Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Lolite
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 15:13 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, da, vremena se mijenjaju. Nisam ni ja prakticiral' izlaske sa 14-15 godina do rano ujutro. Nisam ni kasnije. Ali kak' su se vremena promjenila i klinkice su se počele oblačiti oskudnije i ponašat' "odraslije", počeo sam i ja izlaziti do 5 ujutro. A kaj da vam velim, one se vole osjećat odraslije, a ja volim biti lisac u kokošinjcu. Željezo se kuje dok je vruće. :twisted:
Da, da, vremena se mijenjaju. Nisam ni ja prakticiral' izlaske sa 14-15 godina do rano ujutro. Nisam ni kasnije. Ali kak' su se vremena promjenila i klinkice su se počele oblačiti oskudnije i ponašat' "odraslije", počeo sam i ja izlaziti do 5 ujutro. A kaj da vam velim, one se vole osjećat odraslije, a ja volim biti lisac u kokošinjcu. Željezo se kuje dok je vruće. Twisted Evil

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 18:03 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

u tome i jest cijela stvar. ja jesem u kokosinjcu i imam dilemu da li se ponasati kao lisac ili kao pas cuvar
u tome i jest cijela stvar. ja jesem u kokosinjcu i imam dilemu da li se ponasati kao lisac ili kao pas cuvar

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 18:35 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da nitko ne bi smio biti u maloljetnom kokošinjcu. :D

Koliko vi dečki imate godina?

Ja sam sa 16 mislila da su oni od 22-24 puno zreliji. :lol:

Sada kada ja imam 20-21, vidim po svojim kolegama, da su i to još "mamini sinovi". :roll:
Mislim da nitko ne bi smio biti u maloljetnom kokošinjcu. Very Happy

Koliko vi dečki imate godina?

Ja sam sa 16 mislila da su oni od 22-24 puno zreliji. Laughing

Sada kada ja imam 20-21, vidim po svojim kolegama, da su i to još "mamini sinovi". Rolling Eyes

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 18:44 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh, ali kad se kokos sama ocerupa i ispece pa posluzi :roll:
eh, ali kad se kokos sama ocerupa i ispece pa posluzi Rolling Eyes

Dabrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 7 - 3

PostPostano: 19:30 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).
mene je to malo šokiralo...
jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 11 - 17

PostPostano: 20:03 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Dabrica"]jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).
mene je to malo šokiralo...[/quote]

Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. :roll:
Rijetko tko će te tražit osobnu (bilo u običnom dućanu, bilo negdje vani).
A "fora" je pit i pušit, pogotovo klincima čak u 4.raz. osnovne!
Dabrica (napisa):

Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. Rolling Eyes

[Vrh]
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 21:06 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"]eh, ali kad se kokos sama ocerupa i ispece pa posluzi :roll:[/quote]
Kada nećeš javno priznat, daj mi barem pošalji na PM koliko si stariji od tih cura koje si vidio u tramvaju :?: :D
DarkLord (napisa):
eh, ali kad se kokos sama ocerupa i ispece pa posluzi Rolling Eyes

Kada nećeš javno priznat, daj mi barem pošalji na PM koliko si stariji od tih cura koje si vidio u tramvaju Question Very Happy

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 22:26 pon, 12. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. :roll:
Rijetko tko će te tražit osobnu (bilo u običnom dućanu, bilo negdje vani).[/quote]
mene je neki dan teta u ducanu, kad sam kupovala pivo, pitala imam li 18 godina :shock: ja sam joj vjerojatno dala najdebilniji pogled na svijetu na to jer mi u prvom trenutku uopce nije bilo jasno sta i zasto ona mene pita :) mislim da je to bio max. 3. put u mom zivotu da me teta provjeravala :!:
kristina (napisa):
Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. Rolling Eyes

mene je neki dan teta u ducanu, kad sam kupovala pivo, pitala imam li 18 godina Shocked ja sam joj vjerojatno dala najdebilniji pogled na svijetu na to jer mi u prvom trenutku uopce nije bilo jasno sta i zasto ona mene pita Smile mislim da je to bio max. 3. put u mom zivotu da me teta provjeravala Exclamation

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 0:31 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Frenda je mog sa mnom uz mene u bircu konobarica pitala za osobnu kad naručismo pivo. Ne bi nas nit čudilo(makar on bradu nosi, a ja imam izraženu čeljust) nego što on tamo često svraća. Stog pretpostavljamo da mu je konobarica uletavala 8)
Frenda je mog sa mnom uz mene u bircu konobarica pitala za osobnu kad naručismo pivo. Ne bi nas nit čudilo(makar on bradu nosi, a ja imam izraženu čeljust) nego što on tamo često svraća. Stog pretpostavljamo da mu je konobarica uletavala Cool

Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 6:32 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovo sam ljeto radio u Tiskovu kiosku i naravno da su mi dolazili klinci od 15/16 godina kako bi kupili cigarete, bez pogovorno sam im prodavao, zašto?

Zbog prvog slučaja, došao mi klinac u reperskom [i]wannabe[/i] stilu sa svojom [i]James Dean[/i] kulerštinom i zatražio plavi Walter, nisam mu dao.
Nedugo zatim dolazi sa frendom od dvajst i dok je ovaj kupovao cigarete mali mi se kreveljio u ''[i]podznaku lava[/i]''.

Od tada redovito( kako nemaju pretjeranu količinu novca i ne pretjeranu želju za pljugom, redovito bi značilo - dvaput tjedno) kupuju cigarete kod mene.

Moja borba sa vjetrenjačama kratko je trajala.

Poanta priče za one sa problematičnim zaključivanjem:

-u početku pušač konzumira jednu do dvije kutije tjedno. :mrgreen:
ovo sam ljeto radio u Tiskovu kiosku i naravno da su mi dolazili klinci od 15/16 godina kako bi kupili cigarete, bez pogovorno sam im prodavao, zašto?

Zbog prvog slučaja, došao mi klinac u reperskom wannabe stilu sa svojom James Dean kulerštinom i zatražio plavi Walter, nisam mu dao.
Nedugo zatim dolazi sa frendom od dvajst i dok je ovaj kupovao cigarete mali mi se kreveljio u ''podznaku lava''.

Od tada redovito( kako nemaju pretjeranu količinu novca i ne pretjeranu želju za pljugom, redovito bi značilo - dvaput tjedno) kupuju cigarete kod mene.

Moja borba sa vjetrenjačama kratko je trajala.

Poanta priče za one sa problematičnim zaključivanjem:

-u početku pušač konzumira jednu do dvije kutije tjedno. Mr. Green

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 7:58 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm :shock: ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...
Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm Shocked ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 8:51 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ivančica"]Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm :shock: ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).
a dečki.... njih baš i ne vidim u svom kvartu - osim njih par koji harače po igraonicama i tam dilaju... a sa instrukcija iskustvo me poučava da klinac može imati najženskiji glas koji postoji i biti najdlakaviji predstavnik svog spola... netko je reko da je to zbog aditiva u hrani...[/quote]

Ivančice, pozornije čitaj, sajtovski Bog Vsego je dao odgovor na tvoje pitanje, ukratko - razlozi su tehnološke naravi. :mrgreen:
Ivančica (napisa):
Ok, raspisali ste se vi o tom. Al jeste li primjetili da se danas djeca ranije fizički razvijaju - pogotovo cure. Gledam klinkice s kvarta. U njihovoj dobi nisam ni znala što je grudnjak, a one već sad u majicama do iznad pupka, s grudnjakom broj 4, trapericama 10 cm ispod pupka (a same su visoke 150 cm Shocked ) šeću zagrljene, dajući si puse svaka 3 koraka (govorimo o 10-12-godišnjakinjama).

Ivančice, pozornije čitaj, sajtovski Bog Vsego je dao odgovor na tvoje pitanje, ukratko - razlozi su tehnološke naravi. Mr. Green

DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 9:23 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

zivotinjama se, da bi narasle sto brze i sto vece, u hranu dodaju hormoni rasta i i ne znam cega sve ne. naravno, vi kasnije jedete te iste zivotinje pa ponesto od toga zavrsi i u vasem organizmu. osim toga nasa prehrana je sama po sebi sve bogatija proteinima sto dovodi do brzog razvija svega ukljucujuci i naravno one najzanimljivije dijelove
zivotinjama se, da bi narasle sto brze i sto vece, u hranu dodaju hormoni rasta i i ne znam cega sve ne. naravno, vi kasnije jedete te iste zivotinje pa ponesto od toga zavrsi i u vasem organizmu. osim toga nasa prehrana je sama po sebi sve bogatija proteinima sto dovodi do brzog razvija svega ukljucujuci i naravno one najzanimljivije dijelove

buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

38 = 125 - 87

PostPostano: 10:27 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkLord"]osim toga nasa prehrana je sama po sebi sve bogatija proteinima sto dovodi do brzog razvija svega ukljucujuci i naravno one najzanimljivije dijelove[/quote]
[i]Najzanimljivije dijelove[/i]? :D
DarkLord (napisa):
osim toga nasa prehrana je sama po sebi sve bogatija proteinima sto dovodi do brzog razvija svega ukljucujuci i naravno one najzanimljivije dijelove

Najzanimljivije dijelove? Very Happy

[Vrh]
DarkLord
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 3 - 5

PostPostano: 11:02 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa da. sto svaki muskarac prvo primjeti na zeni. kvalitetne zube, jake misice, kristalne bjeloocnice...
pa da. sto svaki muskarac prvo primjeti na zeni. kvalitetne zube, jake misice, kristalne bjeloocnice...

HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 17:39 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"][quote="Dabrica"]jučer sam uz autoput blizu mene u 6 popodne vidjela dva balavca od 11-12 godina kako natežu q-packove. i par dana prije kako curica od 7-8 godina izlazi iz ducana s bocom vina i pive (sumnjam da je bilo za nju, ali joj ih ipak ne bi smjeli prodati).
mene je to malo šokiralo...[/quote]

Mene zanima tko uopće provodi taj zakon o neprodavanju alkohola mlađima od 18. :roll:
A "fora" je pit i pušit, pogotovo klincima čak u 4.raz. osnovne![/quote]

ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).
kristina (napisa):
Dabrica (napisa):

ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:02 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).[/quote]

Samo policajac. :policajac:

Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana. :verycool:
HijenA (napisa):

Samo policajac. Sluzbenik javnog reda i mira

Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana. Very cool

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 19:38 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="HijenA"]ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).[/quote]

Samo policajac. :policajac:[/quote]

vojna policija?

[quote]
Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana. :verycool:[/quote]

to je druga strana medalje. samo sto se tog nitko ne pridrzava jer je profit na prvom mjestu (ti prodavaci kao da su im mentori sami Ferengiji :rotfl:)
vsego (napisa):
HijenA (napisa):

vojna policija?

Citat:

Ali, i prodavac ti moze odbiti prodati bilo sto iz svog ducana. Very cool

to je druga strana medalje. samo sto se tog nitko ne pridrzava jer je profit na prvom mjestu (ti prodavaci kao da su im mentori sami Ferengiji Valjam se po podu od smijeha)

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 20:05 uto, 13. 9. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"][quote="vsego"][quote="HijenA"]ti mozes odbit pokazivanje osobne iskaznice osim u slucaju kad te policajac legitimira (i, vrlo vjerojatno, vojska).[/quote]

Samo policajac. :policajac:[/quote]

vojna policija?[/quote]

Ne, vojna policija te moze zadrzati samo dok ne dodje civilna policija. Jedino ako nisi vojnik, onda je obratno. :-) Nitko osim "obicne" policije ne moze traziti od tebe da se legitimiras. To je kad moras. A onda u trgovini mozes, a trgovac ti moze ne prodati alkohol/cigarete. :-)

[color=blue][b]moderator:[/b] ostatak rasprave prebačen u [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=34787]muškarci su jednostavna bića. ili ne?[/url] ;)[/color]
HijenA (napisa):
vsego (napisa):
HijenA (napisa):

vojna policija?

Ne, vojna policija te moze zadrzati samo dok ne dodje civilna policija. Jedino ako nisi vojnik, onda je obratno. Smile Nitko osim "obicne" policije ne moze traziti od tebe da se legitimiras. To je kad moras. A onda u trgovini mozes, a trgovac ti moze ne prodati alkohol/cigarete. Smile

moderator: ostatak rasprave prebačen u muškarci su jednostavna bića. ili ne? Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum