Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Veljaca za bolonjce
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 10:41 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="filipnet"]i kako je prosao razgovor sa dekanom??[/quote]
lijepo ali nabrzaka, trenutno se dogadaju neke druge stvari ali imat cemo sastanak i iduci ponedjeljak.
sto se ove teme tice, ukratko: studenti koji se trude i koji su zasluzili da im se izade u susret nece nadrapat. osnovna poruka je - ako ste i pali kolokvij, nemojte odustat od kolegija, i dalje nastavite radit jer morate bit spremni za prilike :)
osim toga, radi se na tome da studenti kolegije koje su pali mogu ponovo slusat vec u iducem semestru, ili barem da mogu pisat kolokvije iz istih. u svakom slucaju, trude se oni, trudite se i vi.
filipnet (napisa):
i kako je prosao razgovor sa dekanom??

lijepo ali nabrzaka, trenutno se dogadaju neke druge stvari ali imat cemo sastanak i iduci ponedjeljak.
sto se ove teme tice, ukratko: studenti koji se trude i koji su zasluzili da im se izade u susret nece nadrapat. osnovna poruka je - ako ste i pali kolokvij, nemojte odustat od kolegija, i dalje nastavite radit jer morate bit spremni za prilike Smile
osim toga, radi se na tome da studenti kolegije koje su pali mogu ponovo slusat vec u iducem semestru, ili barem da mogu pisat kolokvije iz istih. u svakom slucaju, trude se oni, trudite se i vi.

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 12:27 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Krcko: Ja to znam i trenutno se borim da mi kolegij [i]Uvod u matematiku[/i] "ne propadne".

@Martinab: Ako ja tebi sada i odgovorim [size=8](naravno ne govorim o ovom trenutku, jer nemam ja sada toliko vremena da toliko izdetaljiziram plan i program)[/size], hoće li to tebi išta pomoći? :-k

Jer meni izgleda kao da je već sve gotovo i zacrtano, i to će tako i biti bez obzira na to, što ti, ja ili dekan kažemo. :-|
[size=8]Imam osjećaj da je Bolonja Bolonja, a mi bolonjci šutimo i trpimo.
Eto ti novi način kako reći da Bolonja ne valja.[/size] :P

@kory: Ma to te ja pitam. :thumbup:

Izgleda da ima nade, da se ja varam i da će ipak netko nešto napraviti za nas.
@Krcko: Ja to znam i trenutno se borim da mi kolegij Uvod u matematiku "ne propadne".

@Martinab: Ako ja tebi sada i odgovorim (naravno ne govorim o ovom trenutku, jer nemam ja sada toliko vremena da toliko izdetaljiziram plan i program), hoće li to tebi išta pomoći? Think

Jer meni izgleda kao da je već sve gotovo i zacrtano, i to će tako i biti bez obzira na to, što ti, ja ili dekan kažemo. Neutral
Imam osjećaj da je Bolonja Bolonja, a mi bolonjci šutimo i trpimo.
Eto ti novi način kako reći da Bolonja ne valja.
Razz

@kory: Ma to te ja pitam. Thumb up!

Izgleda da ima nade, da se ja varam i da će ipak netko nešto napraviti za nas.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:32 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

U interesu preciznosti: netko ce nesto [b]pokušati[/b] napraviti. 8)

U svakom slucaju, defetizam i odustajanje su lose metode pristupa [b]bilo kojem problemu[/b]! :prodike:
U interesu preciznosti: netko ce nesto pokušati napraviti. Cool

U svakom slucaju, defetizam i odustajanje su lose metode pristupa bilo kojem problemu! Drzim prodike

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 14:22 uto, 24. 1. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Bolonjski programi se stvaraju i evoluiraju. Ja cijelo vrijeme razmisljam kako pametno sloziti zadace da studenti imaju razloga rjesavati ih i da nesto i nauce. Ako mi netko pomogne tako da mi napise svoje misljenje o zadacama, da, hoce mi pomoci i da, nesto ce znaciti (vama, ili vama u drugom semestru, ili vama na 2. godini, ili sljedecoj generaciji na 1.godini).
Bolonjski programi se stvaraju i evoluiraju. Ja cijelo vrijeme razmisljam kako pametno sloziti zadace da studenti imaju razloga rjesavati ih i da nesto i nauce. Ako mi netko pomogne tako da mi napise svoje misljenje o zadacama, da, hoce mi pomoci i da, nesto ce znaciti (vama, ili vama u drugom semestru, ili vama na 2. godini, ili sljedecoj generaciji na 1.godini).

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum