Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Daya Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Mala_022 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:50 čet, 30. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Slažen se s Dayon. Lani nisan bila, al isto mi se čini da nan ove godine nešto fali (mislin, ni ostali štandovi me nisu baš oduševili - al nisan ni očekivala da oće ;-), a od našeg san se ipak nadala da će biti nešto spektakularniji, pogotovo kad san čula priče od prijašnjih godina ;-)). Al kad vidin kolko ste vrimena imali za sve napraviti, još je ovo dobro i ispalo.
Slažen se s Dayon. Lani nisan bila, al isto mi se čini da nan ove godine nešto fali (mislin, ni ostali štandovi me nisu baš oduševili - al nisan ni očekivala da oće , a od našeg san se ipak nadala da će biti nešto spektakularniji, pogotovo kad san čula priče od prijašnjih godina ). Al kad vidin kolko ste vrimena imali za sve napraviti, još je ovo dobro i ispalo.
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Daya Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:41 pet, 31. 3. 2006 Naslov: |
|
|
Slazem se s Krckom (ako sam se mozda pogrjesno izrazila) da su bas ono sto najvise fali, ta dogadjanja oko standa.. Recimo, prosle godine sam imala sta raditi na standu nekoliko sati, a ove godine sam uglavnom sve vidjela za 10min.. :roll:
A sto se tice nagradnih zadataka, prosle godine se bas vidjelo da su namjenjeni rjesavanju, dok mi ove godine izgledaju nekako samo kao primjeri zanimljivih zadataka, a ne nesto sto bi se rjesavalo.. :neznam:
Slazem se s Krckom (ako sam se mozda pogrjesno izrazila) da su bas ono sto najvise fali, ta dogadjanja oko standa.. Recimo, prosle godine sam imala sta raditi na standu nekoliko sati, a ove godine sam uglavnom sve vidjela za 10min..
A sto se tice nagradnih zadataka, prosle godine se bas vidjelo da su namjenjeni rjesavanju, dok mi ove godine izgledaju nekako samo kao primjeri zanimljivih zadataka, a ne nesto sto bi se rjesavalo..
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
cvita Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 2:10 sub, 1. 4. 2006 Naslov: |
|
|
P.S. malo ljuto pisem, nadam se da necete shvatit kao flejm. :pray: :peace: :hippie:
:roll:
Dakle, SZ ne organizira nastup MO-a na smotri.
Mi smo samo billi zamoljeni da _pomognemo_ i _probamo_ naci zainteresirane studente. I bili smo zamoljeni da to ne radimo na Forumu (kako se ne bi dogodila poplava "zainteresiranih" koji bi samo pricali kaj treba, a na kraju nitko nis..) vec na osobnoj razini.
Vidim da se stalno nest aludira na to da sam _ja_ prekasno pitao.
De facto, ja nisam smio pitat. Al bilo je ocito da se nikog nece nac, pa sam ipak stisnuo zube i pitao. Mozda bolje da se pitate koliko bi se ljudi naslo da nisam pokrenuo ovaj topic. Tj. da saznate pravu sliku prije nego me razapinjete. Hvala. :evil: [size=9]mdoko, ne mislim direktno na tebe.[/size]
I btw, i sam sam dolazil pomoc na smotru.. :roll:
A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.
[size=7]I ne cujete da prozivamo osobu zbog koje taj laptop nije osposobljen... Niti se zelimo bavit takvim stvarima. Makar njoj nije bed meni lagat u lice i slicne stvari...[/size]
Mi smo samo zamoljeni za pomoc, i pomogli smo kolko smo mogli. Ja znam da ja jesam.
Fala. Bok.
P.S. malo ljuto pisem, nadam se da necete shvatit kao flejm.
Dakle, SZ ne organizira nastup MO-a na smotri.
Mi smo samo billi zamoljeni da _pomognemo_ i _probamo_ naci zainteresirane studente. I bili smo zamoljeni da to ne radimo na Forumu (kako se ne bi dogodila poplava "zainteresiranih" koji bi samo pricali kaj treba, a na kraju nitko nis..) vec na osobnoj razini.
Vidim da se stalno nest aludira na to da sam _ja_ prekasno pitao.
De facto, ja nisam smio pitat. Al bilo je ocito da se nikog nece nac, pa sam ipak stisnuo zube i pitao. Mozda bolje da se pitate koliko bi se ljudi naslo da nisam pokrenuo ovaj topic. Tj. da saznate pravu sliku prije nego me razapinjete. Hvala. mdoko, ne mislim direktno na tebe.
I btw, i sam sam dolazil pomoc na smotru..
A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.
I ne cujete da prozivamo osobu zbog koje taj laptop nije osposobljen... Niti se zelimo bavit takvim stvarima. Makar njoj nije bed meni lagat u lice i slicne stvari...
Mi smo samo zamoljeni za pomoc, i pomogli smo kolko smo mogli. Ja znam da ja jesam.
Fala. Bok.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 21:11 ned, 2. 4. 2006 Naslov: |
|
|
[quote="steelworker"]A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102.[/quote]
Niste li dobili tri laptopa? Jedan je bio zauzet, jedan je, koliko sam cuo, pokvaren, no sto se s trecim dogodilo? :-k :zlatnizub:
steelworker (napisa): | A i posudili smo svoj laptop, jer ovaj od faksa nije mogao radit sve. pa danas (petak) nije ni bilo projekcija u 102. |
Niste li dobili tri laptopa? Jedan je bio zauzet, jedan je, koliko sam cuo, pokvaren, no sto se s trecim dogodilo?
_________________ Bri
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Dabrica Forumaš(ica)