Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
amorphis Forumaš(ica)
|
Postano: 15:12 sri, 11. 2. 2009 Naslov: nejasnoća oko završnog ispita |
|
|
danas smo pisali kolokvij i profesor je napisao na ploču da je završni dio ispita u srijedu, 18. 2. 2009. u 15:00 sati, a u tablici rasporeda kolokvija stoji da je termin popravnih/završnih u srijedu 18.2.2009. u 12:00, to sad znači da mi sami ocjenimo da li želimo na popravni odnosno završni ili se ravna po datumu kojeg je profesor napisao i onda 18.2.2009. u 12:00 otpada?
+ na stranici kolegija piše:
"Na popravni ispit mogu izaći studenti koji na kolokvijima i završnom ispitu nisu dobili prolaznu ocjenu. Uvjet za izlazak na popravni ispit je ukupno barem 20 bodova sa kolokvija i završnog ispita."
po tome bi, dakle, završni trebao biti prije popravnog što je i logično
danas smo pisali kolokvij i profesor je napisao na ploču da je završni dio ispita u srijedu, 18. 2. 2009. u 15:00 sati, a u tablici rasporeda kolokvija stoji da je termin popravnih/završnih u srijedu 18.2.2009. u 12:00, to sad znači da mi sami ocjenimo da li želimo na popravni odnosno završni ili se ravna po datumu kojeg je profesor napisao i onda 18.2.2009. u 12:00 otpada?
+ na stranici kolegija piše:
"Na popravni ispit mogu izaći studenti koji na kolokvijima i završnom ispitu nisu dobili prolaznu ocjenu. Uvjet za izlazak na popravni ispit je ukupno barem 20 bodova sa kolokvija i završnog ispita."
po tome bi, dakle, završni trebao biti prije popravnog što je i logično
_________________ We strongly recommend using Firefox to fully enjoy this site.
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:11 sri, 11. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Koliko sam ja shavtila, zavrsni je u slijedecu srijedu 18., a popravni srijedu iza toga, trebali bismo imati i jedno i drugo, a nema smisla da budu dan za danom, kako je netko gore napisao, pa ni ispraviti se ne moze tako brzo...
Koliko sam ja shavtila, zavrsni je u slijedecu srijedu 18., a popravni srijedu iza toga, trebali bismo imati i jedno i drugo, a nema smisla da budu dan za danom, kako je netko gore napisao, pa ni ispraviti se ne moze tako brzo...
|
|
[Vrh] |
|
Vip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
lucika Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:46 čet, 12. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="lucika"]da ne otvaram novu temu...jer zna netko kako ce izgledat ovaj završni ispit?znam da je prof.Basrak na predavanjima spomenuo da će biti definicije i dokazi ne duži od 2 reda ali ako netko ima iskustva (ili primjerak :D ) od prošle godine konkretno?[/quote]
A ono... Kolko uopće tma ima dokaz duži od 2 reda? Biće dabi 3, od toga je primjena jednog bila na 1. kolokviju. Onaj jedan s onin neprekidnostima, limesima, F kad x->oo se koristi vako i u drugin stvarima pa ajde neće ni on bit jer će ga drugi zadaci pokrit, i ostaje valjda CGT. A on može proć kao `Zadatak za one koji žele 5`, al` to bi mogli stavit jedino ako in po kolokvijima bude parilo da bi dosta ljudi moglo imat 5 pa da se reducira broj. U suprotnom, neće ni on doć :lol:
Mislin da san zaboravila onaj jedan kod kojeg se u dokazu koriste šeme da je nešto rastući/padajući niz događaja, al` iston logikon, ni taj neće bit jer su ti r/p događaji bili u 1. zadatku 1. kolokvija :D I tako... To ti je točno ono šta prof. kaže :D Ostaje naučit sve ostalo, a to je nekih 97% kolegija :D
Bit će nam i zadaci ;) Njih očekujen cca 1/3.
:birds:
*sve su ovo subjektivne procjene
lucika (napisa): | da ne otvaram novu temu...jer zna netko kako ce izgledat ovaj završni ispit?znam da je prof.Basrak na predavanjima spomenuo da će biti definicije i dokazi ne duži od 2 reda ali ako netko ima iskustva (ili primjerak ) od prošle godine konkretno? |
A ono... Kolko uopće tma ima dokaz duži od 2 reda? Biće dabi 3, od toga je primjena jednog bila na 1. kolokviju. Onaj jedan s onin neprekidnostima, limesima, F kad x→oo se koristi vako i u drugin stvarima pa ajde neće ni on bit jer će ga drugi zadaci pokrit, i ostaje valjda CGT. A on može proć kao `Zadatak za one koji žele 5`, al` to bi mogli stavit jedino ako in po kolokvijima bude parilo da bi dosta ljudi moglo imat 5 pa da se reducira broj. U suprotnom, neće ni on doć
Mislin da san zaboravila onaj jedan kod kojeg se u dokazu koriste šeme da je nešto rastući/padajući niz događaja, al` iston logikon, ni taj neće bit jer su ti r/p događaji bili u 1. zadatku 1. kolokvija I tako... To ti je točno ono šta prof. kaže Ostaje naučit sve ostalo, a to je nekih 97% kolegija
Bit će nam i zadaci Njih očekujen cca 1/3.
*sve su ovo subjektivne procjene
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko
|
|
[Vrh] |
|
GCOX Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:01 čet, 12. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="GCOX"][quote="ekatarina"]
Prof.Vondracek kaze da ne zna, da ce biti nesto teorema, nesto teorijskih zadataka kao u ovim kolokvijima.
Sto je jos prof.Basrak rekao? Omjer teorije i zadataka? Hoce li cijeli biti u tim definicijama i kratkim dokazima ili ce biti i zadataka?
Prosle godine bio je prof.Sarapa koji ima usmeni zavrsni, tako da nam oni ne mogu pomoci...[/quote]
krivo...nama je bia i zavrsni i usmeni prosle godine al za vase dusevno dobro bolje da neznate kako to izgleda a i nema potribe da znate jer tako 101% nece bit ove godine...[/quote]
da, i mislila sam da vam je mozda bio i pismeni zavrsni, ali mi se nije dalo to recenicom rastumaciti, jer je ideja ta da nam ne mozete pomoci, jer su programi i profesori drugaciji (da napisem dovoljno drugaciji? da ne bi netko napisao, pa ipak nisu toliko drugaciji, samo tamo i vamo, i vamo i tamo...).
Ma nista, samo primjecujem kako je tesko pisati po ovom forumu, jer svi uocavaju nepreciznosti, i stalno neki ispravci ispravaka.. Primjecujem i ja u svojim postovima, ali stedim na recenicama, iako, evo sada sam ih morala bezveze trositi, pa mi mozda taktika na kraju i nije dobra, jos jedan problem koji pohlepni algoritam ne rijesava... :):) Ma idem.
GCOX (napisa): | ekatarina (napisa): |
Prof.Vondracek kaze da ne zna, da ce biti nesto teorema, nesto teorijskih zadataka kao u ovim kolokvijima.
Sto je jos prof.Basrak rekao? Omjer teorije i zadataka? Hoce li cijeli biti u tim definicijama i kratkim dokazima ili ce biti i zadataka?
Prosle godine bio je prof.Sarapa koji ima usmeni zavrsni, tako da nam oni ne mogu pomoci... |
krivo...nama je bia i zavrsni i usmeni prosle godine al za vase dusevno dobro bolje da neznate kako to izgleda a i nema potribe da znate jer tako 101% nece bit ove godine... |
da, i mislila sam da vam je mozda bio i pismeni zavrsni, ali mi se nije dalo to recenicom rastumaciti, jer je ideja ta da nam ne mozete pomoci, jer su programi i profesori drugaciji (da napisem dovoljno drugaciji? da ne bi netko napisao, pa ipak nisu toliko drugaciji, samo tamo i vamo, i vamo i tamo...).
Ma nista, samo primjecujem kako je tesko pisati po ovom forumu, jer svi uocavaju nepreciznosti, i stalno neki ispravci ispravaka.. Primjecujem i ja u svojim postovima, ali stedim na recenicama, iako, evo sada sam ih morala bezveze trositi, pa mi mozda taktika na kraju i nije dobra, jos jedan problem koji pohlepni algoritam ne rijesava... Ma idem.
|
|
[Vrh] |
|
sunny Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)
Spol:
|