Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Menze na Sveucilistu u Zagrebu
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Koja menza vam je najbolja?
SC
37%
 37%  [ 16 ]
Menza na FER-u
18%
 18%  [ 8 ]
Menza na Medicini
2%
 2%  [ 1 ]
Menza na PBF-u
9%
 9%  [ 4 ]
Menza na gradevini/arhikteturi
2%
 2%  [ 1 ]
Menza na nekom drugom faxu (napisat cu u postu kojem)
6%
 6%  [ 3 ]
Menza u domu (u postu napisem kojem)
23%
 23%  [ 10 ]
Ukupno glasova : 43

Autor/ica Poruka
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
12 = 42 - 30

PostPostano: 12:07 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"]Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.[/quote]

A pomfri?

SickJedi
Crni (napisa):
Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.

A pomfri?

SickJedi

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 14:16 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"][quote="Crni"]Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.[/quote]

A pomfri?

SickJedi[/quote]

A ulje kancerogeno, tartar isto nije zdrav... :P Ali jednom se zivi! To mi je definitivno jedno od najboljih jela! :-)
SickJedi (napisa):
Crni (napisa):
Za 4 kn su sasvim OK. Naravno, tartar uz njih je obavezan.

A pomfri?

SickJedi

A ulje kancerogeno, tartar isto nije zdrav... Razz Ali jednom se zivi! To mi je definitivno jedno od najboljih jela! Smile

rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 15:08 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh sad da razmišljamo o tome zdravo/nezdravo više niš ne bi jeli... pa danas je sve umjetno uzgojeno & nezdravo :wacky:
eh sad da razmišljamo o tome zdravo/nezdravo više niš ne bi jeli... pa danas je sve umjetno uzgojeno & nezdravo Tup, tup, tup,...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 16:57 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju :lol: :lol: :lol:
jos uvijek postoji zdravo samo je pitanje koliko ljudi vole jesti zdravo.....
nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju Laughing Laughing Laughing
jos uvijek postoji zdravo samo je pitanje koliko ljudi vole jesti zdravo.....

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:07 pet, 24. 6. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="bily"]nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju :lol: :lol: :lol:[/quote]

A ti [b]pouzdano[/b] znas da ti nista nije doletjelo kroz zrak, da sjeme koje posijes nije genetski modificirano...? :-k :P

Btw, sad ste :OT: Molim vratiti se na temu, a za GMO si otvorite novi topic. 8)
bily (napisa):
nije ako uzgajas sam doma bez ikakvih dodataka na kemijeskom podrucju Laughing Laughing Laughing

A ti pouzdano znas da ti nista nije doletjelo kroz zrak, da sjeme koje posijes nije genetski modificirano...? Think Razz

Btw, sad ste Off-topic Molim vratiti se na temu, a za GMO si otvorite novi topic. Cool

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:07 pet, 1. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja bih samo rekla da je jako važna karakteristika ubacivanja u redove.

Teta na blagajni na medicini i sama je rekla da bi trebali uzeti tipa iz securityja da pazi da se ljudi (ja bih prije rekla budući doktorčići) ne ubacuju u red.

U SC-u da bi se netko ugurao ispred mene, pritom ne mislim na fast food, mora me zatražiti da se pomaknem, a ja ako sam posebno netolerantna taj dan uvijek mogu otpiliti tipa ili tipicu. Pa nek se natezu samnom dok netko od nas ne popusti. I obično se guraju max 2 osobe istodobno, a 2 je manje od 3 ili 4 ili 10 i njih mogu nekak posramiti.

Eh sad, zbog loše organizacije na medicini i na FERu (kojeg, uz to ubacivanje, ne volim zbog čisto visokih cijena u odnosu na ostale menze) bilo tko može otić na početak reda i provući se kroz ogradu. A na to nemogu utjecat. Tu se ubacuje u čoporima, a protiv 10 tipova malo što može jedna cura pa makar imala PMS.

Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom :evil: ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.

Sve ovo su bitni čimbenici u odabiru dobre menze. Ja ću uvijek glasati za menzu s toplom finom papicom, NEmogućnosti ubacivanja u redove i kuharicama kojima je moto - ono što ja ne bih jela - neću ni poslužit.

Iz svega ovog bi se moglo zaključiti da volim papati. Da, volim! :lol:
Ja bih samo rekla da je jako važna karakteristika ubacivanja u redove.

Teta na blagajni na medicini i sama je rekla da bi trebali uzeti tipa iz securityja da pazi da se ljudi (ja bih prije rekla budući doktorčići) ne ubacuju u red.

U SC-u da bi se netko ugurao ispred mene, pritom ne mislim na fast food, mora me zatražiti da se pomaknem, a ja ako sam posebno netolerantna taj dan uvijek mogu otpiliti tipa ili tipicu. Pa nek se natezu samnom dok netko od nas ne popusti. I obično se guraju max 2 osobe istodobno, a 2 je manje od 3 ili 4 ili 10 i njih mogu nekak posramiti.

Eh sad, zbog loše organizacije na medicini i na FERu (kojeg, uz to ubacivanje, ne volim zbog čisto visokih cijena u odnosu na ostale menze) bilo tko može otić na početak reda i provući se kroz ogradu. A na to nemogu utjecat. Tu se ubacuje u čoporima, a protiv 10 tipova malo što može jedna cura pa makar imala PMS.

Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom Evil or Very Mad ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.

Sve ovo su bitni čimbenici u odabiru dobre menze. Ja ću uvijek glasati za menzu s toplom finom papicom, NEmogućnosti ubacivanja u redove i kuharicama kojima je moto - ono što ja ne bih jela - neću ni poslužit.

Iz svega ovog bi se moglo zaključiti da volim papati. Da, volim! Laughing

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 19:51 pet, 1. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom :evil: ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.[/quote]
Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, :D ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! :shock: Kukci??? :?
Anonymous (napisa):
Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom Evil or Very Mad ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.

Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, Very Happy ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! Shocked Kukci??? Confused

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:08 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="buba"][quote="Anonymous"]Također se zgražam nad kuharicama koje kupe krumpir koji im je pao na pod i namjeravaju ga stavit natrag u "opticaj" ali ih student uoči pa ga stave na stranu dok student ne ode (a onda nastave sa svojim paklenim planom :evil: ) ili one koje peru ruke u čaju na očigled studenata (i onda taj čan posluže studentu) - kao što je na Veterini. Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.[/quote]
Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, :D ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! :shock: Kukci??? :?[/quote]

Ja sam nekad volio skociti na fastfood u SC-u na pizzu. Jos dok nije bio obnovljen. I onda sam jednom cekajuci u redu vidio kako je kuharica stavila tijesto za pizze u kalupe, premazala ga umakom od rajcice i zatim je nest trknula te je isla sa nekom starom krpom pobrisati pod i lijepo ga je brisala nekih 20-tak sekundi. Naravno, krpa je bila sva siva od prljavstine. I onda je gurnula ruke pod mlaz vode (nekih 3 sec) i tako mokre ruke okrenula nad pizze koje priprema i prelazila nad svima njima ne radeci pritom nista drugo nego samo drzeci ruke nad tim pizzama dok je ta zmazana voda kapala sa njezinih ruke po pizzama. I onda ih je zabila u posudu sa sirom, zagrabila sir i isla ga stavljati na pizze. Ja sam naravno cekao pizzu. Otad nejdem na taj fastfood.

Dobar tek!
buba (napisa):
Anonymous (napisa):

Ja mogu tolerirat ubacivanja, jer sam PREflegma osoba da se bunim, Very Happy ali ovo za Veterinu i Promet čujem prvi put! Shocked Kukci??? Confused

Ja sam nekad volio skociti na fastfood u SC-u na pizzu. Jos dok nije bio obnovljen. I onda sam jednom cekajuci u redu vidio kako je kuharica stavila tijesto za pizze u kalupe, premazala ga umakom od rajcice i zatim je nest trknula te je isla sa nekom starom krpom pobrisati pod i lijepo ga je brisala nekih 20-tak sekundi. Naravno, krpa je bila sva siva od prljavstine. I onda je gurnula ruke pod mlaz vode (nekih 3 sec) i tako mokre ruke okrenula nad pizze koje priprema i prelazila nad svima njima ne radeci pritom nista drugo nego samo drzeci ruke nad tim pizzama dok je ta zmazana voda kapala sa njezinih ruke po pizzama. I onda ih je zabila u posudu sa sirom, zagrabila sir i isla ga stavljati na pizze. Ja sam naravno cekao pizzu. Otad nejdem na taj fastfood.

Dobar tek!

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:58 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmmm... da li se i ove price ticu [url=http://www.monitor-statistica.hr/index.php]Monitor Statistice[/url]? :-k

[quote="Anonymous"]Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.[/quote]

Pa zar i u vegetarijanskim menuima? :shock: :D

P.S. Moj rekord su (par puta) kamenje i (samo jednom) puž (golać :g:) u salati, svaki put u SCu... :)
Hmmm... da li se i ove price ticu Monitor Statistice? Think

Anonymous (napisa):
Čudim se i menzi na Prometu koja u salati poslužuje kukce, a na žalbe i prigovore odgovaraju da su sve to vitamini i da je sve to zdravo.

Pa zar i u vegetarijanskim menuima? Shocked Very Happy

P.S. Moj rekord su (par puta) kamenje i (samo jednom) puž (golać Mr. Green) u salati, svaki put u SCu... Smile

[Vrh]
wookie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 3 - 3

PostPostano: 10:15 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri :shock: , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva 8). Inače Cvjetno je uvijek bilo super, što se tiče izbora i hrane. Kako volim njupati, meni je sve dobro :broccoli: :bull: :sheep: :bird:
SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri Shocked , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva Cool. Inače Cvjetno je uvijek bilo super, što se tiče izbora i hrane. Kako volim njupati, meni je sve dobro Brokli Bik Ovca skace preko shtrika Pa, ptica... Zar nije ocito?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 22:30 sub, 2. 7. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="wookie"]SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri :shock: , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva 8). [/quote]

koje mozes sada i ovdje podijelit s nama :gg: :zelenizub:
wookie (napisa):
SC se popravio u zadnje vrijeme - ima dvije vrste salata, nekad čak i tri Shocked , puno sokića, kolači su im odlični, a za odabir hrane moraš imati iskustva Cool.

koje mozes sada i ovdje podijelit s nama Mr Green being very Greeen indeed ...naplanetidosade

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum