Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
n0mad Forumaš(ica)
|
Postano: 21:51 sri, 24. 3. 2004 Naslov: Novosti vezane za stipendije... |
|
|
Svi oni genijalci (njih dvadeset i jedan) sa prve godine koji su se natjecali za drzavnu stipendiju A kategorije i, naravno, nisu je dobili, mogu se opustit.
Zvali su me danas iz Ministarstva da me obavijeste da smo svi mi (nas 21) bez obzira jesmo li se žalili ili ne, dobili stipendiju!
Ja ne znam za vas, ali sa 7 tisuca kuna cu se dobro ubit... :twisted:
Svi oni genijalci (njih dvadeset i jedan) sa prve godine koji su se natjecali za drzavnu stipendiju A kategorije i, naravno, nisu je dobili, mogu se opustit.
Zvali su me danas iz Ministarstva da me obavijeste da smo svi mi (nas 21) bez obzira jesmo li se žalili ili ne, dobili stipendiju!
Ja ne znam za vas, ali sa 7 tisuca kuna cu se dobro ubit...
_________________ Sig pobrisan by Admin zbog krsenja Pravila... hehe, fair enough
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:44 čet, 25. 3. 2004 Naslov: Re: Novosti vezane za stipendije... |
|
|
[quote="jaZz"]Svi oni genijalci (njih dvadeset i jedan) sa prve godine koji su se natjecali za drzavnu stipendiju A kategorije i, naravno, nisu je dobili, mogu se opustit.
[/quote]
neznam kako je za prve godine..
ali druga godina nije dobila stipendiju vec nekoliko mjeseci....
eh da...i svih vas 21 genijalaca, dobro pročitajte ugovor za stipendiju...
ako padnete godinu, vraćate stipendiju
jaZz (napisa): | Svi oni genijalci (njih dvadeset i jedan) sa prve godine koji su se natjecali za drzavnu stipendiju A kategorije i, naravno, nisu je dobili, mogu se opustit.
|
neznam kako je za prve godine..
ali druga godina nije dobila stipendiju vec nekoliko mjeseci....
eh da...i svih vas 21 genijalaca, dobro pročitajte ugovor za stipendiju...
ako padnete godinu, vraćate stipendiju
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Zivac Forumaš s poteškoćama u pisanju
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:16 čet, 25. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Pa, covjek je iskreno rekao koju je informaciju i kako dobio... =D> Kako Pravila ponašanja kazu: "[i]Ako objavljujete neprovjerene informacije, to obavezno i naznačite.[/i]" 8) Ja vam zelim da je informacija tocna, ali tesko da vam itko moze dati ista vise... :?
Strpljen(i) - spashen(i). ;)
Pa, covjek je iskreno rekao koju je informaciju i kako dobio... Kako Pravila ponašanja kazu: "Ako objavljujete neprovjerene informacije, to obavezno i naznačite." Ja vam zelim da je informacija tocna, ali tesko da vam itko moze dati ista vise...
Strpljen(i) - spashen(i).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
GauSs_ Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)
|