Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Pomoc brucosu (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Marius
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 18:48 sri, 8. 9. 2010    Naslov: Pomoc brucosu Citirajte i odgovorite

Hej 8) ,

Ima li tko link za raspored(sluzbeni po mogucnosti) za nastavnicki smjer(prva godina naravno)?

Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... :?

+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno :)

Unaprijed hvala! 8)
Hej Cool ,

Ima li tko link za raspored(sluzbeni po mogucnosti) za nastavnicki smjer(prva godina naravno)?

Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... Confused

+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno Smile

Unaprijed hvala! Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ante003
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
24 = 71 - 47

PostPostano: 19:03 sri, 8. 9. 2010    Naslov: Re: Pomoc brucosu Citirajte i odgovorite

[quote="Marius"]Hej 8) ,

Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... :?

+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno :)

Unaprijed hvala! 8)[/quote]

Link ti je [url=http://www.math.hr/fgs.axd?id=2870]tu[/url] :P
pa sutra imas ono sto inace imas petkom :roll:
index i xicu vadis u uredu za studente. pretpostavljam da ce bit ogromni red pa ces skuzit di je to :D
radi od 11-13 ako se dobro sjecam.
ako nece bit red, onda je to nakon ulaza lijevo prva vrata :)
Marius (napisa):
Hej Cool ,

Ovaj, hm, usput da li bi mi itko mogao reci kakav je sutrasnji raspored jer mislim da je prodekan za nastavu rekao da imamo raspored za petak(bio sam na uvodnom predavanju, ali me nesanica malo hvatala zadnjih par dana pa nisam bas najbolje sve pohvatao), ali nisam siguran... Confused

+ sutra bih trebao izvaditi indeks i x-icu pa ako bi mi netko mogao rec sta, di te kako to bi bilo stvarno magicno Smile

Unaprijed hvala! Cool

Link ti je tu Razz
pa sutra imas ono sto inace imas petkom Rolling Eyes
index i xicu vadis u uredu za studente. pretpostavljam da ce bit ogromni red pa ces skuzit di je to Very Happy
radi od 11-13 ako se dobro sjecam.
ako nece bit red, onda je to nakon ulaza lijevo prva vrata Smile

[Vrh]
Marius
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 21:25 sri, 8. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

THX...gle bolje pitat i bit siguran nego na blef otici prvi dan na nastavu...
Uostalom, nikad prije nisam studirao. . .:roll:
Uostalom, nikad prije nisam studirao. . .Rolling Eyes

[Vrh]
pravipurger
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
29 = 37 - 8

PostPostano: 22:43 sri, 8. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Marius"]THX...gle bolje pitat i bit siguran nego na blef otici prvi dan na nastavu...
Uostalom, nikad prije nisam studirao. . .:roll:[/quote]

Niko te neće pojest, svi smo to proživjeli :) samo hrabro i sretno ;)
Marius (napisa):
Uostalom, nikad prije nisam studirao. . .Rolling Eyes

Niko te neće pojest, svi smo to proživjeli Smile samo hrabro i sretno Wink

No, you clearly don’t know who you’re talking to, so let me clue you in: I am not in danger, Skylar. I am the danger. A guy opens his door and gets shot and you think that of me? No. I am the one who knocks.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum