Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

O opasnostima od neodgovornih vozaca...
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:06 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

Please, people, smrtnu kaznu raspravite u nekom drugom topicu... :roll:

[quote="steelworker"]Ja inace znam propustit (tj. ne pokazujem zelju da prijedjem cestu) auto ili dva na pjesackom jer mi je bedasto da on/a zaustavlja auto i ..., kad ja mogu 2 sec pricekat da prodje i nikom nis. Al opet evo moram priznat kad vidim neke bahate onda ih ostro gledam i idem na pjesacki bez namjere da ustupnem ili uzmaknem i doslovno ih natjeram da stanu - morao bih prestat s tim prije nego se pojavi netko tvrdoglaviji.[/quote]

Tako nekako sam se i ja ponasao kao pjesak i dosao sam do istog zakljucka. 8) Na zalost, na provedbu se jos ceka. :shock:

Inace, ne treba "[i]tvrdoglaviji[/i]". Dosta ti je "[i]pijaniji[/i]". :x

[quote="steelworker"][size=9]BTW, off-topic, al ne jako: netko je prije dao link na neki ruski nabildani tutac i kak je to sigurno. Ja mislim da bi mi bilo sigurnije da imam doma svoj mali helic i onda samo preletim preko kamikaza-vozaca i pomahnitalih pjesaka i sletim na svoje odrediste (naravno, nitko drugi ne bi smio imat helic jer bi onda bila guzva u zraku).[/quote]

A problemi s parkiranjem? :lol:

Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "[i]da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije[/i]" imati i voziti helikopter, a tko ne. :P

[quote="steelworker"]OK, zakaj sam se sad raspisal o tome? [b]Zato kaj je danas 100 godina od prvog leta covjeka letjelicom tezom od zraka![/b] :fly: JEEE!!! Nezaustavljivi smo! :banana: [/size][/quote]

Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... :twisted: (ili ono njegovo perje ne racunas pod "[i]letjelicu[/i]"? ;))
Please, people, smrtnu kaznu raspravite u nekom drugom topicu... Rolling Eyes

steelworker (napisa):
Ja inace znam propustit (tj. ne pokazujem zelju da prijedjem cestu) auto ili dva na pjesackom jer mi je bedasto da on/a zaustavlja auto i ..., kad ja mogu 2 sec pricekat da prodje i nikom nis. Al opet evo moram priznat kad vidim neke bahate onda ih ostro gledam i idem na pjesacki bez namjere da ustupnem ili uzmaknem i doslovno ih natjeram da stanu - morao bih prestat s tim prije nego se pojavi netko tvrdoglaviji.

Tako nekako sam se i ja ponasao kao pjesak i dosao sam do istog zakljucka. Cool Na zalost, na provedbu se jos ceka. Shocked

Inace, ne treba "tvrdoglaviji". Dosta ti je "pijaniji". Mad

steelworker (napisa):
BTW, off-topic, al ne jako: netko je prije dao link na neki ruski nabildani tutac i kak je to sigurno. Ja mislim da bi mi bilo sigurnije da imam doma svoj mali helic i onda samo preletim preko kamikaza-vozaca i pomahnitalih pjesaka i sletim na svoje odrediste (naravno, nitko drugi ne bi smio imat helic jer bi onda bila guzva u zraku).

A problemi s parkiranjem? Laughing

Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije" imati i voziti helikopter, a tko ne. Razz

steelworker (napisa):
OK, zakaj sam se sad raspisal o tome? Zato kaj je danas 100 godina od prvog leta covjeka letjelicom tezom od zraka! Ja letim, ja letim... Ja vise ne letim... JEEE!!! Nezaustavljivi smo! Dancing banana

Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... Twisted Evil (ili ono njegovo perje ne racunas pod "letjelicu"? Wink)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 16:46 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "[i]da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije[/i]" imati i voziti helikopter, a tko ne. :P[/quote]Pa nisam tak mislil, mislil sam da ako bi se i (svi) drugi vozili zrakomlatima onda ne bi bilo bas sigurno. Pa je to da drugi ne [i]mlate zrakom[/i] nuzan uvjet za valjanost one moje tvrdnje o sigurnosti.... :P

[size=9][quote="vsego"]Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... :twisted: (ili ono njegovo perje ne racunas pod "[i]letjelicu[/i]"? ;))[/quote]Da.

To je samo [i]pomagalo[/i] ili tak nesto. Letjelica bi cijela trebala sama [i]moci[/i] letit, a perje je morao nositi covjek.[/size]
vsego (napisa):
Inace, na tvom mjestu ja bih mislio "da nemam pravo (niti zelim imati to pravo) da odredjujem tko smije" imati i voziti helikopter, a tko ne. Razz
Pa nisam tak mislil, mislil sam da ako bi se i (svi) drugi vozili zrakomlatima onda ne bi bilo bas sigurno. Pa je to da drugi ne mlate zrakom nuzan uvjet za valjanost one moje tvrdnje o sigurnosti.... Razz

vsego (napisa):
Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... Twisted Evil (ili ono njegovo perje ne racunas pod "letjelicu"? Wink)
Da.

To je samo pomagalo ili tak nesto. Letjelica bi cijela trebala sama moci letit, a perje je morao nositi covjek.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:48 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"][size=9][quote="vsego"]Ja sam mislio da je Ikar nesto starijeg datuma... :twisted: (ili ono njegovo perje ne racunas pod "[i]letjelicu[/i]"? ;))[/quote]Da.
To je samo [i]pomagalo[/i] ili tak nesto. Letjelica bi cijela trebala sama [i]moci[/i] letit, a perje je morao nositi covjek.[/size][/quote]

Dakle, ni ovo se ne broji? :?

[img]http://meri.yurope.com/alanford/galerija/39.gif[/img]
steelworker (napisa):
vsego (napisa):
Da.
To je samo pomagalo ili tak nesto. Letjelica bi cijela trebala sama moci letit, a perje je morao nositi covjek.

Dakle, ni ovo se ne broji? Confused

[Vrh]
Kamti
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 18:43 čet, 18. 12. 2003    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkblue]Pa eto, jednostavno kupite bus i svi vas (većinom) propuštaju. Ili tenk... :P [/color]
Pa eto, jednostavno kupite bus i svi vas (većinom) propuštaju. Ili tenk... Razz

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:32 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dodje covjek u neke godine i nada se da je spoznao granice ljudske gluposti, a onda naleti na...

[quote="[url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2342874,00.html]The Times[/url]"][size=17][b]Man with no eyes was driving car[/b][/size]
[color=#800000]By Helen Nugent[/color]
[color=#808080][b]Court hears that a man who was blinded by a bomb blast was taking instruction from banned friend[/b][/color]

A MAN with no eyes who is partially deaf and suffers from leg tremors became the first blind person to be convicted of dangerous driving yesterday.

([url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2-2342874,00.html]Nastavak...[/url])[/quote]

(Za neupucene koji procitaju clanak, 35mph je oko 56km/h :shock:)

Pa, Sunce mu pohano, ako covjek vec ostane bez ociju, ocekivalo bi se da mu bar dio mozga ostane u glavi... :nuts2:

A tek suci... :grrr: Naime, prica ima nastavak:

[quote="[url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2087-2361793,00.html]The Timesu[/url]"]...
Omed Aziz, 31, who lost his sight when a mine exploded in his homeland of Iraq, was given a three-month suspended prison sentence last week by magistrates at Oldbury in the West Midlands. [color=red]He was also banned from driving for three years[/color], although a sightless person has never been given such a punishment.
...
([url=http://www.timesonline.co.uk/article/0,,2087-2361793,00.html]Cijeli clanak[/url])[/quote]

:crazyeyes:
Dodje covjek u neke godine i nada se da je spoznao granice ljudske gluposti, a onda naleti na...

The Times (napisa):
Man with no eyes was driving car
By Helen Nugent
Court hears that a man who was blinded by a bomb blast was taking instruction from banned friend

A MAN with no eyes who is partially deaf and suffers from leg tremors became the first blind person to be convicted of dangerous driving yesterday.

(Nastavak...)

(Za neupucene koji procitaju clanak, 35mph je oko 56km/h Shocked)

Pa, Sunce mu pohano, ako covjek vec ostane bez ociju, ocekivalo bi se da mu bar dio mozga ostane u glavi... Nuts

A tek suci... Grrrrr.... Naime, prica ima nastavak:

The Timesu (napisa):
...
Omed Aziz, 31, who lost his sight when a mine exploded in his homeland of Iraq, was given a three-month suspended prison sentence last week by magistrates at Oldbury in the West Midlands. He was also banned from driving for three years, although a sightless person has never been given such a punishment.
...
(Cijeli clanak)

#Crazy

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 11:42 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok... hm... Treba mi da se oporavim od ovoga...

MOGU razumjeti covjeka u depresiji koji ide raditi nesto ilegalno i ludo, jer vjeruje da moze. Mislim, iz price ispada da nije htio redovno voziti, nego je usred noci u nedjelju isao napraviti krug po praznim cestama u kvartu. Da ga nisu ulovili, vjerojatno bi se dovezao doma nakon par minuta i onda jos pola godine uzivao u tom uspjehu, i bio na adrenalin tripu jer je to ilegalno i totalno nerazumno.

Ono sto NE MOGU razumjeti je to da mu je sud odredio zabranu voznje od TRI GODINE. Sta ce mu se za tri godine oprostiti njegov prometni grijeh, koji je to sto tip NEMA OCI, i onda ce opet smjet vozit ili... Ic na vozacki... Ili voziti samo u slucaju nuzde... Ili STA???
Ok... hm... Treba mi da se oporavim od ovoga...

MOGU razumjeti covjeka u depresiji koji ide raditi nesto ilegalno i ludo, jer vjeruje da moze. Mislim, iz price ispada da nije htio redovno voziti, nego je usred noci u nedjelju isao napraviti krug po praznim cestama u kvartu. Da ga nisu ulovili, vjerojatno bi se dovezao doma nakon par minuta i onda jos pola godine uzivao u tom uspjehu, i bio na adrenalin tripu jer je to ilegalno i totalno nerazumno.

Ono sto NE MOGU razumjeti je to da mu je sud odredio zabranu voznje od TRI GODINE. Sta ce mu se za tri godine oprostiti njegov prometni grijeh, koji je to sto tip NEMA OCI, i onda ce opet smjet vozit ili... Ic na vozacki... Ili voziti samo u slucaju nuzde... Ili STA???

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 11:52 ned, 8. 10. 2006    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Martinab"]Ono sto NE MOGU razumjeti je to da mu je sud odredio zabranu voznje od TRI GODINE. Sta ce mu se za tri godine oprostiti njegov prometni grijeh, koji je to sto tip NEMA OCI, i onda ce opet smjet vozit ili... Ic na vozacki... Ili voziti samo u slucaju nuzde... Ili STA???[/quote]
pa sad...kibernetske ruke su već tu...šuška se da ni oči nisu daleko :robot: možda mu sudac nije htio oduzeti mogućnost da, u slučaju kad nabavi nove oči, ne smije više voziti.... :faca2:
Martinab (napisa):

pa sad...kibernetske ruke su već tu...šuška se da ni oči nisu daleko #Robot možda mu sudac nije htio oduzeti mogućnost da, u slučaju kad nabavi nove oči, ne smije više voziti.... Faca (koja nije s placa)

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5
Stranica 5 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum