Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zadaće,programiranje 1
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Joker
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
= 11 - 11

PostPostano: 20:52 pon, 27. 9. 2010    Naslov: Zadaće,programiranje 1 Citirajte i odgovorite

Riješila sam prvu zadaću iz programiranja i sada trebam poslat rješenja...Zadaci su pretvaranje iz jedne baze u drugu,u svakom zadatku piše u kojoj bazi se rezultat mora napisat u rješenju...jel možemo to rješenje samo zapisat takvo kakvo je ili ga moramo navest u zagradama s napisanom bazom iza zagrade??
Riješila sam prvu zadaću iz programiranja i sada trebam poslat rješenja...Zadaci su pretvaranje iz jedne baze u drugu,u svakom zadatku piše u kojoj bazi se rezultat mora napisat u rješenju...jel možemo to rješenje samo zapisat takvo kakvo je ili ga moramo navest u zagradama s napisanom bazom iza zagrade??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Darija.x
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:05 pon, 27. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo napiši dobiveni broj ;)
Samo napiši dobiveni broj Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Joker
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 11 - 11

PostPostano: 21:16 pon, 27. 9. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

okej,hvalaa ;-)
okej,hvalaa Wink

[Vrh]
N.B.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 1 - 4

PostPostano: 19:17 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

do kad se trebaju poslat zadace?

[size=9][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]

i jos jedno pitanje.. zadace se moraju ispuniti cim se preuzmu ili??
do kad se trebaju poslat zadace?

Added after 7 minutes:

i jos jedno pitanje.. zadace se moraju ispuniti cim se preuzmu ili??

medonja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 20:51 pon, 4. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zadace nije nuzno rijesit, znaci nisi obavezan/na ih rijesavati, vec sebi za vjezbu. Ne moras ih odmah rjesit nakon preuzimanja, vec ih mozes rjesavati do 2.kolokvija, i najkasnije do tada poslati.
Zadace nije nuzno rijesit, znaci nisi obavezan/na ih rijesavati, vec sebi za vjezbu. Ne moras ih odmah rjesit nakon preuzimanja, vec ih mozes rjesavati do 2.kolokvija, i najkasnije do tada poslati.

[Vrh]
N.B.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 1 - 4

PostPostano: 19:27 uto, 5. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala! :)
hvala! Smile

frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 42 - 47

PostPostano: 12:40 sri, 13. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?
Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... Sad Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?

[Vrh]
Lepi91
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 13 - 4

PostPostano: 15:40 sri, 13. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...
frutabella (napisa):
Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... Sad Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...

frutabella
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-5 = 42 - 47

PostPostano: 15:51 sri, 13. 10. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lepi91"][quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]

joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...[/quote]

Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi :D
Lepi91 (napisa):
frutabella (napisa):

Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi Very Happy

[Vrh]
Sekanta
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 1

PostPostano: 13:17 sub, 11. 12. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ima određen rok do kad moramo predati sve zadace? hvala
Jel ima određen rok do kad moramo predati sve zadace? hvala

[Vrh]
medonja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 13:26 sub, 11. 12. 2010    Naslov: Citirajte i odgovorite

do 2.kolokvija...mislim da na dan kolokvija više ne možeš slat zadaću...
do 2.kolokvija...mislim da na dan kolokvija više ne možeš slat zadaću...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum