Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ay4u5unwzb Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:45 uto, 30. 3. 2004 Naslov: Sistematski pregled i upis vise godine? |
|
|
Pozdrav kolege! :)
Jel' netko zna sto ce biti sa onima koji nisu (iz tko zna kakvih razloga) otisli na sistematski, u za to predvidjenom razdoblju? Ja totalno zaboravih na taj sistematski, i kad sam se sjetio vec je sve odavno proslo :(.
Takodjer, kada se moze upisati visa godina? Cim steknemo uvjet za upis, tj. onih 45 bodova, ili ima neki rok kad se upisuje? I jel' se moze upisat visa bez da se taj systematski obavi?
Pozdrav kolege!
Jel' netko zna sto ce biti sa onima koji nisu (iz tko zna kakvih razloga) otisli na sistematski, u za to predvidjenom razdoblju? Ja totalno zaboravih na taj sistematski, i kad sam se sjetio vec je sve odavno proslo .
Takodjer, kada se moze upisati visa godina? Cim steknemo uvjet za upis, tj. onih 45 bodova, ili ima neki rok kad se upisuje? I jel' se moze upisat visa bez da se taj systematski obavi?
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
zoki Forumaš(ica)
|
Postano: 12:13 sri, 31. 3. 2004 Naslov: Re: Sistematski pregled i upis vise godine? |
|
|
[quote="Mosor"]Pozdrav kolege! :)
Jel' netko zna sto ce biti sa onima koji nisu (iz tko zna kakvih razloga) otisli na sistematski, u za to predvidjenom razdoblju? Ja totalno zaboravih na taj sistematski, i kad sam se sjetio vec je sve odavno proslo :(.
Takodjer, kada se moze upisati visa godina? Cim steknemo uvjet za upis, tj. onih 45 bodova, ili ima neki rok kad se upisuje? I jel' se moze upisat visa bez da se taj systematski obavi?[/quote]
ja isto nisam bio na sistematskom :)
koliko sam ja skužio to je uvjet za drugu godinu i ne možeš se upisati, osim ak se nadaš u nečiju nespretnost :lol:
ovako.. zvao sam doktora i rekli su mi da nije problem doći s drugim faksovima... a ja nisam još otišao :roll:
znači trebaš nazvati i pitati kada možeš doći...
prim. mr. sc. dr. M. Džepina
Mirogojska 16
tel. 4696-280, 4696-281
možemo i zajedno 8)
Mosor (napisa): | Pozdrav kolege!
Jel' netko zna sto ce biti sa onima koji nisu (iz tko zna kakvih razloga) otisli na sistematski, u za to predvidjenom razdoblju? Ja totalno zaboravih na taj sistematski, i kad sam se sjetio vec je sve odavno proslo .
Takodjer, kada se moze upisati visa godina? Cim steknemo uvjet za upis, tj. onih 45 bodova, ili ima neki rok kad se upisuje? I jel' se moze upisat visa bez da se taj systematski obavi? |
ja isto nisam bio na sistematskom
koliko sam ja skužio to je uvjet za drugu godinu i ne možeš se upisati, osim ak se nadaš u nečiju nespretnost
ovako.. zvao sam doktora i rekli su mi da nije problem doći s drugim faksovima... a ja nisam još otišao
znači trebaš nazvati i pitati kada možeš doći...
prim. mr. sc. dr. M. Džepina
Mirogojska 16
tel. 4696-280, 4696-281
možemo i zajedno
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:47 sri, 31. 3. 2004 Naslov: |
|
|
Bilo bi posteno reci da kolega BoMark ne studira na Matematici, nego na "ostatku PMFa". :) Stogod mi mislili o "otcjepljenju" (please, ne poceti tu raspravu [b]i[/b] ovdje), cinjenica je da je to druga referada i da ne moraju nuzno vrijediti ista pravila igre! :roll:
Cak i ako je teorija (cit. [i]pravila[/i]) ista, praxa (dakle, provedba) to ne mora biti... :-s
Mislim da vam je zdravo (bukvalno!) otici na sistematski... 8)
Bilo bi posteno reci da kolega BoMark ne studira na Matematici, nego na "ostatku PMFa". Stogod mi mislili o "otcjepljenju" (please, ne poceti tu raspravu i ovdje), cinjenica je da je to druga referada i da ne moraju nuzno vrijediti ista pravila igre!
Cak i ako je teorija (cit. pravila) ista, praxa (dakle, provedba) to ne mora biti...
Mislim da vam je zdravo (bukvalno!) otici na sistematski...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 18:02 pon, 5. 4. 2004 Naslov: |
|
|
dakle, ja sam druga godina
mi smo tokom prve godine morali u studentsku polikliniku na testiranje na TBC
nesto prije upisa u drugu, sam negdje vidjela/nacula o tome da moram na sistematski ako zelim upisati drugu
nisam otisla, (i ne pada mi napamet gubiti vrijeme tamo, kad ionako vec puno vremena trosim kod doktora, a koliko sam cula od ove generacije sistematski za cure je vrlo "koristan" - bejzikli se sam pregledavas.... to mogu i doma, hvala na pitanju :g:)
na upisu u drugu godinu nitko nije spominjao nikakav sistematski
e sad, da su meni nes rekli, ja bih ih poslala svojim doktorima, pa nek ih pitaju u kakvom sam stanju (ne znaju niti doktori)
dakle, s te strane na neki nacin ja sam imala 'opravdanje' za ne ici
za druge ljude ne znam, ali mislim da nisu nikoga pitali jel bio ili nije na sistematskom, a jos manje da su nes gnjavili na upisu...
tako da... ako dugo niste bili kod doktora, preporucam da iapk odete da vas malo 'prochekiraju'
a ako ih obilazite relativno cesto i iz raznih razloga, onda zbilja ne vidim potrebu da vas pregledava netko tko ce vam reci da ne znam - imate problema sa vidom, a vi nosite naocale :lol:
dakle, ja sam druga godina
mi smo tokom prve godine morali u studentsku polikliniku na testiranje na TBC
nesto prije upisa u drugu, sam negdje vidjela/nacula o tome da moram na sistematski ako zelim upisati drugu
nisam otisla, (i ne pada mi napamet gubiti vrijeme tamo, kad ionako vec puno vremena trosim kod doktora, a koliko sam cula od ove generacije sistematski za cure je vrlo "koristan" - bejzikli se sam pregledavas.... to mogu i doma, hvala na pitanju )
na upisu u drugu godinu nitko nije spominjao nikakav sistematski
e sad, da su meni nes rekli, ja bih ih poslala svojim doktorima, pa nek ih pitaju u kakvom sam stanju (ne znaju niti doktori)
dakle, s te strane na neki nacin ja sam imala 'opravdanje' za ne ici
za druge ljude ne znam, ali mislim da nisu nikoga pitali jel bio ili nije na sistematskom, a jos manje da su nes gnjavili na upisu...
tako da... ako dugo niste bili kod doktora, preporucam da iapk odete da vas malo 'prochekiraju'
a ako ih obilazite relativno cesto i iz raznih razloga, onda zbilja ne vidim potrebu da vas pregledava netko tko ce vam reci da ne znam - imate problema sa vidom, a vi nosite naocale
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|