Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

2.dz (objasnjenje gradiva)
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
amorphis
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 19 - 11

PostPostano: 19:08 sri, 15. 4. 2009    Naslov: 2.dz Citirajte i odgovorite

zna li se što je sa drugom zadaćom?

vinko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
69 = 87 - 18

PostPostano: 20:18 sri, 15. 4. 2009    Naslov: Re: 2.dz Citirajte i odgovorite

[quote="amorphis"]zna li se što je sa drugom zadaćom?[/quote]
Bit će objavljena vjerojatno sutra.
amorphis (napisa):

Bit će objavljena vjerojatno sutra.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 21:36 sri, 15. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ikako moguće da termin predaje nije već sljedeći tjedan? Mislim da bi bilo OK to malo produljiti zbog svih kolokvija.
Jel ikako moguće da termin predaje nije već sljedeći tjedan? Mislim da bi bilo OK to malo produljiti zbog svih kolokvija.

vinko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

69 = 87 - 18

PostPostano: 22:18 sri, 15. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Spectre"]Jel ikako moguće da termin predaje nije već sljedeći tjedan? Mislim da bi bilo OK to malo produljiti zbog svih kolokvija.[/quote]
Ja mislim da da. Al još uvijek ništa ne znam, tako da nemogu reć točan termin.
Spectre (napisa):

Ja mislim da da. Al još uvijek ništa ne znam, tako da nemogu reć točan termin.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
mamanion41
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 2

PostPostano: 22:40 sri, 15. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...
imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 22:59 sri, 15. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mamanion41"]imam dva pitanja, jel ta stranica se treba nalazit na ''nekoj'' nasoj stranici, jer kad zadacu napravim kao samostalnu stranicu rp2.html se naravno preimenuje u index.html kad ga postavimo kao glavnu stranicu. drugo, linkove na kolokvijskin stranicam, te linkove za vratit se natrag ja sam stavio u onaj ''interactive button'', a on je kao slika te stoji posebno u public folderu. zanima me hoce li ta skripta pokupiti i to, a vjerojatno nece, pa kako ce onda izgledat moja stranic...jel najbolje onda da to ostavim samo kao linkove i gotovo...glupo mi je da smo u biti ograniceni sa uredjivanjem, jer to skripta ne moze pokupit. nadam se da nije tako...[/quote]

Fulo si topic... ovo je RP1 na inžinjerskom smjeru, tu se programira u c++-u...

inače, što se tiče izrade web stranice, sve potrpaj u public_htmll mapu, i pozivaš sasvim normalno... i sve možeš doma radit offline, samo otvaraš sa browserom, pa možeš isprobat kak će sve to izgledat i radit i prije stavljanja na studenta ;)
mamanion41 (napisa):

Fulo si topic... ovo je RP1 na inžinjerskom smjeru, tu se programira u c++-u...

inače, što se tiče izrade web stranice, sve potrpaj u public_htmll mapu, i pozivaš sasvim normalno... i sve možeš doma radit offline, samo otvaraš sa browserom, pa možeš isprobat kak će sve to izgledat i radit i prije stavljanja na studenta Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 22:02 čet, 16. 4. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadaća je objavljena, produljen je rok i tako to ;)
Zadaća je objavljena, produljen je rok i tako to Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Računarski praktikum 1 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum