Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ivanhrzg Gost
|
Postano: 21:10 sub, 31. 1. 2004 Naslov: procedura za usmeni |
|
|
Po prezimenu spadam u grupu prof. Adamovića. No, nisam išao kod njega na predavanja. Prijavio sam se za usmeni kod pref. Dujelle, dogovorio termin, od njega dobio potpise i napisao na oba kolokvija da mi je on profesor. Rekli su mi bivši studenti da se to može tako, no čujem nešto zadnjih dana, govore mi neki, da sam ja u tom ISVU registriran tako da ne mogu ovo napraviti bez procedure koja se trebala napraviti na početku semestra. Može li mi netko pojasniti situaciju i je li ovo zadnje istina?
Po prezimenu spadam u grupu prof. Adamovića. No, nisam išao kod njega na predavanja. Prijavio sam se za usmeni kod pref. Dujelle, dogovorio termin, od njega dobio potpise i napisao na oba kolokvija da mi je on profesor. Rekli su mi bivši studenti da se to može tako, no čujem nešto zadnjih dana, govore mi neki, da sam ja u tom ISVU registriran tako da ne mogu ovo napraviti bez procedure koja se trebala napraviti na početku semestra. Može li mi netko pojasniti situaciju i je li ovo zadnje istina?
|
|
[Vrh] |
|
ivanhrzg Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:56 ned, 1. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[list=1][*]Provjeri kod koga si (prema ISVUiu).
[*]Ako si kod "krivog" profesora, prebaci se:[list=1][*]Ragovaraj s prof. Adamovicem o prebacaju, objasni mu situaciju i pitaj da li je s njim ok da se prebacis
[*]Ako odobri, posjeti i prof. Dujellu
[*]To su bile stvari elementarne pristojnosti. 8) Sada je na redu formalnost: napisi molbu za prebacivanje i predaj ju u Referadu, ali dobro argumentiraj zasto to (kod ovog si slushao, dobio potpise i sl). Mozes i navesti da si razgovarao s njima. :)
Molbu ti rjesava, cini mi se, prodekanica, uz savjetovanje s njima dvojicom. 8)[/list:o][/list:o]
Nisam skroz siguran u detalje, ali to ide tako nekako... :)
Sretno! :D
- Provjeri kod koga si (prema ISVUiu).
- Ako si kod "krivog" profesora, prebaci se:
- Ragovaraj s prof. Adamovicem o prebacaju, objasni mu situaciju i pitaj da li je s njim ok da se prebacis
- Ako odobri, posjeti i prof. Dujellu
- To su bile stvari elementarne pristojnosti.
Sada je na redu formalnost: napisi molbu za prebacivanje i predaj ju u Referadu, ali dobro argumentiraj zasto to (kod ovog si slushao, dobio potpise i sl). Mozes i navesti da si razgovarao s njima.
Molbu ti rjesava, cini mi se, prodekanica, uz savjetovanje s njima dvojicom. 
Nisam skroz siguran u detalje, ali to ide tako nekako...
Sretno!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
duje Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 7:05 ned, 1. 2. 2004 Naslov: Re: procedura za usmeni |
|
|
[quote="ivanhrzg"]I sad vidim - prof. Dujella napisa da je raspored njegovih usmenih napisan prema podatcima s ISVU-a. Dakle, ne bi trebalo biti problema, ipak ja onda točno ono što sam na početku akademske godine čuo za to?[/quote]
Ja sam [url=http://web.math.hr/~duje/usmeni04em1.html]raspored[/url]
napisao kao [b]uniju[/b] studenata koji su se kod mene
zapisali za termin usmenog i studenata koji su prijavili
ispit preko studomata, a ISVU ih je dodijelio meni
(prema stanju na ISVUu u petak oko 12 sati).
To sam napravio jer vrijeme za prijavu jos nije isteklo,
a ocekujem da ce svi koji su se zapisali za termin,
ispit i prijaviti na vrijeme.
Na isprintanom popisu s ISVUa, osim puuuno studenata iz moje
ovogodisnje grupe (A-J,L), ima i jedna proslogodisnja
studentica (prezime pocinje sa P) i jedan ovogodisnji student
(prezime pocinje sa Ž). Pretpostavljam da vi niste na tom popisu
(prezime sa T ?). Dakle, ISVU vas je rasporedio nekom drugome
(imam isprintan samo "svoj" dio popisa),
ali to ne mora biti neki veliki problem. Prije ispita se javite
kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1
polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic
voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).
A za drugi semestar (Elementarnu 2) napravite onako kako
vam je kolega vsego savjetovao.
Andrej Dujella
ivanhrzg (napisa): | I sad vidim - prof. Dujella napisa da je raspored njegovih usmenih napisan prema podatcima s ISVU-a. Dakle, ne bi trebalo biti problema, ipak ja onda točno ono što sam na početku akademske godine čuo za to? |
Ja sam raspored
napisao kao uniju studenata koji su se kod mene
zapisali za termin usmenog i studenata koji su prijavili
ispit preko studomata, a ISVU ih je dodijelio meni
(prema stanju na ISVUu u petak oko 12 sati).
To sam napravio jer vrijeme za prijavu jos nije isteklo,
a ocekujem da ce svi koji su se zapisali za termin,
ispit i prijaviti na vrijeme.
Na isprintanom popisu s ISVUa, osim puuuno studenata iz moje
ovogodisnje grupe (A-J,L), ima i jedna proslogodisnja
studentica (prezime pocinje sa P) i jedan ovogodisnji student
(prezime pocinje sa Ž). Pretpostavljam da vi niste na tom popisu
(prezime sa T ?). Dakle, ISVU vas je rasporedio nekom drugome
(imam isprintan samo "svoj" dio popisa),
ali to ne mora biti neki veliki problem. Prije ispita se javite
kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1
polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic
voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).
A za drugi semestar (Elementarnu 2) napravite onako kako
vam je kolega vsego savjetovao.
Andrej Dujella
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:21 ned, 1. 2. 2004 Naslov: Re: procedura za usmeni |
|
|
[quote="duje"]Prije ispita se javite kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1 polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati).[/quote]
Na zalost, kolegi ne gine molba. :shock: I to [b]bas zbog ISVUa[/b]! :x
Koliko sam shvatio, promjena ispitivaca je nesto sto napravi ISVU administrator (nas ili cak onaj "centralni", ne znam) i ne smije ici bez popratne dokumentacije (cit. [i]molbe[/i]). :roll:
Odakle mi sve to? Ispitao sam jer je trebalo rijesiti slican problem na UuRu... 8)
duje (napisa): | Prije ispita se javite kolegi Adamovicu i zamolite ga za suglasnost da Elementarnu 1 polazete kod mene (dobra okolnost je da je kolega Adamovic voditelj 1. godine, pa mislim da ne morate vise nikog drugog pitati). |
Na zalost, kolegi ne gine molba. I to bas zbog ISVUa!
Koliko sam shvatio, promjena ispitivaca je nesto sto napravi ISVU administrator (nas ili cak onaj "centralni", ne znam) i ne smije ici bez popratne dokumentacije (cit. molbe).
Odakle mi sve to? Ispitao sam jer je trebalo rijesiti slican problem na UuRu...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
|