Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
Postano: 17:08 čet, 22. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote]Al to ce se valjda promijeniti kad dodju ispitni rokovi kojih bar za prvu godinu vise nece biti.[/quote]
Da, nakon ispravka drugog kolokvija slijede usmeni ispiti: 20.2.-5.3.
Tada samo moraš ispravljati pismene po starom, eventualno sjediti u nekoj ispitnoj komisiji, a mogli bismo te i nagraditi da budeš suispitivač za neki predmet :-)
A nakon ta dva tjedna, nastava po starom :)
- Nenad
P.S. Kod nas nastavu drže nastavnici u znanstveno-nastavnom zvanju, o kojima dosad nismo diskutirali (N.B.), i znanstveni novaci (u istraživačkom zvanju).
@Krcko: istraživačko, ne suradničko; mislim da je samo jedan zaposlenik kod nas u takvom zvanju, ali ne drži nastavu
Podjela 50%-50% je za asistente iz nekog Samoupravnog sporazuma (iz vremena kad sam ja bio asistent-pripravnik; tamo je pisalo da barem 2 sata moram proučavati literaturu tjedno :-)
Citat: | Al to ce se valjda promijeniti kad dodju ispitni rokovi kojih bar za prvu godinu vise nece biti. |
Da, nakon ispravka drugog kolokvija slijede usmeni ispiti: 20.2.-5.3.
Tada samo moraš ispravljati pismene po starom, eventualno sjediti u nekoj ispitnoj komisiji, a mogli bismo te i nagraditi da budeš suispitivač za neki predmet
A nakon ta dva tjedna, nastava po starom
- Nenad
P.S. Kod nas nastavu drže nastavnici u znanstveno-nastavnom zvanju, o kojima dosad nismo diskutirali (N.B.), i znanstveni novaci (u istraživačkom zvanju).
@Krcko: istraživačko, ne suradničko; mislim da je samo jedan zaposlenik kod nas u takvom zvanju, ali ne drži nastavu
Podjela 50%-50% je za asistente iz nekog Samoupravnog sporazuma (iz vremena kad sam ja bio asistent-pripravnik; tamo je pisalo da barem 2 sata moram proučavati literaturu tjedno
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
nenad Moderator

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
Postano: 19:11 čet, 22. 12. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="nenad"]@Krcko: istraživačko, ne suradničko; mislim da je samo jedan zaposlenik kod nas u takvom zvanju, ali ne drži nastavu[/quote]
Ne znam, meni u predzadnjem ugovoru o radu pise bas ta rijec... doduse ne u kontekstu zvanja. "Zaposlenik je rasporedjen kao znanstveni novak... na [i]suradnicko[/i] radno mjesto visi asistent..."
[quote="nenad"]Podjela 50%-50% je za asistente iz nekog Samoupravnog sporazuma (iz vremena kad sam ja bio asistent-pripravnik; tamo je pisalo da barem 2 sata moram proučavati literaturu tjedno :-)[/quote]
I svinjske polovice su iz samoupravnih vremena, ali sindikati ih jos uvijek dilaju :) Prilicno sam siguran da 50%-50% pise u aktualnom kolektivnom ugovoru. Priupitat cu naseg sindikalnog povjerenika iducom prilikom.
nenad (napisa): | @Krcko: istraživačko, ne suradničko; mislim da je samo jedan zaposlenik kod nas u takvom zvanju, ali ne drži nastavu |
Ne znam, meni u predzadnjem ugovoru o radu pise bas ta rijec... doduse ne u kontekstu zvanja. "Zaposlenik je rasporedjen kao znanstveni novak... na suradnicko radno mjesto visi asistent..."
nenad (napisa): | Podjela 50%-50% je za asistente iz nekog Samoupravnog sporazuma (iz vremena kad sam ja bio asistent-pripravnik; tamo je pisalo da barem 2 sata moram proučavati literaturu tjedno  |
I svinjske polovice su iz samoupravnih vremena, ali sindikati ih jos uvijek dilaju Prilicno sam siguran da 50%-50% pise u aktualnom kolektivnom ugovoru. Priupitat cu naseg sindikalnog povjerenika iducom prilikom.
_________________ Vedran Krcadinac
Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
|
|
[Vrh] |
|
mpavic Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -