Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

danasnji usm
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 18:30 sri, 4. 2. 2004    Naslov: danasnji usm Citirajte i odgovorite

:lilangel:

Molio bi neku dobru dusu koja je danas imala usm kod prof.Drmaca i koja je voljna malo podjeliti to iskustvo sa nama ostalima koji smo u petak ....
koja pitanja ,nazovimo to tako,prevladavaju?
unaprijed hvalaaaaaaa :wink:
#Lil angel

Molio bi neku dobru dusu koja je danas imala usm kod prof.Drmaca i koja je voljna malo podjeliti to iskustvo sa nama ostalima koji smo u petak ....
koja pitanja ,nazovimo to tako,prevladavaju?
unaprijed hvalaaaaaaa Wink

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 27 - 10

PostPostano: 19:15 sri, 4. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

uaaaa :)
ono sto sam ja vidila (a provela sam tamo dva-tri sata cekajuci da dodem na red) je bilo stvarno... pa ono, lagano sam ispaljivala na zivce kad sam vidila kakve stvari ljudi ne znaju, a profesor im oprasta i svejedno trazi nacin za dat im pozitivnu ocjenu. skoro svima je navlacio istu ocjenu s kojom su dosli sa kolokvija, ali kod nekih uopce nije islo. zivci su mi popustali (to mi se inace dogodi kad znam nesto sto netko ne zna, a ne smijem rec :) )...ali sam se ohrabrila dosta jer sam skuzila da znam vise nego sto sam mislila da znam :)
zaboravi price 'za prolaz morate bez greske znat operacije sa stogom, vezanom listom' i to, ali ipak znaj to jer to je tako simple :) ali ono, ako to ne znas pronac ce nesto sta znas pa makar te mrcvario pola sata, rekao da se malo odmoris pa nakon 2-3 sata te opet pitao! *uf*
enivej, nekako sam dosla do zakljucka da ljude prvo pita neko "srednje" pitanje pa po odgovoru na to pitanje ide gore ili dolje... dosta pita neke algoritme vezane za matrice (program koji provjerava je li dana matrica simetricna... ja mislim da mu je to neki za dvicu, mada su prolazili i oni koji ni to nisu znali :!: ), quick sort, vezane liste, blabla... enivej, mene je pitao nesto s vezanom listom, pa strojnu aritmetiku (gore, jel :) ) pa sam to znala pa me onda pitao hoffmanovo stablo za kodiranje pa sam tu nesto skodirala ali ipak tu nisam bila jako sigurna pa kad me pitao nesto s pointerom ja sam bila uvjerena da da me pita nesto vezano za to sta ja ne znam, a ne nesto sta ja znam a znala sam :) na kraju je rekao skoro sam ti dao pet ali dodi ti u petak i bolje ti je znaj za pet ili se vidimo na drugom roku da dobijes pet! :-)
uaaaa Smile
ono sto sam ja vidila (a provela sam tamo dva-tri sata cekajuci da dodem na red) je bilo stvarno... pa ono, lagano sam ispaljivala na zivce kad sam vidila kakve stvari ljudi ne znaju, a profesor im oprasta i svejedno trazi nacin za dat im pozitivnu ocjenu. skoro svima je navlacio istu ocjenu s kojom su dosli sa kolokvija, ali kod nekih uopce nije islo. zivci su mi popustali (to mi se inace dogodi kad znam nesto sto netko ne zna, a ne smijem rec Smile )...ali sam se ohrabrila dosta jer sam skuzila da znam vise nego sto sam mislila da znam Smile
zaboravi price 'za prolaz morate bez greske znat operacije sa stogom, vezanom listom' i to, ali ipak znaj to jer to je tako simple Smile ali ono, ako to ne znas pronac ce nesto sta znas pa makar te mrcvario pola sata, rekao da se malo odmoris pa nakon 2-3 sata te opet pitao! *uf*
enivej, nekako sam dosla do zakljucka da ljude prvo pita neko "srednje" pitanje pa po odgovoru na to pitanje ide gore ili dolje... dosta pita neke algoritme vezane za matrice (program koji provjerava je li dana matrica simetricna... ja mislim da mu je to neki za dvicu, mada su prolazili i oni koji ni to nisu znali Exclamation ), quick sort, vezane liste, blabla... enivej, mene je pitao nesto s vezanom listom, pa strojnu aritmetiku (gore, jel Smile ) pa sam to znala pa me onda pitao hoffmanovo stablo za kodiranje pa sam tu nesto skodirala ali ipak tu nisam bila jako sigurna pa kad me pitao nesto s pointerom ja sam bila uvjerena da da me pita nesto vezano za to sta ja ne znam, a ne nesto sta ja znam a znala sam Smile na kraju je rekao skoro sam ti dao pet ali dodi ti u petak i bolje ti je znaj za pet ili se vidimo na drugom roku da dobijes pet! Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kristina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
-6 = 11 - 17

PostPostano: 22:26 sri, 4. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Onda nebi trebao biti neki problem.
Spomenula si nešto quick sort. Mi o tome nsmo rekli ništa više osim da postoji. Valjda neće to pitati.
Onda nebi trebao biti neki problem.
Spomenula si nešto quick sort. Mi o tome nsmo rekli ništa više osim da postoji. Valjda neće to pitati.

[Vrh]
koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 9:27 čet, 5. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kristina"]Spomenula si nešto quick sort. Mi o tome nsmo rekli ništa više osim da postoji. Valjda neće to pitati.[/quote]

ne budi naivna :) od recimo pet ljudi sto sam gledala kako ih ispituje, mislim da je valjda tri puta pitao quick sort. ali mislim da tome pribjegava kad skuzi da netko nista ne kuzi, nego samo zna napamet stvari. pa ono, valjda quicksort zna napamet. priznajem, ja to i algoritme uopce nisam radila za usmeni, ali sam znala skoro sve sto je pitao druge jer sam se pripremala dosta za kolokvije. (to sto sam kolokvirala sa tri je moj feat :P ).
kristina (napisa):

ne budi naivna Smile od recimo pet ljudi sto sam gledala kako ih ispituje, mislim da je valjda tri puta pitao quick sort. ali mislim da tome pribjegava kad skuzi da netko nista ne kuzi, nego samo zna napamet stvari. pa ono, valjda quicksort zna napamet. priznajem, ja to i algoritme uopce nisam radila za usmeni, ali sam znala skoro sve sto je pitao druge jer sam se pripremala dosta za kolokvije. (to sto sam kolokvirala sa tri je moj feat Razz ).

koryanshea
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 20:49 pet, 6. 2. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

OMG OMG OMG! :onfire:

danas sam se vratila na usmeni po svoju peju i tamo me kolegica upozorila da sam ja ovdje rekla da drmac pita quicksort umisto BUBBLESORTA!!!
ja se ispricavam i neugodno mi je i stvarno je bila slucajna greska i uopce u kristininom postu nisam skuzila da mi je dala isto to upozorenje ali eto nekako sam se zbunjoznila i sta ja znam.
i nadam se da se nitko nije mucio ucit taj glupi quicksort samo zato sto sam ja :nisan nasla adekvatan smajlic za toliku kolicinu smotanosti: i triba me dobro :tup:
OMG OMG OMG! #Onfire

danas sam se vratila na usmeni po svoju peju i tamo me kolegica upozorila da sam ja ovdje rekla da drmac pita quicksort umisto BUBBLESORTA!!!
ja se ispricavam i neugodno mi je i stvarno je bila slucajna greska i uopce u kristininom postu nisam skuzila da mi je dala isto to upozorenje ali eto nekako sam se zbunjoznila i sta ja znam.
i nadam se da se nitko nije mucio ucit taj glupi quicksort samo zato sto sam ja :nisan nasla adekvatan smajlic za toliku kolicinu smotanosti: i triba me dobro Tup!

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum