Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
mea Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 22:19 pon, 13. 12. 2004 Naslov: |
|
|
ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!
sad, drugu sam odlucio bit tu i zavrsit ovaj fax, ali sam imao 43 boda i posto sam pao vec jednom nisam mogao upisat ni PARCIJALU !!!
i sad zujim na faxu i pomalo se gubim jer nemam motivaciju ici bas na drugu (idem ali kad znas da to sto slusas ti ove godine nista nece koristit nije ti ni jako vazno a ni zanimljivo)!!
ako ces se kandidirat nesi, onda ti evo jos jedan argument za rusenje PB!
ps. ak ces trebat free labour sam zovi!
ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!
sad, drugu sam odlucio bit tu i zavrsit ovaj fax, ali sam imao 43 boda i posto sam pao vec jednom nisam mogao upisat ni PARCIJALU !!!
i sad zujim na faxu i pomalo se gubim jer nemam motivaciju ici bas na drugu (idem ali kad znas da to sto slusas ti ove godine nista nece koristit nije ti ni jako vazno a ni zanimljivo)!!
ps. ak ces trebat free labour sam zovi!
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 9:18 uto, 14. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="goc9999"]ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!
ps. ak ces trebat free labour sam zovi![/quote]
Da mi je samo znati kako si za svoje padove uspio okriviti PB i kako bi te Nesi trebala spasiti od toga. :?: :?: :?:
goc9999 (napisa): | ma prvi puta prvu godinu kad sam studirao nisam isao na predavanja i nisam nista ni dao,nisam imao ni potpise, no ja glupan sam poslao molbu da mi se daju potpisi i dobio sam sve potpise u indexu!!!
ps. ak ces trebat free labour sam zovi! |
Da mi je samo znati kako si za svoje padove uspio okriviti PB i kako bi te Nesi trebala spasiti od toga.
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:48 uto, 14. 12. 2004 Naslov: |
|
|
Ok, dakle, vi mislite da bi ponekad trablo zaobici pravilo 45 bodova.
Znaci, dopustili bi onima s 43 boda da upisu visu godinu. Hocemo li to dopustiti onima s 42? Ako da, hocemo li to dopustiti onima s 41?
Ako cemo to dopustiti, hoce li se sluzbena granica s 45 sniziti na 41?
I onda opet: uvjet za upis vise godine je 41 bod. Hoce li se dopustiti onima s 40 bodova da upisu godinu?
Mislim, kuzim ja da nije ugodno pasti godinu kad si tako blizu uvjeta, i ja nemam nista protiv toga da se dopusti takvim studentima upis vise godine, ali pravila su takva i postoje s razlogom.
Ok, dakle, vi mislite da bi ponekad trablo zaobici pravilo 45 bodova.
Znaci, dopustili bi onima s 43 boda da upisu visu godinu. Hocemo li to dopustiti onima s 42? Ako da, hocemo li to dopustiti onima s 41?
Ako cemo to dopustiti, hoce li se sluzbena granica s 45 sniziti na 41?
I onda opet: uvjet za upis vise godine je 41 bod. Hoce li se dopustiti onima s 40 bodova da upisu godinu?
Mislim, kuzim ja da nije ugodno pasti godinu kad si tako blizu uvjeta, i ja nemam nista protiv toga da se dopusti takvim studentima upis vise godine, ali pravila su takva i postoje s razlogom.
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:50 uto, 14. 12. 2004 Naslov: |
|
|
e anamari! pa jel ti uopce citas tudje postove ili samo letis preko njih i mislis da si ih procitala!! za zadnja tri posta uopce nisi shvatila poantu posta!
post je bio protiv odredbe dekanice da se ukine PARCIJALA ljudima koji su jednom pali godinu a imaju 43 boda! a protiv PB-a zato jer se nista za studente na ovom i na drugim podrucjima ne radi!!
[color=blue]
Goc, ne vrijedjati pliz. :evil:
Pa makar to bilo i lijepo zapakirano tako da ispadne da zapravo govoris suprotno od onoga na što aludiraš.
Tenkju.
Sljedeći put ti cijeli post leti van, a ne ta jedna recenica.[/color]
e anamari! pa jel ti uopce citas tudje postove ili samo letis preko njih i mislis da si ih procitala!! za zadnja tri posta uopce nisi shvatila poantu posta!
post je bio protiv odredbe dekanice da se ukine PARCIJALA ljudima koji su jednom pali godinu a imaju 43 boda! a protiv PB-a zato jer se nista za studente na ovom i na drugim podrucjima ne radi!!
Goc, ne vrijedjati pliz.
Pa makar to bilo i lijepo zapakirano tako da ispadne da zapravo govoris suprotno od onoga na što aludiraš.
Tenkju.
Sljedeći put ti cijeli post leti van, a ne ta jedna recenica.
|
|
[Vrh] |
|
frrr Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 0:15 sri, 15. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]neznam jer tada nisam bio na faxu!
da li netko to moze potvrdit!!!!! uostalom nije vazno tko ju je donio nego da se nesto ucini sa njom![/quote]
:amen:
nije problem u bodovima za uvjet, niti je problem u tome tko je donio pravila za parcijalu. To nije upitno.
Neke stvari cemo pokusati izboriti da se olaksa studij studentima ovog fakulteta a da se pritom ne spustaju kriteriji u znanju i neke od tih stvari su me osobno dotakle. I ne znam... probat cu/cemo :?
AFAIK pravilo je zadala aktualna prodekanica, te nije bilo aktivno provodjeno (to i jos par pravila vezanih uz kolokvije, padove i sl) do/netom prije pocetka prosle godine. Sa nekima od tih pravila se ne slazem (npr da studentu koji su pali godinu a ne upisali kolegij ponovno da ne smiju ici na kolokvije), za neke od tih pravila vec postoje spremne (i vec potpisane) peticije i bit ce adresirane in due time.
Anonymous (napisa): | neznam jer tada nisam bio na faxu!
da li netko to moze potvrdit!!!!! uostalom nije vazno tko ju je donio nego da se nesto ucini sa njom! |
nije problem u bodovima za uvjet, niti je problem u tome tko je donio pravila za parcijalu. To nije upitno.
Neke stvari cemo pokusati izboriti da se olaksa studij studentima ovog fakulteta a da se pritom ne spustaju kriteriji u znanju i neke od tih stvari su me osobno dotakle. I ne znam... probat cu/cemo
AFAIK pravilo je zadala aktualna prodekanica, te nije bilo aktivno provodjeno (to i jos par pravila vezanih uz kolokvije, padove i sl) do/netom prije pocetka prosle godine. Sa nekima od tih pravila se ne slazem (npr da studentu koji su pali godinu a ne upisali kolegij ponovno da ne smiju ici na kolokvije), za neke od tih pravila vec postoje spremne (i vec potpisane) peticije i bit ce adresirane in due time.
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
anamari Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 10:08 sri, 15. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="anamari"]Ne znam zasto je uvedena ta odredba. Ja bih osobno dopustila parcijalu. Vjerojatno je njoj trn u oku sto studenti placaju tu godinu pa mozda postoji neka papirologija. Uglavnom, ako je to iskljucivo njena odluka, vjerojatno se preko studentskih predstavnika moze pokusati utjecati da je se promijeni. Ako je to odluka Sveucilista, onda malo teze.[/quote]
Odluka sveucilista nije :( parcijala, tj. upis kolegija sa vise godine studija se definira na svakom fakultetu zasebno, tako mi je bar prodekanica za nastavu rekla :?
A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu :?: Ergo: diskrecija prodekanice? :-k
anamari (napisa): | Ne znam zasto je uvedena ta odredba. Ja bih osobno dopustila parcijalu. Vjerojatno je njoj trn u oku sto studenti placaju tu godinu pa mozda postoji neka papirologija. Uglavnom, ako je to iskljucivo njena odluka, vjerojatno se preko studentskih predstavnika moze pokusati utjecati da je se promijeni. Ako je to odluka Sveucilista, onda malo teze. |
Odluka sveucilista nije parcijala, tj. upis kolegija sa vise godine studija se definira na svakom fakultetu zasebno, tako mi je bar prodekanica za nastavu rekla
A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu Ergo: diskrecija prodekanice?
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 16:45 sri, 15. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE"]A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu :?: Ergo: diskrecija prodekanice? :-k[/quote]
Zube, ponekad stvarno pretjeruješ. Vjerojatno su bili na Vijeću, bar dvije godine prije nego što si ti upisao ovaj faks, zato što znam da su već tada vrijedili u, to the best of my knowledge, nepromijenjenom obliku. A tada je inkriminirana osoba još bila mlađi asistent, ili tako nešto.
Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva.
ZELENIZUBNAPLANETIDOSADE (napisa): | A afaik, uvjeti za upis parcijale kakvi sada vrijede nisu bili na Vijecu Ergo: diskrecija prodekanice?  |
Zube, ponekad stvarno pretjeruješ. Vjerojatno su bili na Vijeću, bar dvije godine prije nego što si ti upisao ovaj faks, zato što znam da su već tada vrijedili u, to the best of my knowledge, nepromijenjenom obliku. A tada je inkriminirana osoba još bila mlađi asistent, ili tako nešto.
Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 18:19 sri, 15. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]ja znam da faxu treba novac i da se na taj nacin on financira! i ako postoje ljudi poput mene koji nemogu iz prve proc godinu - neka placaju!
ali mi smeta da ja sad zujim tu i jednu godinu u zivotu gubim bezveze!
evo bas danas sam ostvario uvjet i jos su mi ostala dva ispita,koja cu rijesit u drugom mjesecu!! zasto se nemoze npr. tada upisati neki kolegiji!
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!! :idea:[/quote]
Ovo je već puno pametniji prijedlog. :clapclap:
Nažalost, bojim se da će i pri njegovoj provedbi biti problema, jer faks je trenutno okupiran hrpom novih studenata, i, koliko god glupo zvučalo, čak ni za njih sve nema mjesta na ovom faksu. A iz nekog misterioznog razloga vodstvo Fakulteta smatra važnijim njima dati šansu, nego studentima "pokajnicima" koji bi čak i platili upisivanje pojedinih kolegija.
Anonymous (napisa): | ja znam da faxu treba novac i da se na taj nacin on financira! i ako postoje ljudi poput mene koji nemogu iz prve proc godinu - neka placaju!
ali mi smeta da ja sad zujim tu i jednu godinu u zivotu gubim bezveze!
evo bas danas sam ostvario uvjet i jos su mi ostala dva ispita,koja cu rijesit u drugom mjesecu!! zasto se nemoze npr. tada upisati neki kolegiji!
mislim da se ovdje sve vrti oko novaca i neka oni koji na vrijeme ne ostvare uvjet i placaju, ali da barem ne besposlicare bezveze! fax nam je cista birokracija, dok neki faxovi sa puno vise studenata su flexibilniji i imaju vremena za izac u u susret studentu!!  |
Ovo je već puno pametniji prijedlog. :clapclap:
Nažalost, bojim se da će i pri njegovoj provedbi biti problema, jer faks je trenutno okupiran hrpom novih studenata, i, koliko god glupo zvučalo, čak ni za njih sve nema mjesta na ovom faksu. A iz nekog misterioznog razloga vodstvo Fakulteta smatra važnijim njima dati šansu, nego studentima "pokajnicima" koji bi čak i platili upisivanje pojedinih kolegija.
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 19:17 sri, 15. 12. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva.[/quote]
:roll: nisam ni rekao da je, samo sam izrazio sumnju da je stvar precizno definirana nekom odlukom Vijeca, te bih bio zahvalniji na konkretnoj informaciji. :?
goc, prijedlog ti je definitivno nesto za o tome razmisliti
veky (napisa): | Prilagodi fokus. Nije A.Č. oduvijek prodekanica, i nije ona za sve kriva. |
nisam ni rekao da je, samo sam izrazio sumnju da je stvar precizno definirana nekom odlukom Vijeca, te bih bio zahvalniji na konkretnoj informaciji.
goc, prijedlog ti je definitivno nesto za o tome razmisliti
|
|
[Vrh] |
|
|