Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
spacedoctor Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
mibo Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 18:29 pet, 5. 12. 2008 Naslov: Ne mogu se suzdržati vidjevši naslov ovog topica |
|
|
(:OT:)
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/ManBearPig]Manbearpig[/url] - half man, half bear and half pig :ctebo:
( )
Manbearpig - half man, half bear and half pig
_________________ WAR IS PEACE
FREEDOM IS SLAVERY
IGNORANCE IS STRENGTH
George Orwell: 1984
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)

Spol: 
|
Postano: 21:13 sub, 6. 12. 2008 Naslov: |
|
|
Prema teoriji evolucije, danasnje vrste majmuna i covjek imaju istog pretka. E, sad, nabrajanje vrsta ovdje nema smisla. Ako malo proceprkas po netu naci ces dosta o tome. Evolucija homo sapiens, antropologija... [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolution]Jedno od.[/url]
Prema teoriji evolucije, danasnje vrste majmuna i covjek imaju istog pretka. E, sad, nabrajanje vrsta ovdje nema smisla. Ako malo proceprkas po netu naci ces dosta o tome. Evolucija homo sapiens, antropologija... Jedno od.
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
spacedoctor Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
spacedoctor Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:48 sri, 10. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Atomised"]Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče? :)[/quote]
:D jedino smisleno pitanje na topiku.
@spacedoctor: tražiš subjektivno mišljenje? subjektivno mišljenje o činjenici? :?
ako ti teorija evolucije nije dovoljno uvjerljiva, pročitaj si bibliju. fora knjiga. 8)
[quote="Atomised"]Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. :P [/quote]
to se uči iz prirode. pčele proizvedu med koji totalno nema okusa, boje ni mirisa. samo je ljepljiv i gust i proziran. kad on neko vrijeme odstoji u staklenci, posebne vrste pčela mu naizmjence dodaju boju i šećer. boju uzimaju iz latica različitog cvijeća (zato med dolazi u različitim bojama i piše ti na teglici od lipe, kestena, jaglaca...), a šećer im stave valjda pčelari sa strane pa ga mrve i miješaju u med. i onda pčelar zatvori staklenku i proda ju.
sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto će moja karma naglo pasti nakon ovog posta.
Atomised (napisa): | Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče?  |
jedino smisleno pitanje na topiku.
@spacedoctor: tražiš subjektivno mišljenje? subjektivno mišljenje o činjenici?
ako ti teorija evolucije nije dovoljno uvjerljiva, pročitaj si bibliju. fora knjiga.
Atomised (napisa): | Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. |
to se uči iz prirode. pčele proizvedu med koji totalno nema okusa, boje ni mirisa. samo je ljepljiv i gust i proziran. kad on neko vrijeme odstoji u staklenci, posebne vrste pčela mu naizmjence dodaju boju i šećer. boju uzimaju iz latica različitog cvijeća (zato med dolazi u različitim bojama i piše ti na teglici od lipe, kestena, jaglaca...), a šećer im stave valjda pčelari sa strane pa ga mrve i miješaju u med. i onda pčelar zatvori staklenku i proda ju.
sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto će moja karma naglo pasti nakon ovog posta.
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
spacedoctor Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Mina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:13 uto, 16. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske :)[/quote]
kak se to ono stručno zove?..... ma da, apsolutni i totalni idiotizam :) bravo nijemac, prosviro si :pianodance:
da, ovoga, jel niste vi nikad čuli za onog čiku Boga?? on je napravio majmune, mislim, al nisam siguran, dan ili dva prije čovjeka. tak da, prvo su bili majmuni, a onda čovjek. i nemaju zajedničkih predaka u ovom svijetu životinjskom :)
krcko (napisa): | Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske  |
kak se to ono stručno zove?..... ma da, apsolutni i totalni idiotizam bravo nijemac, prosviro si
da, ovoga, jel niste vi nikad čuli za onog čiku Boga?? on je napravio majmune, mislim, al nisam siguran, dan ili dva prije čovjeka. tak da, prvo su bili majmuni, a onda čovjek. i nemaju zajedničkih predaka u ovom svijetu životinjskom
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
pecina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|