Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 0:31 pon, 16. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]Hrpa prostora, gotovo pola volumena učionica je neikorišteno! Di? Pa između naših glava i stropa! Morat ćemo naučit levitirat i sve je riješeno. U 001 stane onda bez beda 200 ljudi i faks može (opet) povećat upisne kvote.[/quote]
Ili ministarstvo smanjit broj asistenata. Uz sposobnost levitacije i malo guranja, u 001 stanu i 3 sloja od po 100 studenata, sto je otprilike 3*100=360 studenata, koliko svake godine upisuje 1. godinu. Onda je za vjezbe dovoljna jedna grupa, koju moze preuzeti jedan asistent. Nakon malo mnozenja moze se doci do zakljucka da je po jedan asistent dovoljan za svaku godinu, te da su 4 asistenta dovoljna za 4*1=5 bolonjskih godina (stare programe ne brojimo jer ionako svi padaju van iz njih). I tako faks moze funkcionirati s 4 asistenta. To ce barem rijesiti problem guzve u uredima.
A mi njurgamo sad kad ima "samo" dvadesetak.
[size=3]ps. malo sam ljuta danas[/size]
Gordan (napisa): | Hrpa prostora, gotovo pola volumena učionica je neikorišteno! Di? Pa između naših glava i stropa! Morat ćemo naučit levitirat i sve je riješeno. U 001 stane onda bez beda 200 ljudi i faks može (opet) povećat upisne kvote. |
Ili ministarstvo smanjit broj asistenata. Uz sposobnost levitacije i malo guranja, u 001 stanu i 3 sloja od po 100 studenata, sto je otprilike 3*100=360 studenata, koliko svake godine upisuje 1. godinu. Onda je za vjezbe dovoljna jedna grupa, koju moze preuzeti jedan asistent. Nakon malo mnozenja moze se doci do zakljucka da je po jedan asistent dovoljan za svaku godinu, te da su 4 asistenta dovoljna za 4*1=5 bolonjskih godina (stare programe ne brojimo jer ionako svi padaju van iz njih). I tako faks moze funkcionirati s 4 asistenta. To ce barem rijesiti problem guzve u uredima.
A mi njurgamo sad kad ima "samo" dvadesetak.
ps. malo sam ljuta danas
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:00 pon, 16. 10. 2006 Naslov: |
|
|
gledajte ljudi ak čemo bit iskreni... najbolje sve godine potrpat sve zajedno, i one sjedeće i one lebdeće studente, u 003 i lijepo pusti neko od jednom za sve godine odjednom predavanja/vježbe i dođemo do zaključka da nam ni jedan asistent ne treba, tek neki tehničar da stisne play, em njemu daš minimalac, em faks iznajmljuje ostale prostorije i svi sretni :evil:
gledajte ljudi ak čemo bit iskreni... najbolje sve godine potrpat sve zajedno, i one sjedeće i one lebdeće studente, u 003 i lijepo pusti neko od jednom za sve godine odjednom predavanja/vježbe i dođemo do zaključka da nam ni jedan asistent ne treba, tek neki tehničar da stisne play, em njemu daš minimalac, em faks iznajmljuje ostale prostorije i svi sretni
_________________ potpis
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 1:48 pon, 16. 10. 2006 Naslov: |
|
|
ja cu samo spomenuti da je takav prijedlog prepolovljavanja prostorija bio iznesen u poluozbiljnom tonu kad smo prigovorili da nema mjesta i to je izjavila tadasnja prodekanica za nastavu, A. Cizmesija
na stranu jel sala ili nije, ali mislim da je ona trebala biti ta koja je trebala potegnuti ozbiljno rjesavanje problema, a ne da jedini postupak bude takva sala...
niti njena nasljednica, Z.M. Sipus nije (bar koliko je meni poznato) napravila neki veci pomak u rjesavanju tog problema
hoce li F.M.Bruckler ista rijesiti, vidjet cemo....
ja cu samo spomenuti da je takav prijedlog prepolovljavanja prostorija bio iznesen u poluozbiljnom tonu kad smo prigovorili da nema mjesta i to je izjavila tadasnja prodekanica za nastavu, A. Cizmesija
na stranu jel sala ili nije, ali mislim da je ona trebala biti ta koja je trebala potegnuti ozbiljno rjesavanje problema, a ne da jedini postupak bude takva sala...
niti njena nasljednica, Z.M. Sipus nije (bar koliko je meni poznato) napravila neki veci pomak u rjesavanju tog problema
hoce li F.M.Bruckler ista rijesiti, vidjet cemo....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:36 pet, 20. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="c2h5oh"]vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata :)
onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3 :)
idealna brojka za normalan rad :)[/quote]
:D Tako je to bilo u moje doba [ :djed: ] i bas nam je bilo lijepo (nama rijetkima koji smo prezivjeli). ;)
Btw, danas bijah u skladistu i vidjeh povecu zalihu neraspakiranih stolaca i ponesto (takodjer neraspakiranih) stolova. :D Ergo, ako vam fali tog namjestaja, pritisnite malo vlasti da to puste u opticaj. 8) Mozete i sami; za nesto tako banalno vam ne trebaju peticije, predstavnici i sl. cudesa. ;)
c2h5oh (napisa): | vjerujem da ce to rjesiti ako profesori budu strozi i da ruse 90% studenata
onda na 2. godini ce biti 10 studenata a na trecoj 2-3
idealna brojka za normalan rad  |
Tako je to bilo u moje doba [ ] i bas nam je bilo lijepo (nama rijetkima koji smo prezivjeli).
Btw, danas bijah u skladistu i vidjeh povecu zalihu neraspakiranih stolaca i ponesto (takodjer neraspakiranih) stolova. Ergo, ako vam fali tog namjestaja, pritisnite malo vlasti da to puste u opticaj. Mozete i sami; za nesto tako banalno vam ne trebaju peticije, predstavnici i sl. cudesa.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gordan Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 16:58 pet, 20. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="Gordan"]možda bi si svaki student mogao od doma ponjet onaj mali ribarski tronožac-stolac? mislim, pošto faks ljubomorno čuva tu novu opremu da je ne uništimo ....[/quote]
Ne bih bio tako ostar... :? Most likely svatko smatra da je to posao nekog drugog. :( A, uz to, bila je smjena vlasti, pa ne znam sto nova vlast zna o tom namjestaju... :|
@mladac: Ako ne pozuris prevec sa studijem, dozivjet ces i nadogradnju zgrade. :twisted: Mislim da vec imamo izdane dozvole... :gg:
Gordan (napisa): | možda bi si svaki student mogao od doma ponjet onaj mali ribarski tronožac-stolac? mislim, pošto faks ljubomorno čuva tu novu opremu da je ne uništimo .... |
Ne bih bio tako ostar... Most likely svatko smatra da je to posao nekog drugog. A, uz to, bila je smjena vlasti, pa ne znam sto nova vlast zna o tom namjestaju...
@mladac: Ako ne pozuris prevec sa studijem, dozivjet ces i nadogradnju zgrade. Mislim da vec imamo izdane dozvole...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|