Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Gasenje Foruma - VAZNO!!!

Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Forum
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
Sarma = la pohva - posuda
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:00 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Gasenje Foruma - VAZNO!!! Citirajte i odgovorite

Dragi moji Forumashi!

Upravo stigah kuci i evo me odmah na Forum s losim vijestima... :shock: :(

Bio sam na razgovoru kod Dekana i receno mi je da [b]moram zatvoriti Forum[/b], zbog (citiram po sjecanju) "[i]niza nepravilnosti u radu, prvenstveno zbog neprimjerenog spominjanja zaposlenika Fakulteta, te ucestalih prostackih i ostalih akademski neprihvatljivih poruka[/i]". :shock: :(

Posebno je naglasio nedavno neukusno prigovaranje korisnika nekolicini kolega (koje sada necu imenovati), a s cime sam se, na zalost, mogao samo sloziti. :roll: Drugi prigovor se odnosi na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1729]nedavne prostacke ispade pojedinih gostiju[/url] koje smo sankcionirali, ali ne prije nego su stigli prigovori. :o :x :evil:

Konacnu odluku o sudbini Foruma donijet ce Kolegij Racunskog Centra. Do tada, Forum ce "pod kljuc"... :(

Dekan mi je ipak izasao u susret i dozvolio da Forum ostane aktivan jos 24 sata (tj. danas do ponoci), kako bih mogao sakupiti glasove podrske od strane korisnika, koje ce Kolegij Racunskog Centra takodjer uzeti u obzir... :?

Dakle, ovaj (cini se posljednji) topic je svojevrsna peticija podrske Forumu, a ujedno imate i priliku snimiti si na lokalne diskove podatke/postove koje smatrate korisnima. :|

Uz zahvalu na (uglavnom) ugodnoj suradnji,

V.S.

P.S. Ovo [b]nije[/b] poziv na bunt protiv Dekana, KRCa, Fakulteta ili bilo koga, nego pristojna najava gasenja Foruma... Pravila ponašanja vrijede i dalje, unatoc situaciji... :roll:
Dragi moji Forumashi!

Upravo stigah kuci i evo me odmah na Forum s losim vijestima... Shocked Sad

Bio sam na razgovoru kod Dekana i receno mi je da moram zatvoriti Forum, zbog (citiram po sjecanju) "niza nepravilnosti u radu, prvenstveno zbog neprimjerenog spominjanja zaposlenika Fakulteta, te ucestalih prostackih i ostalih akademski neprihvatljivih poruka". Shocked Sad

Posebno je naglasio nedavno neukusno prigovaranje korisnika nekolicini kolega (koje sada necu imenovati), a s cime sam se, na zalost, mogao samo sloziti. Rolling Eyes Drugi prigovor se odnosi na nedavne prostacke ispade pojedinih gostiju koje smo sankcionirali, ali ne prije nego su stigli prigovori. Surprised Mad Evil or Very Mad

Konacnu odluku o sudbini Foruma donijet ce Kolegij Racunskog Centra. Do tada, Forum ce "pod kljuc"... Sad

Dekan mi je ipak izasao u susret i dozvolio da Forum ostane aktivan jos 24 sata (tj. danas do ponoci), kako bih mogao sakupiti glasove podrske od strane korisnika, koje ce Kolegij Racunskog Centra takodjer uzeti u obzir... Confused

Dakle, ovaj (cini se posljednji) topic je svojevrsna peticija podrske Forumu, a ujedno imate i priliku snimiti si na lokalne diskove podatke/postove koje smatrate korisnima. Neutral

Uz zahvalu na (uglavnom) ugodnoj suradnji,

V.S.

P.S. Ovo nije poziv na bunt protiv Dekana, KRCa, Fakulteta ili bilo koga, nego pristojna najava gasenja Foruma... Pravila ponašanja vrijede i dalje, unatoc situaciji... Rolling Eyes

Zadnja promjena: vsego; 17:30 sri, 5. 5. 2004; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 23:37 sri, 31. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Evo moj :( glas na peticiji...

Mislim da je Forum jako koristan studentima za nastavu, ucenje, razmjenjivanje misljenja, kontaktiranje s profesorima bez da ih bude strah nesto pitati lice u lice, ... Ali eto, neki od tih istih studenata ipak ne mogu shvatiti da nesto tako dobro treba cuvati (zbog svih studenata), a ne ga pokusavati pretvoriti u junk-forum pun trollanja i prostota...

:joooj:

:( I sad su nam odbrojani dani, zapravo dan. :(

Lijepi pozdrav svima, bilo mi je drago Forumasiti s Vama i hvala Vam na druzenju. Mislim, da cu jednog dana unucima s ponosom pricati da sam bio clan Foruma@Degiorgi.

:pa-pa:

Steelworker - [i]Forumash for life![/i]

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Evo moj Sad glas na peticiji...

Mislim da je Forum jako koristan studentima za nastavu, ucenje, razmjenjivanje misljenja, kontaktiranje s profesorima bez da ih bude strah nesto pitati lice u lice, ... Ali eto, neki od tih istih studenata ipak ne mogu shvatiti da nesto tako dobro treba cuvati (zbog svih studenata), a ne ga pokusavati pretvoriti u junk-forum pun trollanja i prostota...

Joj, joj, joj,... JOOOJ!

Sad I sad su nam odbrojani dani, zapravo dan. Sad

Lijepi pozdrav svima, bilo mi je drago Forumasiti s Vama i hvala Vam na druzenju. Mislim, da cu jednog dana unucima s ponosom pricati da sam bio clan Foruma@Degiorgi.

Ja sam sada sam....

Steelworker - Forumash for life!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
_ketz_
Gost

PostPostano: 0:31 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]...receno mi je da moram zatvoriti Forum...[/quote]
sve u svemu vrlo losa odluka. s prljavom vodom ode i djetence. forum je bio u sluzbi faxa vise nego ikoja druga institucija - referada, oglasna ploca, konzultacije i tome slicno. to sto je tu i tamo bilo zagrebano po autoritarnom ustrojstvu (ne misleci pritom na psovke) i nije nesto antiakademsko. no to je vec druga prica.
nadam se da ce ovo "rjesenje" i ostati takvim.
Citat:
...receno mi je da moram zatvoriti Forum...

sve u svemu vrlo losa odluka. s prljavom vodom ode i djetence. forum je bio u sluzbi faxa vise nego ikoja druga institucija - referada, oglasna ploca, konzultacije i tome slicno. to sto je tu i tamo bilo zagrebano po autoritarnom ustrojstvu (ne misleci pritom na psovke) i nije nesto antiakademsko. no to je vec druga prica.
nadam se da ce ovo "rjesenje" i ostati takvim.

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 29 - 25

PostPostano: 11:50 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako kaže ona stara poslovica da prvo treba gledati sebe, a onda druge, onda ću i ja ovdje početi od sebe. :(

[b]JA[/b]
Iskreno mi je žao ako sam na bilo koji način pridonio gašenju foruma. Kako nisam (barem mislim da nisam) vrijeđao osoblje MO-a osim one prozivke asistentima iz analize 3, čija imena nisam spominjao, nadam se da nisam na [b]crnoj listi[/b]. :(

[b]FORUM[/b]
Imam neke ideje da se forum ne ugasi:
1. Ukidanje svih djelova foruma nevezanih za nastavu (Ćumez i sl.)
2. Uvesti pravilo pitanja i odgovora vezano isključivo uz nastavni
program, bez ikakvih personalnih tema
3. Onemogućavanjem članstva na forumu bilo kome tko nije student ili
zaposlenik MO-a (u smislu da se kod registracije za npr. studenta
upisuje broj indeksa.

Ja samo želim pomoći. :( Nemojte sad ovo shvatiti kao "Gle tko nam to govori!". :(
Kako kaže ona stara poslovica da prvo treba gledati sebe, a onda druge, onda ću i ja ovdje početi od sebe. Sad

JA
Iskreno mi je žao ako sam na bilo koji način pridonio gašenju foruma. Kako nisam (barem mislim da nisam) vrijeđao osoblje MO-a osim one prozivke asistentima iz analize 3, čija imena nisam spominjao, nadam se da nisam na crnoj listi. Sad

FORUM
Imam neke ideje da se forum ne ugasi:
1. Ukidanje svih djelova foruma nevezanih za nastavu (Ćumez i sl.)
2. Uvesti pravilo pitanja i odgovora vezano isključivo uz nastavni
program, bez ikakvih personalnih tema
3. Onemogućavanjem članstva na forumu bilo kome tko nije student ili
zaposlenik MO-a (u smislu da se kod registracije za npr. studenta
upisuje broj indeksa.

Ja samo želim pomoći. Sad Nemojte sad ovo shvatiti kao "Gle tko nam to govori!". Sad

[Vrh]
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Spol: kućni ljubimac
Sarma: -

PostPostano: 15:45 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

what?!?! :blueshock:

ma nije moguce.... :shocked!:

necu se tako igrati.... :bigcry:

a valjda ce shvatiti da su prenaglili sa odlukom i nece nam ubiti DeGiorgija.... :( :?:
a tako je lijepo radio
i tako je bio koristan :cry:

di cemo sada postavljati pitanja, i odgovarati.... kmeeeeek :bigcry:
what?!?! Disaster!!!

ma nije moguce.... #Shocked

necu se tako igrati.... Very sad

a valjda ce shvatiti da su prenaglili sa odlukom i nece nam ubiti DeGiorgija.... Sad Question
a tako je lijepo radio
i tako je bio koristan Crying or Very sad

di cemo sada postavljati pitanja, i odgovarati.... kmeeeeek Very sad

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 15:56 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma i treba da se gasi!!!!
totalno podrzavam dekana i smatram da je ovaj forum prekardasia svaka mjera...

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 17:26 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam da forum ostane otvoren! Imas moj glas za peticiju!
Ja sam da forum ostane otvoren! Imas moj glas za peticiju!

[Vrh]
goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
218 = 249 - 31

PostPostano: 20:11 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]ma i treba da se gasi!!!!
totalno podrzavam dekana i smatram da je ovaj forum prekardasia svaka mjera...[/quote]
i ja isto kažem!!!
ovaj forum se pretvorio u totalnu farsu i čisto je gubljenje vremena, a od matematike dugo nema ni M!!!
BoMark (napisa):

i ja isto kažem!!!
ovaj forum se pretvorio u totalnu farsu i čisto je gubljenje vremena, a od matematike dugo nema ni M!!!

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:00 čet, 1. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:g: [color=red]Ovim putem zahvaljujem svima koji su nam (preko Foruma, PMa, e-maila,...) pruzili podrsku, na ovaj odsutni dan, [size=18]1. Travnja 2004.[/size][/color] :g:

Naravno, mnogi su skuzili stos, ali modovi su savjesno cistili partybreakere... :) Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu? :twisted:

Zahvaljujem Dekanu na pristanku za pricu i modovima na revnosti. =D>

:D [b]Posebno zahvaljuem svima koji su mi pruzili iskrenu podrsku![/b] :D

P.S. Ako netko nije uhvatio, Forum ce jos neko vrijeme ipak nastaviti s radom... ;)
Mr. Green Ovim putem zahvaljujem svima koji su nam (preko Foruma, PMa, e-maila,...) pruzili podrsku, na ovaj odsutni dan, 1. Travnja 2004. Mr. Green

Naravno, mnogi su skuzili stos, ali modovi su savjesno cistili partybreakere... Smile Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu? Twisted Evil

Zahvaljujem Dekanu na pristanku za pricu i modovima na revnosti. Applause

Very Happy Posebno zahvaljuem svima koji su mi pruzili iskrenu podrsku! Very Happy

P.S. Ako netko nije uhvatio, Forum ce jos neko vrijeme ipak nastaviti s radom... Wink

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 0:15 pet, 2. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

OK, priznajem dignuli ste me. :)
OK, priznajem dignuli ste me. Smile

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 0:29 pet, 2. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drago mi je da smo ipak neke uspjeli prevariti... :lol: :lol: :lol:

I hvala vam sto ste dali glas za peticiju. :D

Sad bar mozemo bit mirni, ako Forumu ikad zagusti, mozemo racunati na citavih 5 studenskih glasova potpore... :shock: :lol: :wink:

A bas sam se lijepo :cry: tamo gore... :wink:
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Drago mi je da smo ipak neke uspjeli prevariti... Laughing Laughing Laughing

I hvala vam sto ste dali glas za peticiju. Very Happy

Sad bar mozemo bit mirni, ako Forumu ikad zagusti, mozemo racunati na citavih 5 studenskih glasova potpore... Shocked Laughing Wink

A bas sam se lijepo Crying or Very sad tamo gore... Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 11:55 pet, 2. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu? :twisted:[/quote]

Mogao bi popisati one koji su ti pm-om javili da su skužili. 8-)

InFact, i mislio sam da ćeš revno brisati disclosing postove, ali nisam htio riskirati... ;-)
vsego (napisa):
Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu? Twisted Evil

Mogao bi popisati one koji su ti pm-om javili da su skužili. Cool

InFact, i mislio sam da ćeš revno brisati disclosing postove, ali nisam htio riskirati... Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 3

PostPostano: 13:21 pet, 2. 4. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma da je zagustilo, imali bi i moju podrsku...
a vidite sta se desilo na cumezu...
da ne kazem da su neki odredjeni ljudi digli na noge sve druge odredjene ljude, sto iz svicarske sto iz citavog svijeta koji drze i odrzavaju studnet ...i nece nam biti lako, bit ce posljedica, jer kao fizicar, ipak sam se uvjerio da neki odredjeni fizicar nemaju smisla za shale :oops:
[url=http://www.cumez.org/index.php?option=content&task=view&id=46&Itemid=]prvi april na cumezu[/url]
ma da je zagustilo, imali bi i moju podrsku...
a vidite sta se desilo na cumezu...
da ne kazem da su neki odredjeni ljudi digli na noge sve druge odredjene ljude, sto iz svicarske sto iz citavog svijeta koji drze i odrzavaju studnet ...i nece nam biti lako, bit ce posljedica, jer kao fizicar, ipak sam se uvjerio da neki odredjeni fizicar nemaju smisla za shale Embarassed
prvi april na cumezu

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Uvod i najave + International -> Obavijesti: Forum Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum