Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
JoeCamel Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
finalni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:04 sri, 28. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]A kako se rjesava obavezno pracenje nastave, pogotovo na kolegijima koji imaju blitzeve? :-k[/quote]
A gle, nisu blicevi svaki tjedan.
A FER ima totalno drukčiji raspored od svih ostalih. Taman dok mi imamo kolokvije, oni nemaju ništa, i obratno.
vsego (napisa): | A kako se rjesava obavezno pracenje nastave, pogotovo na kolegijima koji imaju blitzeve? |
A gle, nisu blicevi svaki tjedan.
A FER ima totalno drukčiji raspored od svih ostalih. Taman dok mi imamo kolokvije, oni nemaju ništa, i obratno.
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 12:53 sri, 28. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="kljuki"]A gle, nisu blicevi svaki tjedan.[/quote]
Nisu, ali su navodno nenajavljeni (tj. bude hint, ali on ne dodje do tebe ako nisi na nastavi). :?
Dodatno, na nekim kolegijima se trazi potpisivanje studenata i to je nekakav uvjet za nesto. :| Grijesim li? :-k
Meni je logicno da pohadjanje predavanja na "sekundarnom" faxu (ovdje bi to bio PMF-MO) nisu obavezna, no zanima me kako to ide u praksi, a ne sto je nekome logicno. ;)
[quote="kljuki"]A FER ima totalno drukčiji raspored od svih ostalih. Taman dok mi imamo kolokvije, oni nemaju ništa, i obratno.[/quote]
Ispade da oni imaju nastavu ona dva tjedna kad mi imamo kolokvije. :shock: :)
kljuki (napisa): | A gle, nisu blicevi svaki tjedan. |
Nisu, ali su navodno nenajavljeni (tj. bude hint, ali on ne dodje do tebe ako nisi na nastavi).
Dodatno, na nekim kolegijima se trazi potpisivanje studenata i to je nekakav uvjet za nesto. Grijesim li?
Meni je logicno da pohadjanje predavanja na "sekundarnom" faxu (ovdje bi to bio PMF-MO) nisu obavezna, no zanima me kako to ide u praksi, a ne sto je nekome logicno.
kljuki (napisa): | A FER ima totalno drukčiji raspored od svih ostalih. Taman dok mi imamo kolokvije, oni nemaju ništa, i obratno. |
Ispade da oni imaju nastavu ona dva tjedna kad mi imamo kolokvije.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 16:00 sri, 28. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nisu, ali su navodno nenajavljeni (tj. bude hint, ali on ne dodje do tebe ako nisi na nastavi). :?
Dodatno, na nekim kolegijima se trazi potpisivanje studenata i to je nekakav uvjet za nesto. :| Grijesim li? :-k
Meni je logicno da pohadjanje predavanja na "sekundarnom" faxu (ovdje bi to bio PMF-MO) nisu obavezna, no zanima me kako to ide u praksi, a ne sto je nekome logicno. ;)[/quote]
Ma uvijek se zna kad je blic. Taj problem se može riješiti tako da si nađeš nekoga koga možeš pitati za novosti.
Što se potpisivanja tiče, nekad te može netko potpisati, nekad ćeš moći doći na nastavu, a ako opet bude falilo nečega, profesori su dosta susretljivi. Ako čovjek dođe i lijepo objasni da nije zabušant, nego da studira na još jednom fakultetu, problema ne bi trebalo biti.
[quote="vsego"]Ispade da oni imaju nastavu ona dva tjedna kad mi imamo kolokvije. :shock: :)[/quote]
A dobro. Nije tako jako obavezno ići redovito na predavanja ni na FER-u. :D
Da se razumijemo, ja stvarno ne mogu shvatiti zašto bi netko to htio. Nekako mi se čini da bi mi se tada život sveo samo na faks(ove). Ali, tko voli...
vsego (napisa): | Nisu, ali su navodno nenajavljeni (tj. bude hint, ali on ne dodje do tebe ako nisi na nastavi).
Dodatno, na nekim kolegijima se trazi potpisivanje studenata i to je nekakav uvjet za nesto. Grijesim li?
Meni je logicno da pohadjanje predavanja na "sekundarnom" faxu (ovdje bi to bio PMF-MO) nisu obavezna, no zanima me kako to ide u praksi, a ne sto je nekome logicno. |
Ma uvijek se zna kad je blic. Taj problem se može riješiti tako da si nađeš nekoga koga možeš pitati za novosti.
Što se potpisivanja tiče, nekad te može netko potpisati, nekad ćeš moći doći na nastavu, a ako opet bude falilo nečega, profesori su dosta susretljivi. Ako čovjek dođe i lijepo objasni da nije zabušant, nego da studira na još jednom fakultetu, problema ne bi trebalo biti.
vsego (napisa): | Ispade da oni imaju nastavu ona dva tjedna kad mi imamo kolokvije. |
A dobro. Nije tako jako obavezno ići redovito na predavanja ni na FER-u.
Da se razumijemo, ja stvarno ne mogu shvatiti zašto bi netko to htio. Nekako mi se čini da bi mi se tada život sveo samo na faks(ove). Ali, tko voli...
_________________ If you decide to give up smoking and drinking, you don't actually live longer; it just seems longer.
|
|
[Vrh] |
|
osvetnik Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)
Spol:
|