Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
PIPboy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:06 sri, 12. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]procitaj alkemicara; iscjeditelja; galeba Jonathana... [/quote]
alkemicarka mi je bolja inace.. galeb je super knjiga, ajde jedna dobra iz lektire :)
[quote="sorrow"]Wilbur Smith, ej, lagane, savrsene, ljuto zanimljive knjige... [/quote]
znam, odlicne su :)
[quote="sorrow"]djeca Dine, to ti je odlican serijal... [/quote]
malo naporan s vremena na vrijeme, ali da, je :)
[quote="sorrow"]i tako dalje, da ne nabrajan, zavrsit cu sa jos dvi tri knige zasad...
a to su : Crvenkapica... snjeguljica i sedan patuljaka... pinokio... palcic... ;) i slicni naslovi.... viruj mi, jako lagane knjige.... ;)[/quote]
;)
sorrow (napisa): | procitaj alkemicara; iscjeditelja; galeba Jonathana... |
alkemicarka mi je bolja inace.. galeb je super knjiga, ajde jedna dobra iz lektire
sorrow (napisa): | Wilbur Smith, ej, lagane, savrsene, ljuto zanimljive knjige... |
znam, odlicne su
sorrow (napisa): | djeca Dine, to ti je odlican serijal... |
malo naporan s vremena na vrijeme, ali da, je
sorrow (napisa): | i tako dalje, da ne nabrajan, zavrsit cu sa jos dvi tri knige zasad...
a to su : Crvenkapica... snjeguljica i sedan patuljaka... pinokio... palcic... i slicni naslovi.... viruj mi, jako lagane knjige....  |
_________________ Am I so different from you
Now does it scare you that I'm able to discern
What to love and what to burn..
Don't judge what you don't understand..
// Disturbed: Fear
|
|
[Vrh] |
|
hermione Forumaš(ica)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
nemo Moderator

Spol: 
|
Postano: 19:13 sri, 12. 7. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="greeneyes"]aha!! to objasnjava stvari :) ja inace nedam ljudima da mi nose knjige kad su ispiti, mislim, jel, tesko se odluciti izmedju dobre price i ucenja ;)
nije problem citati na kompu, ionak se trenutno ne odvajam od monitora :) a ruska knjizevnost... hmm, ionak planiram upisati ruski na jesen :)[/quote]
izvrsno ... :mrgreen: javi se na nemo [at] fizika.org ako se hoće nešto ;) a ruska književnost :o ruski avangardni disidenti su nešto najbolje što je književnost vidjela :D strašno odudaraju od onoga na što su ljudi inače navikli (i.e. ruski realizam ;))
još jedna preporuka - Alisa u zemlji čudesa ;) zaboravite na disneyevu verziju, original je pisan tako da ćeš se pitati "nisam li ja na nekim halucinogenim drogama" :D ne to trpati u dječju književnost :D a ako želite nastaviti u halucinogenom štihu preporučam Fear and loathing in Las Vegas ;)
[quote="PIPboy"]Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329 :)[/quote]
:lol: ko da to ima veze, pa ti kad zapneš možeš skrckati jednu arhivu prosječnog webcomica za jedan dan :D ja ga pratim od ~160. nastavka i tada mi je trebalo negdje pola dana da preroštam arhivu, dakle ovih 329 je negdje taman za jedan dan ;)
greeneyes (napisa): | aha!! to objasnjava stvari ja inace nedam ljudima da mi nose knjige kad su ispiti, mislim, jel, tesko se odluciti izmedju dobre price i ucenja
nije problem citati na kompu, ionak se trenutno ne odvajam od monitora a ruska knjizevnost... hmm, ionak planiram upisati ruski na jesen  |
izvrsno ... javi se na nemo [at] fizika.org ako se hoće nešto a ruska književnost ruski avangardni disidenti su nešto najbolje što je književnost vidjela strašno odudaraju od onoga na što su ljudi inače navikli (i.e. ruski realizam )
još jedna preporuka - Alisa u zemlji čudesa zaboravite na disneyevu verziju, original je pisan tako da ćeš se pitati "nisam li ja na nekim halucinogenim drogama" ne to trpati u dječju književnost a ako želite nastaviti u halucinogenom štihu preporučam Fear and loathing in Las Vegas
PIPboy (napisa): | Ali ima oko 300 nastavaka prije, ovaj je #329  |
ko da to ima veze, pa ti kad zapneš možeš skrckati jednu arhivu prosječnog webcomica za jedan dan ja ga pratim od ~160. nastavka i tada mi je trebalo negdje pola dana da preroštam arhivu, dakle ovih 329 je negdje taman za jedan dan
_________________ Umjesto da postavlja pitanje o tome što je prije nastalo - kokoš ili jaje, čovjeku se najednom učinilo da je kokoš zamisao jajeta o stvaranju novih jaja.

|
|
[Vrh] |
|
|