Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
Lokacija: Nitko ne zna... Ziher mi je dobro di god da jesam ;)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 5:08 uto, 31. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="D4rk0"]Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...[/quote]
Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. :? Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. ;)
D4rk0 (napisa): | Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi... |
Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:19 uto, 31. 10. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="D4rk0"]Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi...[/quote]
Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. :? Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere. ;)[/quote]
Krivo si shvatio. Nema to veze sa studomatom. Ista je stvar kao i ovdje samo što je pult za stranke na FERu u hodniku, a ne u zaključanoj sobi inače. Dakle ekvivalentno bi bilo da je soba stalno otvorena no to se očito neće desiti jer nema tko čuvati sobu. Zato sam mislio da se printer postavi u neku zaštićenu kutiju izvan referade gdje je zaključan i siguran, a papiri idu van.
I ne moraš se više brinuti da krivim tete iz referade što ne kopaju zidove ili da ću doći tamo i pod prisilom ih tjerati na fizički rad :?
Vidiš ovo se meni ne sviđa... Zašto niti jedan moj prijedlog ne prihvatiš i uzmeš na razmišljanje, nego ga ismijavaš u principu. Ja niti sam igdje spomenuo da tete iz referade "kopaju" zidove niti da su one krive niti da je netko gurao printer u studomat... I očito da ako tako stoji i radi bez ikakvih problema da je bolje riješenje (manje posla za ljude i manje gužve u redu za referadu. Time svi dobivaju... Tebi se to ne sviđa?
vsego (napisa): | D4rk0 (napisa): | Tamo je printer u sklopu pulta u komori koja je zaključana kad nema ljudi... |
Mi smo, u sklopu instalacije ISVUa, dobili nesto skromnije studomate, u koje ne stane printer. Nadam se da ne krivis tete iz Referade za to sto ne kopaju zidove da u njih gurnu printere.  |
Krivo si shvatio. Nema to veze sa studomatom. Ista je stvar kao i ovdje samo što je pult za stranke na FERu u hodniku, a ne u zaključanoj sobi inače. Dakle ekvivalentno bi bilo da je soba stalno otvorena no to se očito neće desiti jer nema tko čuvati sobu. Zato sam mislio da se printer postavi u neku zaštićenu kutiju izvan referade gdje je zaključan i siguran, a papiri idu van.
I ne moraš se više brinuti da krivim tete iz referade što ne kopaju zidove ili da ću doći tamo i pod prisilom ih tjerati na fizički rad
Vidiš ovo se meni ne sviđa... Zašto niti jedan moj prijedlog ne prihvatiš i uzmeš na razmišljanje, nego ga ismijavaš u principu. Ja niti sam igdje spomenuo da tete iz referade "kopaju" zidove niti da su one krive niti da je netko gurao printer u studomat... I očito da ako tako stoji i radi bez ikakvih problema da je bolje riješenje (manje posla za ljude i manje gužve u redu za referadu. Time svi dobivaju... Tebi se to ne sviđa?
_________________ www.spreha.net
Ljudski je griješiti, ali osjećaj je božanski...
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:54 uto, 31. 10. 2006 Naslov: |
|
|
@D4rk0: Ti si krenuo s tetama u Referadi, pa odatle moj sarkazam. :roll: Generalno ih se optuzuje za svaki zastoj, kao da su dezurni krivci za sve. :(
Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. 8) Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim. :)
@filipnet: Prouci raspravu; prijedlog je da se papir nahrani unaprijed potvrdjenim papirima. 8)
@D4rk0: Ti si krenuo s tetama u Referadi, pa odatle moj sarkazam. Generalno ih se optuzuje za svaki zastoj, kao da su dezurni krivci za sve.
Mozes prosetati do Dekana i predloziti mu. Ako ti je neugodno, reci, pa mu mogu i ja spomenuti kad ga vidim.
@filipnet: Prouci raspravu; prijedlog je da se papir nahrani unaprijed potvrdjenim papirima.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
D4rk0 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|