Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:35 sri, 3. 9. 2008 Naslov: |
|
|
Ne znam kako ide to s potpisima. :| Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. 8)
Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. 8) Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. :)
Ne znam kako ide to s potpisima. Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran.
Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 14:52 sri, 3. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ne znam kako ide to s potpisima. :| Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. 8)
[/quote]
ma da budem. samo sam mislio ak ne moram da se ne zezam bezveze. :)
[quote="vsego"]
Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. 8) Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. :)[/quote]
Nisam uspio ništa naći na služb.webu.. :(
vsego (napisa): | Ne znam kako ide to s potpisima. Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran.
|
ma da budem. samo sam mislio ak ne moram da se ne zezam bezveze.
vsego (napisa): |
Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati.  |
Nisam uspio ništa naći na služb.webu..
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
tinab Forumaš(ica)

|
Postano: 10:01 pet, 5. 9. 2008 Naslov: |
|
|
Ja sam na trećoj upisala dovoljno izbornih (ako bi gledao sveukupno potrebne bodove s 3. i 4.) i položila ih (pa tako imala i potpise). Tak je imala i jedna frendica.
I onda, kad smo upisivale 4. tete u referadi su rekle da ne moramo uopce upisati izborne u cetvrtoj jer je ovo kao dosta, i za svaki slučaj da provjerimo kod prodekanice, koja je to i potvrdila.
Tako da po ovome, ak si skupio potpisa koliko trebaš, nije bitno s koje su godine.
Ja sam na trećoj upisala dovoljno izbornih (ako bi gledao sveukupno potrebne bodove s 3. i 4.) i položila ih (pa tako imala i potpise). Tak je imala i jedna frendica.
I onda, kad smo upisivale 4. tete u referadi su rekle da ne moramo uopce upisati izborne u cetvrtoj jer je ovo kao dosta, i za svaki slučaj da provjerimo kod prodekanice, koja je to i potvrdila.
Tako da po ovome, ak si skupio potpisa koliko trebaš, nije bitno s koje su godine.
|
|
[Vrh] |
|

|
|
[Vrh] |
|
|