Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Chatarin Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:52 pon, 2. 10. 2006 Naslov: |
|
|
vsego je u pravu. Na prvoj strani piše:
[quote="dr. Pavić"] Objavljivanje u cijelosti ili dijelovima putem tiska, radija, televizije ili
na bilo koji drugi način, te umnožavanje ili preslikavanje, dopušteno
je samo uz pismenu suglasnost autora, nositelja autorskog prava
- u skladu sa Zakonom o autorskom pravu [/quote]
Tako da ne bi išlo...
[quote="goranm"]Postoji nekoliko vrsta tih kratkovidnosti/dalekovidnosti, mislim da se jedna zove "dječija" i tako nekako se manifestira kao i kod tebe, javlja se negdje u školskoj dobi [/quote]
Znam samo za mladenačku kratkovidnost i to nije slučaj kod mene jer se ona malo teže ispravlja
Slobodno si pročitajte sve o Batesovoj metodi jer dr. Pavić radi po njoj samo ju je malo modificirao i ubrzao proces oporavka (sa mjesec-dva na tjedan-dva). Čak ga često i citira u svojim materijalima.
vsego je u pravu. Na prvoj strani piše:
dr. Pavić (napisa): | Objavljivanje u cijelosti ili dijelovima putem tiska, radija, televizije ili
na bilo koji drugi način, te umnožavanje ili preslikavanje, dopušteno
je samo uz pismenu suglasnost autora, nositelja autorskog prava
- u skladu sa Zakonom o autorskom pravu |
Tako da ne bi išlo...
goranm (napisa): | Postoji nekoliko vrsta tih kratkovidnosti/dalekovidnosti, mislim da se jedna zove "dječija" i tako nekako se manifestira kao i kod tebe, javlja se negdje u školskoj dobi |
Znam samo za mladenačku kratkovidnost i to nije slučaj kod mene jer se ona malo teže ispravlja
Slobodno si pročitajte sve o Batesovoj metodi jer dr. Pavić radi po njoj samo ju je malo modificirao i ubrzao proces oporavka (sa mjesec-dva na tjedan-dva). Čak ga često i citira u svojim materijalima.
_________________ ... always smile, even through your tears ...
|
|
[Vrh] |
|
Marko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:19 pon, 2. 10. 2006 Naslov: |
|
|
Evo ljudi da i ja nešto kažem u vezi ovog. Kao šta se možda da zaključiti iz mog avatara, ja sam više od pola dana za kompjuterom, i onda još pola noći za istim (neradim ništ korisno al ipak buljim u monitor).
E sad tak dugo dok ja nisam pročitao knjigu dr.Phoenix-a, meni se dioptrija povečavala. I kada sam skužio razlog tome, mi se smanjila ali samo na jednom oku, a na drugom ostala ista (tak kak mi je sad imam već valjda 8 godina). I vjerujem da kad bih vježbao da bi doveo svoj vid do savršenstva.
Evo knjige dr.Phoenix koja se mislim može kupiti u Zagrebu, a ja sam slučajno nekako nabasao na nju. [url]http://knjizara.ekupnja.com/Bolji-vid-bez-naocala-Phoenix-pr-17140.html[/url]
To je ista ona metoda koju vam Pavić želi prodati za 3000kn, i to mene živcira... ta komercijalizacija ggg...
Uglavnom dok je Phoenix popravljao vid skoro za đabe ovaj se debelo bogati. I zašto sad Phoenix nije poznat? Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna!
A ako netko misli da je nemoguće smanjiti vid neka si prvo pročita tu knjigu jer je sve objašnjeno, tako da sam čak i ja sve razumio. (khm... skoro sve) 8)
E da, neznam dali sam rekao da je knjiga super... :D
Evo ljudi da i ja nešto kažem u vezi ovog. Kao šta se možda da zaključiti iz mog avatara, ja sam više od pola dana za kompjuterom, i onda još pola noći za istim (neradim ništ korisno al ipak buljim u monitor).
E sad tak dugo dok ja nisam pročitao knjigu dr.Phoenix-a, meni se dioptrija povečavala. I kada sam skužio razlog tome, mi se smanjila ali samo na jednom oku, a na drugom ostala ista (tak kak mi je sad imam već valjda 8 godina). I vjerujem da kad bih vježbao da bi doveo svoj vid do savršenstva.
Evo knjige dr.Phoenix koja se mislim može kupiti u Zagrebu, a ja sam slučajno nekako nabasao na nju. http://knjizara.ekupnja.com/Bolji-vid-bez-naocala-Phoenix-pr-17140.html
To je ista ona metoda koju vam Pavić želi prodati za 3000kn, i to mene živcira... ta komercijalizacija ggg...
Uglavnom dok je Phoenix popravljao vid skoro za đabe ovaj se debelo bogati. I zašto sad Phoenix nije poznat? Jer bi normalno propalo cijeli biznis oko naočala, i nitko više nebi kupovao Pierre-ov dizajn naočala za 2000 kuna!
A ako netko misli da je nemoguće smanjiti vid neka si prvo pročita tu knjigu jer je sve objašnjeno, tako da sam čak i ja sve razumio. (khm... skoro sve)
E da, neznam dali sam rekao da je knjiga super...
_________________ Iljo
|
|
[Vrh] |
|
Ante Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Any1981 Forumaš(ica)