Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

NESLUŽBENI raspored nastave u ljetnom semestru (informacija)
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
67 = 75 - 8

PostPostano: 10:23 sri, 9. 2. 2011    Naslov: NESLUŽBENI raspored nastave u ljetnom semestru Citirajte i odgovorite

IMAMO GA!!!!!

U prilogu se nalazi neslužbeni raspored nastave u ljetnom semestru. Ovim putem veeeeeeeeliko hvala satničaru, asistentu Iljazoviću koji nam ga je proslijedio [size=7](i to u 5:54 ujutro - nije bilo lako to složiti)[/size]...
IMAMO GA!!!!!

U prilogu se nalazi neslužbeni raspored nastave u ljetnom semestru. Ovim putem veeeeeeeeliko hvala satničaru, asistentu Iljazoviću koji nam ga je proslijedio (i to u 5:54 ujutro - nije bilo lako to složiti)...

Raspored.pdf
 Description:

Download
 Filename:  Raspored.pdf
 Filesize:  146.47 KB
 Downloaded:  440 Time(s)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 11:44 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nije mi jasno nešto.
Nastavnički smjer 3. godina // baze podataka

Vježbe za grupu A-LJ su ponedjeljkom (1 sat), a petkom M-Ž (2 sata) ? Greška?
Nije mi jasno nešto.
Nastavnički smjer 3. godina // baze podataka

Vježbe za grupu A-LJ su ponedjeljkom (1 sat), a petkom M-Ž (2 sata) ? Greška?

ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 11:58 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
(Takva je barem bila situacija prošle godine, pa mislim da će i ove.)
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...
Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
moni_poni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 12:02 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

A ima li nade da vježbe iz Algebarskih struktura (2.godina) za grupu I-O, koje su u rasporedu ponedjeljkom od 15-17, budu 1 sat ranije, točnije od 14-16? Jer nekima koji ponavljaju MA2 :oops: se to poklapa sa vježbama kad je u terminu od 15-17...
A ima li nade da vježbe iz Algebarskih struktura (2.godina) za grupu I-O, koje su u rasporedu ponedjeljkom od 15-17, budu 1 sat ranije, točnije od 14-16? Jer nekima koji ponavljaju MA2 Embarassed se to poklapa sa vježbama kad je u terminu od 15-17...

[Vrh]
Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 12:24 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...[/quote]

Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?
ß (napisa):

Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
Swerz
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

15 = 33 - 18

PostPostano: 12:30 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nastavnički smjer...

1) Razvojna psihologija (1.god)
[list]Predavanja traju 3 sata ili 2 sata?[/list:u]

2) Konst. metode u geometriji (2.god)
[list]2.1) Vjezbe petkom drzi Stojić. Jel to mozda Martina Stojić?
2.2) Fali grupa [H-P][/list:u]
Nastavnički smjer...

1) Razvojna psihologija (1.god)
    Predavanja traju 3 sata ili 2 sata?

2) Konst. metode u geometriji (2.god)
    2.1) Vjezbe petkom drzi Stojić. Jel to mozda Martina Stojić?
    2.2) Fali grupa [H-P]

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 13:12 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crazylamb1"][quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.
Uglavnom, dođi prvi tjedan u termin koji ti piše u rasporedu pa ćeš valjda dobiti upute za dalje...[/quote]

Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?[/quote]

Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. :)
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. :D
Crazylamb1 (napisa):
ß (napisa):

Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. Smile
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. Very Happy

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 45 - 18

PostPostano: 13:58 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Financijska, prva godina, kaže: Numeričke metode fin. mat. Marušić

Kakav sad Marušić? U izvedbenim planovima piše N.Bosner. Jel možda u pitanju greška? :P
Financijska, prva godina, kaže: Numeričke metode fin. mat. Marušić

Kakav sad Marušić? U izvedbenim planovima piše N.Bosner. Jel možda u pitanju greška? Razz

lajka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 14:46 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

doc. Nela Bosner je na porodiljnom pa sumnjam da ce ista drzat ove godine..trebala je i nama znanstveno racunanje 1 pa je drzala njena sestra.. :)
doc. Nela Bosner je na porodiljnom pa sumnjam da ce ista drzat ove godine..trebala je i nama znanstveno racunanje 1 pa je drzala njena sestra.. Smile

[Vrh]
RonnieColeman
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 39

PostPostano: 15:07 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Niste mnogo izgubili - blizanke su. :D

Sjećam se kako sam se jednom scimao, stojim pred vratima praktikuma i asistentica Bosner uđe unutra.

Nadalje nisam primjetio da je ušla i njena sestra netom poslije ali sam primjetio kako je izašla sestra koju nisam vidio da je ušla pa si mislim - zar nije asistentica ušla u drugačijem [i]outfitu[/i]... podsjetilo me na Clarka koji kao civil uđe u govornicu, a izađe kao Superman. :lol:
Niste mnogo izgubili - blizanke su. Very Happy

Sjećam se kako sam se jednom scimao, stojim pred vratima praktikuma i asistentica Bosner uđe unutra.

Nadalje nisam primjetio da je ušla i njena sestra netom poslije ali sam primjetio kako je izašla sestra koju nisam vidio da je ušla pa si mislim - zar nije asistentica ušla u drugačijem outfitu... podsjetilo me na Clarka koji kao civil uđe u govornicu, a izađe kao Superman. Laughing

chinchi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 10 - 5

PostPostano: 15:18 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni :)
ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni Smile

[Vrh]
Charmed
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
20 = 54 - 34

PostPostano: 15:25 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna netko nešto o predmetima kvaziparcijale?
Jel zna netko nešto o predmetima kvaziparcijale?

[Vrh]
Vip
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 9 - 4

PostPostano: 15:26 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel ima netko tko bi se htio mijenjati za grupu za predavanja iz integrala funkcija više varijabli? Grupa sam M-Ž.. Pošaljite PM u inbox za dogovor.
Jel ima netko tko bi se htio mijenjati za grupu za predavanja iz integrala funkcija više varijabli? Grupa sam M-Ž.. Pošaljite PM u inbox za dogovor.

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 15:37 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"][quote="Crazylamb1"][quote="ß"]Grupe za vježbe iz baza podataka će se naknadno još definirati, jer obično ima previše ljudi za odjednom stati u praktikum, pa se dodaju novi termini ili vas će se podijeliti tako da dolazite svaki drugi tjedan naizmjence.

Jel mislis da se to odnosi i na racunarce? Nama samo pise ovo kod Doke pon. a meni bas taj termin ne odgovara (NAJVJEROJATNIJE cu imati jedan kolegij koji se preklapa s ovim) pa bih radije kod Karage petkom. Vidim da se ovo kod Doke i Mangera preklapa racunarcima i ovima s preddiplomskog, pa je valjda to sve isto - valjda ne bi bio problem da onda "predjem" na petak? Nije li to onakva situacija kao na nekim kolegijima "nadji zamjenu"?[/quote]

Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. :)
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. :D[/quote]
a da ne govorimo još i nezanemariv broj studenata sa preddiplomskog inženjerskog studija.

[size=7]mdoko kiks "riječ koju ni u sićušnom fontu ne smijem koristit" :)[/size]
matmih (napisa):
Crazylamb1 (napisa):
ß (napisa):

Prošle godine je bila užasna gužva jer je to osim računarcima obavezan predmet i statističarima, puuno financijaša ga upisuje + ima puno studenata sa fizike, a mislim da i profesori to slušaju (ali nisam siguran). Zato je napravljen popis tko treba dolazit u kojem terminu, sigurno se odmah na početku možeš dogovorit sa asistentima i neće biti problema. Uvedena je i dodatna grupa, tako da su umjesto dvije na kraju bile tri grupe. Treću grupu je vodio asistent Puljić. Smile
Sva tri asistenta su po meni odlična tako da nemožeš fulat. Very Happy

a da ne govorimo još i nezanemariv broj studenata sa preddiplomskog inženjerskog studija.

mdoko kiks "riječ koju ni u sićušnom fontu ne smijem koristit" Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 18:36 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom).

Kako gledam, s obzirom da se to slusa kao obavezni na 1.god. racunarstva a kao izborni na nekim drugim smjerovima, kako ne bi bilo nikakve mogucnosti preklapanja s drugim predmetima, ima slobodno sljedece: cetvrtak u 13h ili u 19h (odmah poslije predavanja). Tada niti netko od potencijalnih studenata ima nesto po rasporedu, niti je asistent tada na nekom drugom predmetu. Cak je i odgovarajuca ucionica (108) slobodna u tim terminima, ili ako bi termin bio u 19h, mozemo i ostati u 110 poslije predavanja i samo nastaviti s vjezbama.

Je li moguce samo taj jedan sat pomjeriti? Ima i jos raspolozivih termina kao petak u 18 ili 19h, ali mislim da bi me mnogi "ubili" za to, ili recimo u srijedu od 17h pa nadalje samo imaju na 2.god.diplomskog (nastavnicki) izborni Bioinformatiku ali ionako imaju vjezbe iz toga u terminu predavanja iz Izracunljivosti pa pretpostavljam da oni koji slusaju Bioinformatiku nece slusati i Izracunljivost (u suprotnom bi im trebalo pomjeriti tu Bioinformatiku jer je kad i predavanja iz Izracunljivosti).

U svakom slucaju, dosta "preklapanja" nastaje zbog izbornih, pa mozda cak ima i neki drugi termin slobodan ako nema studenata koji istovremeno slusaju Izracunljivost i jos neki od tih izbornih (u pitanju su: Mjera i integral, Op.na Norm. Prostorima, Multilin. alg., Liejeve alg., Bioinformatika, Fourierovi redovi, Parc.dif.jed.2, Num.analiza 2, Alg.teorija brojeva 2). Tada bi se naslo jos slobodnih termina ukoliko predlozeni termini nisu odgovarajuci.
Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom).

Kako gledam, s obzirom da se to slusa kao obavezni na 1.god. racunarstva a kao izborni na nekim drugim smjerovima, kako ne bi bilo nikakve mogucnosti preklapanja s drugim predmetima, ima slobodno sljedece: cetvrtak u 13h ili u 19h (odmah poslije predavanja). Tada niti netko od potencijalnih studenata ima nesto po rasporedu, niti je asistent tada na nekom drugom predmetu. Cak je i odgovarajuca ucionica (108) slobodna u tim terminima, ili ako bi termin bio u 19h, mozemo i ostati u 110 poslije predavanja i samo nastaviti s vjezbama.

Je li moguce samo taj jedan sat pomjeriti? Ima i jos raspolozivih termina kao petak u 18 ili 19h, ali mislim da bi me mnogi "ubili" za to, ili recimo u srijedu od 17h pa nadalje samo imaju na 2.god.diplomskog (nastavnicki) izborni Bioinformatiku ali ionako imaju vjezbe iz toga u terminu predavanja iz Izracunljivosti pa pretpostavljam da oni koji slusaju Bioinformatiku nece slusati i Izracunljivost (u suprotnom bi im trebalo pomjeriti tu Bioinformatiku jer je kad i predavanja iz Izracunljivosti).

U svakom slucaju, dosta "preklapanja" nastaje zbog izbornih, pa mozda cak ima i neki drugi termin slobodan ako nema studenata koji istovremeno slusaju Izracunljivost i jos neki od tih izbornih (u pitanju su: Mjera i integral, Op.na Norm. Prostorima, Multilin. alg., Liejeve alg., Bioinformatika, Fourierovi redovi, Parc.dif.jed.2, Num.analiza 2, Alg.teorija brojeva 2). Tada bi se naslo jos slobodnih termina ukoliko predlozeni termini nisu odgovarajuci.

[Vrh]
čungalunga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 19:45 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vip"]Jel ima netko tko bi se htio mijenjati za grupu za predavanja iz integrala funkcija više varijabli? Grupa sam M-Ž.. Pošaljite PM u inbox za dogovor.[/quote]

Ja bi se isto mjenjala za predavanja, ista grupa..
kaj ako ne nađem nikog da se zamijenim a slušam samo taj predmet s druge godine i sve ostalo s treće i preklapa mi se?
Vip (napisa):

kaj ako ne nađem nikog da se zamijenim a slušam samo taj predmet s druge godine i sve ostalo s treće i preklapa mi se?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Crazylamb1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 38 - 11

PostPostano: 19:54 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="čungalunga"][quote="Vip"]Jel ima netko tko bi se htio mijenjati za grupu za predavanja iz integrala funkcija više varijabli? Grupa sam M-Ž.. Pošaljite PM u inbox za dogovor.[/quote]

kaj ako ne nađem nikog da se zamijenim a slušam samo taj predmet s druge godine i sve ostalo s treće i preklapa mi se?[/quote]

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=16344&highlight=
Obrati paznju na tocku 4 :)
čungalunga (napisa):
Vip (napisa):

http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=16344&highlight=
Obrati paznju na tocku 4 Smile

[Vrh]
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 19:58 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

Možeš zamolit profesora da te pusti u svoju grupu. :) To je nova odluka koja još nije objavljena na službenom webu, ali je VVS predložio Vijeću, i ako se ne varam, prihvaćena je. Dakle, kad bude objavljena (prati stranice faksa, trebala bi bit uskoro pošto je sjednica Vijeća bila danas), zajedno s njom će bit i obrazac koji odneseš profesoru u čiju grupu želiš, i ako ti on potpiše, nema problema ;) Ako se dobro sjećam, za vježbe trebaš potpis i asistenta i profesora.

[size=9][color=#999999]Added after 30 seconds:[/color][/size]

Evo, kolegica je bila brža :D
Možeš zamolit profesora da te pusti u svoju grupu. Smile To je nova odluka koja još nije objavljena na službenom webu, ali je VVS predložio Vijeću, i ako se ne varam, prihvaćena je. Dakle, kad bude objavljena (prati stranice faksa, trebala bi bit uskoro pošto je sjednica Vijeća bila danas), zajedno s njom će bit i obrazac koji odneseš profesoru u čiju grupu želiš, i ako ti on potpiše, nema problema Wink Ako se dobro sjećam, za vježbe trebaš potpis i asistenta i profesora.

Added after 30 seconds:

Evo, kolegica je bila brža Very Happy

insane_raver
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

21 = 33 - 12

PostPostano: 21:05 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crazylamb1"]Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom)....[/quote]

Četvrtak zvuči super. PodržavaM! :!:
Crazylamb1 (napisa):
Prijedlog: vjezbe iz Izracunljivosti kod Doke da se prebace sa pon. u 12h na BILO KOJI drugi raspolozivi termin (preklapa mi se s drugim predmetom)....

Četvrtak zvuči super. PodržavaM! Exclamation

[Vrh]
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 21:26 sri, 9. 2. 2011    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chinchi"]ako ima tko ko je slusao strojno ucenje,nek se javi i malo napise kak je to izgledalo...na 4toj godini sam,a htjela bih izborni sa pete uzet sad,a kak izgleda jedino mi je to ostalo za izbor,a da mi se ne preklapa...
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni :)[/quote]

Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata :) ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat :P )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom...
chinchi (napisa):
i jos jedna stvar..u rasporedu za 1. godinu diplomskog,matematika i informatika pise za strojno ucenje pon 0d 9-11, i srijeda od 9-11h...oboje profesor Šmuc...jel to znaci da imamo 4 sata tjedno,il su to grupe?prema programu taj predmet bi trebao imat 2 sata predavanja + 1 vjezbi,pa ako netko zna o cemu se tu radi,molila bih da objasni Smile

Nisam slusao Strojno ucenje ali ga sad namjeravam upisati, to je sljedbenik umjetne inteligencije (i drzi ga isti prof, a mozda navrate i neki od asistenata Smile ) tako da ako si slusala Umjetnu i svidja ti se to (osnove strojnog ucenja se tamo prodju) onda upisi... (Ako nisi slusala umjetnu onda mislim da i ne mozes upisat Razz )
Za grupe/satnicu ne znam, vjerojatno cemo se dogovorit s profesorom...

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum