forumu.... mislim da zbilja nema smisla da glumim :bird:

to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)

inace, ako tebi pase jos jedan rok, a ostalima mozda ne (a to neces znati dok ne pitas sve osim prve godine) uvijek mozes pisati molbu da ti se tako nesto omoguci... no, za tako nesto moras imati rezultate... i dogovorit s profesorom.... ne vidim zasto bi bilo nemoguce da te prof jednostavno ispita i zadatake i teoriju ako ga lijepo zamolis...
bily (napisa):
mislim da cu se pojavit na sjednice FV-a jer mi je jako bitno imat jos taj jedan rok Laughing

samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....) sto se predstavnika tice, sve vec pise na forumu.... mislim da zbilja nema smisla da glumim Pa, ptica... Zar nije ocito?

to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)

inace, ako tebi pase jos jedan rok, a ostalima mozda ne (a to neces znati dok ne pitas sve osim prve godine) uvijek mozes pisati molbu da ti se tako nesto omoguci... no, za tako nesto moras imati rezultate... i dogovorit s profesorom.... ne vidim zasto bi bilo nemoguce da te prof jednostavno ispita i zadatake i teoriju ako ga lijepo zamolis...

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 10:37 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="bily"]Dal postoji mogicnost da se pokrene jos jedna peticija?:roll:[/quote]

Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za [b]ovu[/b] godinu. :roll: To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. :|

Nadalje, popricaj s predstavnicima. 8) Ako nitko od njih to ne podrzava, preporucam da se pojavis na sjednici FV na kojoj bi se o peticiji raspravljalo; kod one zadnje je prigovor profesora bio da "nemaju s kim razgovarati", jer se tadasnji predstavnici nisu pojavljivali. :(

Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. 8)

IMO, korisnije je traziti tjedan pauze izmedju dva roka. :)[/quote]

Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka, al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. :cry:
vsego (napisa):
bily (napisa):

Mogucnost peticije uvijek postoji, no tesko da mozete ista dobiti za ovu godinu. Rolling Eyes To je vec objasnjeno, pa potrazi malo. Neutral

Nakon tadasnje rasprave na FV, moj stav je da to nema sanse "proci", ali pokusati mozes uvijek. Cool

Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka, al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. Crying or Very sad

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 74 - 66

PostPostano: 12:56 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="nesi"]samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....)[/quote]

ok hvala ti na ovim informacijama, neke stvari nisam ni znala, znaci mene zanima sada tocno i specificno ja ne moram doc na sjednicu FV-a ako ce moj prijedlog studenski predstavnici probat ponovo predlozit, a ako oni misle da to nema smisla jer se tu vise nista ne moze ucinit, znaci tek onda bi morala doc? :roll:

[quote="nesi"]to inace pise u novom statutu, mi taj clanak nismo uspjeli srusit (da je sjednica defakto zatvorena i da samo dekan moze nekoga pozvati - slobodnim rijecima)[/quote]

nazalost nisam stigla procitat statut ali budem vec, :lol:
znaci samo je dekan taj koji nekoga moze pozvati na sjednicu FV-a a ne i neki profesor koji je na fakultetu ako sam dobro shvatila :wink: ?

Mislim da ne bi trebali ni probat sa peticijom kao razlog da se vrati rok mislim da bi trebali samo trazit ljude koji su za taj rok i da navedu razloge zbog cega zele jos jedan ispitni rok
Misla sam da to provedemo od 2-4-te godine kao neku anketu i da se vec pocne sada radit na tome.
Ako treba mogu sastavit ja anketu mada mislim da su studenski predstavnici u tom smislu puno sposobniji od mene :lol:

[quote="steelworker"]Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka,[/quote]

hvala puno i jedan glas je jako bitan, a vjerujem da ce ih biti jos
[quote="steelworker"] al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. Crying or Very

sad[/quote]

mozda nece mozda hoce
mislim da svejedno teba pokusat i treba navest jako dobre razloge a mislim da ih ja a i vecina na ovom faksu ima.... :lol: :wink:
nesi (napisa):
samo da spomenem da se moras javiti dekanu da te on pozove kao gosta, ukoliko zelis prisustvovati sjednici i eventualno nesto reci - ako ti on neda - onda ne mozes doci.... mislim, mozes.... pokusati.... (sumnjam da ti nece dati, ali u svakom slucaju preporucam jedan lijepi razgovor s dekanom prije bilo cega.... (nove peticije, doalska na vijece....)

ok hvala ti na ovim informacijama, neke stvari nisam ni znala, znaci mene zanima sada tocno i specificno ja ne moram doc na sjednicu FV-a ako ce moj prijedlog studenski predstavnici probat ponovo predlozit, a ako oni misle da to nema smisla jer se tu vise nista ne moze ucinit, znaci tek onda bi morala doc? Rolling Eyes

nesi (napisa):

nazalost nisam stigla procitat statut ali budem vec, Laughing
znaci samo je dekan taj koji nekoga moze pozvati na sjednicu FV-a a ne i neki profesor koji je na fakultetu ako sam dobro shvatila Wink ?

Mislim da ne bi trebali ni probat sa peticijom kao razlog da se vrati rok mislim da bi trebali samo trazit ljude koji su za taj rok i da navedu razloge zbog cega zele jos jedan ispitni rok
Misla sam da to provedemo od 2-4-te godine kao neku anketu i da se vec pocne sada radit na tome.
Ako treba mogu sastavit ja anketu mada mislim da su studenski predstavnici u tom smislu puno sposobniji od mene Laughing

steelworker (napisa):
Evo bar jedan predstavnik je za vracanje tog roka,

hvala puno i jedan glas je jako bitan, a vjerujem da ce ih biti jos
steelworker (napisa):
al dijelim misljenje da nam to nece prihvatiti. Crying or Very

sad

mozda nece mozda hoce
mislim da svejedno teba pokusat i treba navest jako dobre razloge a mislim da ih ja a i vecina na ovom faksu ima.... Laughing Wink

Albert Einstein

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)

PostPostano: 13:44 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

koja je TOCNO svrha jos jednog roka?
glavni argument s kojim se slazem je da ti ne treba puno rokova, vec se trebas dobro spremiti za njega....
osim ako ti treba za ispucavanje do komisije, a tu sam na strani profesora jer smatram da nijednom studentu komisija i ponovni upis ne bi smio biti cilj.....
mozda se varam, ali do sada jos nisam dobila dobre argumente zasto bi trebao novi rok, a da to nije ispucavanje do komisije, i isto tako zasto bi se ispucavalo do komisije....
koja je TOCNO svrha jos jednog roka?
glavni argument s kojim se slazem je da ti ne treba puno rokova, vec se trebas dobro spremiti za njega....
osim ako ti treba za ispucavanje do komisije, a tu sam na strani profesora jer smatram da nijednom studentu komisija i ponovni upis ne bi smio biti cilj.....
mozda se varam, ali do sada jos nisam dobila dobre argumente zasto bi trebao novi rok, a da to nije ispucavanje do komisije, i isto tako zasto bi se ispucavalo do komisije....

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 18:34 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa, razlog koji ja vidim, je da bi novi rok trebao pomoc studentima da pobjegnu od bolonje... mnogi panicare sto im je to za petama, ne virujen da sad itko zeli na komisiju... a jedan rok nije samo jos jedan datum u studomatu (tj. 4 datuma :)) ... nego i vise vremena za strebanje pred ispit, plus sto je lakse radit plan ako moras polagat vise kolegija u istom ispitnom razredu... za one koji su stvarno u gadnoj guzvi je turbo vazno, ostali mislim da mogu i bez toga...
pa, razlog koji ja vidim, je da bi novi rok trebao pomoc studentima da pobjegnu od bolonje... mnogi panicare sto im je to za petama, ne virujen da sad itko zeli na komisiju... a jedan rok nije samo jos jedan datum u studomatu (tj. 4 datuma Smile) ... nego i vise vremena za strebanje pred ispit, plus sto je lakse radit plan ako moras polagat vise kolegija u istom ispitnom razredu... za one koji su stvarno u gadnoj guzvi je turbo vazno, ostali mislim da mogu i bez toga...

Gordan
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 20 - 12

PostPostano: 19:53 pon, 20. 3. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znam da se još ništa ne zna o tome, ali ova digresija o "bolonji za petama" me opet podsjetila na to. Što je sa "kako si upisao tako i završavaš". Konkretno, ako je sada netko normalno na drugoj i padne hoće li ga faks prisilit da se pobolonji!? Ako se za bolonjce može držat paralelno zimski i ljetni semestar onda se za staru gardu još par godina može držat paralelno stari program zajedno sa bolonjom! Svi asistenti su već sad preopterećeni pa ako se još malo preopterete nije strašno :twisted:
Znam da se još ništa ne zna o tome, ali ova digresija o "bolonji za petama" me opet podsjetila na to. Što je sa "kako si upisao tako i završavaš". Konkretno, ako je sada netko normalno na drugoj i padne hoće li ga faks prisilit da se pobolonji!? Ako se za bolonjce može držat paralelno zimski i ljetni semestar onda se za staru gardu još par godina može držat paralelno stari program zajedno sa bolonjom! Svi asistenti su već sad preopterećeni pa ako se još malo preopterete nije strašno Twisted Evil

Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum