Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
lost_soul Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
travana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Buki Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
pravipurger Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
michelangelo Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
crazy Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
michelangelo Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:18 uto, 18. 1. 2011 Naslov: |
|
|
i nama se prošle godine isto tako činilo, tako je i bit će svake godine, ništa čudno, naviknite se. ak padneš bit će ti smijeh riješit ova 4 zadatka nagodinu, kao što je i meni sada, u 45 min sam napisala kaj sam znala, nisam sve, daleko od toga, kolokvij je bio jako težak, istina, al kad daš pare za ovo, onda daš i kolegij :D nadajmo se 16 bodova za 4 :D
i nama se prošle godine isto tako činilo, tako je i bit će svake godine, ništa čudno, naviknite se. ak padneš bit će ti smijeh riješit ova 4 zadatka nagodinu, kao što je i meni sada, u 45 min sam napisala kaj sam znala, nisam sve, daleko od toga, kolokvij je bio jako težak, istina, al kad daš pare za ovo, onda daš i kolegij nadajmo se 16 bodova za 4
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:25 uto, 18. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="michelangelo"]i nama se prošle godine isto tako činilo, tako je i bit će svake godine, ništa čudno, naviknite se. ak padneš bit će ti smijeh riješit ova 4 zadatka nagodinu, kao što je i meni sada, u 45 min sam napisala kaj sam znala, nisam sve, daleko od toga, kolokvij je bio jako težak, istina, al kad daš pare za ovo, onda daš i kolegij :D nadajmo se 16 bodova za 4 :D[/quote]
Nisam trebala pasti da znam da mi je proslogodisnji laksi od 2010. Dok je 2008. mi teza od 2009. Ali nimalo kao 2010. Nmvz, kaj je tu je, vidjet cemo rezultate.
michelangelo (napisa): | i nama se prošle godine isto tako činilo, tako je i bit će svake godine, ništa čudno, naviknite se. ak padneš bit će ti smijeh riješit ova 4 zadatka nagodinu, kao što je i meni sada, u 45 min sam napisala kaj sam znala, nisam sve, daleko od toga, kolokvij je bio jako težak, istina, al kad daš pare za ovo, onda daš i kolegij nadajmo se 16 bodova za 4 |
Nisam trebala pasti da znam da mi je proslogodisnji laksi od 2010. Dok je 2008. mi teza od 2009. Ali nimalo kao 2010. Nmvz, kaj je tu je, vidjet cemo rezultate.
|
|
[Vrh] |
|
Gino Forumaš(ica)
|
Postano: 22:22 uto, 18. 1. 2011 Naslov: |
|
|
koji je zadatak bio tako nejasno napisan :?:
onaj sa zadnjim parametrom :?:
ne sjecam se kako je zadatak isao, al bio je analogon ovog
imate dva niza, [tt]ocjena[/tt] i [tt]jmbag[/tt] ( [i]i[/i]-ta ocjena odgovara [i]i[/i]-tom JMBAGu) duljine [tt]n[/tt] i imate funkciju [tt]int a( int ocjena[], int jmbag[], int n, int JMBAG)[/tt]
od vas se trazi da nadete ocjenu studenta ciji je jmbag [b]proslijeden kao zadnji parametar[/b] gore navedene [b]funkcije[/b]
i dosta njima nije bilo jasno sta to znaci, bar tamo di sam ja bio
to nema veze s time sta je autor htio reci, nego da vi neznate sta je parametar, sto je zadnje i sta znaci proslijediti... uglavnom da malo pratite na vjezbama i predavanjima, jer tesko da su asistenti i profesori odradili sto su trebali bez da spomenu te rijeci... osim mozda ovo 'zadnji'
al dobro, ako sam objasnio sta znaci 'ispred', objasnio bi i sta znaci 'zadnji' :D
da ne bude sve tako crno, kolokvij nije bio posve lagan 8)
koji je zadatak bio tako nejasno napisan
onaj sa zadnjim parametrom
ne sjecam se kako je zadatak isao, al bio je analogon ovog
imate dva niza, ocjena i jmbag ( i-ta ocjena odgovara i-tom JMBAGu) duljine n i imate funkciju int a( int ocjena[], int jmbag[], int n, int JMBAG)
od vas se trazi da nadete ocjenu studenta ciji je jmbag proslijeden kao zadnji parametar gore navedene funkcije
i dosta njima nije bilo jasno sta to znaci, bar tamo di sam ja bio
to nema veze s time sta je autor htio reci, nego da vi neznate sta je parametar, sto je zadnje i sta znaci proslijediti... uglavnom da malo pratite na vjezbama i predavanjima, jer tesko da su asistenti i profesori odradili sto su trebali bez da spomenu te rijeci... osim mozda ovo 'zadnji'
al dobro, ako sam objasnio sta znaci 'ispred', objasnio bi i sta znaci 'zadnji'
da ne bude sve tako crno, kolokvij nije bio posve lagan
_________________ Mario Berljafa
|
|
[Vrh] |
|
Gea_ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
piccola Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
A-tom Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:41 sri, 19. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="Tomislav"]Eto meni je kolokvij bio strasan :? .. :cry: 1. zadatak je trebao biti kao i proslih godina lagan da ga se rijesi u 5 minuta i da ima 10 linija koda, taman za 15 bodova.. ako ne to makar neka smijemo koristiti math.h i dodatne nizove (sto mi jos uvijek danas nije jasno zasto nesmijemo), al ajd nema veze.. kada bi otprilike trebali stici rezultati, posto su uvidi u pon?[/quote]
ja sam tak zakomplicirala taj prvi. i onda lijepo sjedim u menzi i dode mi na pamet puno jednostavniji nacin na koji sam ga mogla rjesiti, lijepo sve strpam u jednu petlju. ali ne, idemo komplicirati zivot. :roll:
Duboko se nadam da mi se nece obiti u glavu "mah to nije tesko".
Tomislav (napisa): | Eto meni je kolokvij bio strasan .. 1. zadatak je trebao biti kao i proslih godina lagan da ga se rijesi u 5 minuta i da ima 10 linija koda, taman za 15 bodova.. ako ne to makar neka smijemo koristiti math.h i dodatne nizove (sto mi jos uvijek danas nije jasno zasto nesmijemo), al ajd nema veze.. kada bi otprilike trebali stici rezultati, posto su uvidi u pon? |
ja sam tak zakomplicirala taj prvi. i onda lijepo sjedim u menzi i dode mi na pamet puno jednostavniji nacin na koji sam ga mogla rjesiti, lijepo sve strpam u jednu petlju. ali ne, idemo komplicirati zivot.
Duboko se nadam da mi se nece obiti u glavu "mah to nije tesko".
|
|
[Vrh] |
|
<gogo> Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:41 sri, 19. 1. 2011 Naslov: |
|
|
[quote="<gogo>"]ma nemojte me :shock:
math.h inace ne koristim, al ovo sa dodatnim nizovima uopce nisam registriral.. :evil:[/quote]
Ma meni je to inace bezveze.. inace sam i u matematici alergican kad vidim rijesi zadatak bez koristenja toga i toga.. Mislim stvarno te restrikcije su smijesne, i uvijek ce biti. Ili neka se stavi zadatak koji je takav da se nemoze trivijalno rijesiti nekim matematickim alatom (ili programerskim) ili neka se maknu zabrane. Npr. zadatak tipa: rijesi gaussovom metodom, bez l'hospitalovog pravila, samo s hornerom, samo s ovim samo s onim, nikako s necim drugim osim ove metode je los i bezvezan zadatak. Ako ja zelim rijesiti lim x->inf (1/x) preko sendvica, pa derivacije, riemannovih suma i l'hospitalovog pravila, to je moj problem.. glavno da je rjesenje tocno. :?
<gogo> (napisa): | ma nemojte me
math.h inace ne koristim, al ovo sa dodatnim nizovima uopce nisam registriral.. |
Ma meni je to inace bezveze.. inace sam i u matematici alergican kad vidim rijesi zadatak bez koristenja toga i toga.. Mislim stvarno te restrikcije su smijesne, i uvijek ce biti. Ili neka se stavi zadatak koji je takav da se nemoze trivijalno rijesiti nekim matematickim alatom (ili programerskim) ili neka se maknu zabrane. Npr. zadatak tipa: rijesi gaussovom metodom, bez l'hospitalovog pravila, samo s hornerom, samo s ovim samo s onim, nikako s necim drugim osim ove metode je los i bezvezan zadatak. Ako ja zelim rijesiti lim x→inf (1/x) preko sendvica, pa derivacije, riemannovih suma i l'hospitalovog pravila, to je moj problem.. glavno da je rjesenje tocno.
|
|
[Vrh] |
|
Sekanta Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Tomislav Forumaš(ica)
Spol:
|