Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zadatci u prvom kolokviju?!
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
67 = 75 - 8

PostPostano: 18:44 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Zadatci u prvom kolokviju?! Citirajte i odgovorite

Ljudi, kakav vam se činio kolokvij? Mislim da je zadatak sa Turingovim strojevima bio malo težak... :-(?
Sve ostalo je bilo o.k. :wink:
Ljudi, kakav vam se činio kolokvij? Mislim da je zadatak sa Turingovim strojevima bio malo težak... Sad?
Sve ostalo je bilo o.k. Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
13_mac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 15 - 12

PostPostano: 18:48 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo cu reci ovo: pogledaj tjuring od prosle godine i usporedi s ovim :???:
Sve ostalo jest bilo [b]pre[/b]lagano... :/
Samo cu reci ovo: pogledaj tjuring od prosle godine i usporedi s ovim Confused
Sve ostalo jest bilo prelagano... Ehm?

Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 19:12 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="13_mac"]Samo cu reci ovo: pogledaj tjuring od prosle godine i usporedi s ovim :???:
Sve ostalo jest bilo [b]pre[/b]lagano... :/[/quote]
Da, samo što sam se ja uspaničarila radi Turinga pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su mi ta 4 zadatka točna, a znam i masu ljudi koji su riješili ta 4 zadatka u 20 min. i do kraja kolokvija radili Turinga bez da su one zadatke provjerili.

Uglavnom, kolokvij ne bi uspoređivala s prošlogodišnjim jer ne vidim neku sličnost među njima.
13_mac (napisa):
Samo cu reci ovo: pogledaj tjuring od prosle godine i usporedi s ovim Confused
Sve ostalo jest bilo prelagano... Ehm?

Da, samo što sam se ja uspaničarila radi Turinga pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su mi ta 4 zadatka točna, a znam i masu ljudi koji su riješili ta 4 zadatka u 20 min. i do kraja kolokvija radili Turinga bez da su one zadatke provjerili.

Uglavnom, kolokvij ne bi uspoređivala s prošlogodišnjim jer ne vidim neku sličnost među njima.

thomary
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 15 - 0

PostPostano: 20:07 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Turing-strasan, sva sam se spetljala, ostalo je bilo ok... mene brine linearna, nemam je pojma i ne znam kako cu to stic naucit...
Turing-strasan, sva sam se spetljala, ostalo je bilo ok... mene brine linearna, nemam je pojma i ne znam kako cu to stic naucit...

[Vrh]
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 20:18 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"]
[/quote]

Upravo to. :D

Ja sam ovo ostalo prilično brzo riješio, bio sam čisto zbunjen koliko su lagane neke stvari bile, ali vjerojatno imam hrpu pogrešaka na tom dijelu jer ništa nisam provjeravao...

S druge strane, s Turingom sam se mučio ostatak vremena, da na kraju ne bih napravio zapravo ništa (rješenje do pola u improviziranoj kombinaciji funkcijskog zapisa i crtanja) i da bih odustao prije kraja vremena.

Moje izjave prije početka kolokvija:
Nadam se da će Turing biti jako lagan, a ovo ostalo da će staviti teže... Npr. jako težak zadatak s pojednostavljivanjem KNF/DNF bi mi odgovarao.
Pa naučio sam manje-više sve, ali se nadam da neće biti Turing s funkcijskim zapisom jer to ne bih znao.
:lol:
Masiela (napisa):

Upravo to. Very Happy

Ja sam ovo ostalo prilično brzo riješio, bio sam čisto zbunjen koliko su lagane neke stvari bile, ali vjerojatno imam hrpu pogrešaka na tom dijelu jer ništa nisam provjeravao...

S druge strane, s Turingom sam se mučio ostatak vremena, da na kraju ne bih napravio zapravo ništa (rješenje do pola u improviziranoj kombinaciji funkcijskog zapisa i crtanja) i da bih odustao prije kraja vremena.

Moje izjave prije početka kolokvija:
Nadam se da će Turing biti jako lagan, a ovo ostalo da će staviti teže... Npr. jako težak zadatak s pojednostavljivanjem KNF/DNF bi mi odgovarao.
Pa naučio sam manje-više sve, ali se nadam da neće biti Turing s funkcijskim zapisom jer to ne bih znao.
Laughing

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 20:31 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam si jedno 5 puta rekla [i]Zašto nisi bacila oko na fukncijski, zašto nisi bacila oko na funkcijski,...[/i] :D Računala sam da će biti zadatak jednako zgodan za riješiti na oba (ili sva tri) načina.

Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao [i]mudro[/i] skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 :lol:

A mučila sam se s njim ko s nijednim zadatkom za faks u ova 2 mjeseca i na kraju ću dobiti max. 2 boda za početak :D
Ja sam si jedno 5 puta rekla Zašto nisi bacila oko na fukncijski, zašto nisi bacila oko na funkcijski,... Very Happy Računala sam da će biti zadatak jednako zgodan za riješiti na oba (ili sva tri) načina.

Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao mudro skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 Laughing

A mučila sam se s njim ko s nijednim zadatkom za faks u ova 2 mjeseca i na kraju ću dobiti max. 2 boda za početak Very Happy

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 20:40 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Masiela"]
Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao [i]mudro[/i] skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 :lol:
[/quote]

:lol:

Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja! :D
Masiela (napisa):

Meni stroj recimo čita x, a piše y pa čita neki y, a piše x (kojeg je prethodno pročitao), pa opet čita neki x, a piše y kojeg je pročitao u prethodnom stanju. To sam kao mudro skratila svih 16 ili 17 stanja u 2 Laughing

Laughing

Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja! Very Happy

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 20:42 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]:lol:

Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja! :D[/quote]
Nisam imala toliko inspiracije :lol:
Atomised (napisa):
Laughing

Ti barem nemaš napomenu: qi i qk su skupovi stanja, a ne pojedinačna stanja! Very Happy

Nisam imala toliko inspiracije Laughing

mateja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 20:46 uto, 27. 11. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa mora i jedan zadatak biti teži. :D zadaci su bili ok!!!
Pa mora i jedan zadatak biti teži. Very Happy zadaci su bili ok!!!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum