Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 15:40 pon, 31. 7. 2006 Naslov: |
|
|
moje misljenje je da bi ju 'srusili' nazad na prvu....
naime, sva ona prica sa kolegijima prethodnicima i sve skupa, nije radjena bezveze... + sto se cijelu ovu godinu moglo polagati putem ispita kolegije s prve godine (za one studente koji su vec druga godina)
drugi problem je raspored..
ono sto bi bilo logicno da naprave je baciti an prvu i dati upisati puuuno kolegija s druge (ovisno o stablu studija)
no tu se onda postavlja problem administracije, (ne)placanja studija i svega ostalog....
tako da ce se administrativno stvar vjerojatno zvati druga godina (ponavljanje) => izrada novog indexa, a s kolegijima ce napravit ovo sto sam rekla - upisati joj sve s prve + ono s druge sto nije polozeno a za sto ima prethodnika....
ali raspored ce i dalje biti problem, ako ga se bude slagalo kao do sada...
ako se raspored dobro slozi, i kolegija s prve godine nema puno, mozda daju sve nepolozeno s druge + sve nepolozeno s prve.... tko ce ga znat...
u svakom slucaju, najesen postoje jos 3 roka... 3. godinu ionako ne mozes upisati ako nisi pocistila prvu -> nesto ces valdja uspjeti dati, ako das sve zaostatke, onda je ponavljanje druge godine cisto + sto ima sanse da ti daju ponesto i s trece godine, ako imas uvjeta (polozen neki kolegij s druge koji je prethodnik za ovo s trece).... ofkors, ako taj kolegij postoji u trecoj bolonjskoj....
ovo moje je samo nagadjanje.....
ofkors, jedino mjesto na kojem mozes cuti konkretniji i tocniji odgovor je prodekanicin mejl...
moje misljenje je da bi ju 'srusili' nazad na prvu....
naime, sva ona prica sa kolegijima prethodnicima i sve skupa, nije radjena bezveze... + sto se cijelu ovu godinu moglo polagati putem ispita kolegije s prve godine (za one studente koji su vec druga godina)
drugi problem je raspored..
ono sto bi bilo logicno da naprave je baciti an prvu i dati upisati puuuno kolegija s druge (ovisno o stablu studija)
no tu se onda postavlja problem administracije, (ne)placanja studija i svega ostalog....
tako da ce se administrativno stvar vjerojatno zvati druga godina (ponavljanje) => izrada novog indexa, a s kolegijima ce napravit ovo sto sam rekla - upisati joj sve s prve + ono s druge sto nije polozeno a za sto ima prethodnika....
ali raspored ce i dalje biti problem, ako ga se bude slagalo kao do sada...
ako se raspored dobro slozi, i kolegija s prve godine nema puno, mozda daju sve nepolozeno s druge + sve nepolozeno s prve.... tko ce ga znat...
u svakom slucaju, najesen postoje jos 3 roka... 3. godinu ionako ne mozes upisati ako nisi pocistila prvu -> nesto ces valdja uspjeti dati, ako das sve zaostatke, onda je ponavljanje druge godine cisto + sto ima sanse da ti daju ponesto i s trece godine, ako imas uvjeta (polozen neki kolegij s druge koji je prethodnik za ovo s trece).... ofkors, ako taj kolegij postoji u trecoj bolonjskoj....
ovo moje je samo nagadjanje.....
ofkors, jedino mjesto na kojem mozes cuti konkretniji i tocniji odgovor je prodekanicin mejl...
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
ta2a Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:04 čet, 24. 8. 2006 Naslov: |
|
|
ukoliko netko padne sada drugu godinu, nastavlja po bolonji i sve je to ok, ali muči me ono što sam pročitala u vezi upisa četvrte godine (po bolonji, naravno) - gleda se prosjek ocjena, jesi li bio demos, natjecanja, pohvale profesora i sl. čega, ispravite me molim ako griješim, prije nije bilo, a to bi nekima moglo otežati upis četvrte godine... u principu nemam nikakvo konkretno pitanje, čisto me zanimaju komentari. :???:
ukoliko netko padne sada drugu godinu, nastavlja po bolonji i sve je to ok, ali muči me ono što sam pročitala u vezi upisa četvrte godine (po bolonji, naravno) - gleda se prosjek ocjena, jesi li bio demos, natjecanja, pohvale profesora i sl. čega, ispravite me molim ako griješim, prije nije bilo, a to bi nekima moglo otežati upis četvrte godine... u principu nemam nikakvo konkretno pitanje, čisto me zanimaju komentari.
|
|
[Vrh] |
|
annna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goc9999 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vini Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:05 sub, 7. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="SvekY"]Vini, baš sam ti htio zahvaliti na pomoći, ali [u]ne mogu otvoriti taj .rar file[/u] sa WinRAR 3.51. Pogledao sam na WinRARovu stranicu i skinuo najnoviju verziju 3.61 (trial) a ni s njom ne ide.
Da probaš jednostavno file dodati u privitak posta. Vidim da .rar ima 10 KB, pa ne može puno imati ni originalni file. "Attachment Posting Control Panel" ti je pri dnu stranice kad ideš editirati post.
PS. Jel možda mogu ući na faks sutra (nedjelja) da poslikam/prepišem tablicu?[/quote]
Hej! Ne mogu stavit attachment, ne znam zašto. Kliknem na pošaljite i ono "sending request.."
traje i traje, i na kraju ništa. Da li možda treba stavit nešto u onaj "File Comment"? Ja sam ostavila prazno. Ali probah otvorit ovo na rapidshareu, i otvara normalno. Probaj opet.
SvekY (napisa): | Vini, baš sam ti htio zahvaliti na pomoći, ali ne mogu otvoriti taj .rar file sa WinRAR 3.51. Pogledao sam na WinRARovu stranicu i skinuo najnoviju verziju 3.61 (trial) a ni s njom ne ide.
Da probaš jednostavno file dodati u privitak posta. Vidim da .rar ima 10 KB, pa ne može puno imati ni originalni file. "Attachment Posting Control Panel" ti je pri dnu stranice kad ideš editirati post.
PS. Jel možda mogu ući na faks sutra (nedjelja) da poslikam/prepišem tablicu? |
Hej! Ne mogu stavit attachment, ne znam zašto. Kliknem na pošaljite i ono "sending request.."
traje i traje, i na kraju ništa. Da li možda treba stavit nešto u onaj "File Comment"? Ja sam ostavila prazno. Ali probah otvorit ovo na rapidshareu, i otvara normalno. Probaj opet.
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|