Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Joker Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Darija.x Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Joker Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
N.B. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
medonja Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
N.B. Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)

|
Postano: 12:40 sri, 13. 10. 2010 Naslov: |
|
|
Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?
Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?
|
|
[Vrh] |
|
Lepi91 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:40 sri, 13. 10. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]
joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...
frutabella (napisa): | Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij? |
joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...
_________________ tko rano rani,malo spava
|
|
[Vrh] |
|
frutabella Forumaš(ica)

|
Postano: 15:51 sri, 13. 10. 2010 Naslov: |
|
|
[quote="Lepi91"][quote="frutabella"]Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... :( Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij?[/quote]
joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju...[/quote]
Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi :D
Lepi91 (napisa): | frutabella (napisa): | Oprostite, mozda je malo glupo pitanje ali me zanima. Pod zadacom imamo 5 podrucja iz kojih su zadani zadaci, ja znam samo da smo radili prvo podrucje, a to je brojevni sustav, o ostalom nemam pojma. Kako da naucim te zadatke rjesavati kad ih nismo na vjezbama radili? Nit ih je tko objasnio... Ne sjecam se da smo radili prikaz brojeva u racunalu, programe, petlje, nizove... Da li to treba znati za prvi kolokvij? |
joj bella...ovako prve dve zadace su jednostavne da nemogu biti jednostajvnije,i to smo radili na predavanjima jos prvi ili druggi tjedan nastave...a trecu zadacu vec sad polako mozes rjesavat jer i na vjezbama i na predavanjima polako pocinjemo programirat...tako da u prvom kolokviju ti je prva,druga i treca zadaca ukljucena...dok cetvrta i peta su malo teze i to cemo imat na drugom kolokviju... |
Sad mi je sve puno jasnije. Hvala ti puno lepi
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
medonja Forumaš(ica)

|