Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:00 sri, 31. 3. 2004 Naslov: Gasenje Foruma - VAZNO!!! |
|
|
Dragi moji Forumashi!
Upravo stigah kuci i evo me odmah na Forum s losim vijestima... :shock: :(
Bio sam na razgovoru kod Dekana i receno mi je da [b]moram zatvoriti Forum[/b], zbog (citiram po sjecanju) "[i]niza nepravilnosti u radu, prvenstveno zbog neprimjerenog spominjanja zaposlenika Fakulteta, te ucestalih prostackih i ostalih akademski neprihvatljivih poruka[/i]". :shock: :(
Posebno je naglasio nedavno neukusno prigovaranje korisnika nekolicini kolega (koje sada necu imenovati), a s cime sam se, na zalost, mogao samo sloziti. :roll: Drugi prigovor se odnosi na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1729]nedavne prostacke ispade pojedinih gostiju[/url] koje smo sankcionirali, ali ne prije nego su stigli prigovori. :o :x :evil:
Konacnu odluku o sudbini Foruma donijet ce Kolegij Racunskog Centra. Do tada, Forum ce "pod kljuc"... :(
Dekan mi je ipak izasao u susret i dozvolio da Forum ostane aktivan jos 24 sata (tj. danas do ponoci), kako bih mogao sakupiti glasove podrske od strane korisnika, koje ce Kolegij Racunskog Centra takodjer uzeti u obzir... :?
Dakle, ovaj (cini se posljednji) topic je svojevrsna peticija podrske Forumu, a ujedno imate i priliku snimiti si na lokalne diskove podatke/postove koje smatrate korisnima. :|
Uz zahvalu na (uglavnom) ugodnoj suradnji,
V.S.
P.S. Ovo [b]nije[/b] poziv na bunt protiv Dekana, KRCa, Fakulteta ili bilo koga, nego pristojna najava gasenja Foruma... Pravila ponašanja vrijede i dalje, unatoc situaciji... :roll:
Dragi moji Forumashi!
Upravo stigah kuci i evo me odmah na Forum s losim vijestima...
Bio sam na razgovoru kod Dekana i receno mi je da moram zatvoriti Forum, zbog (citiram po sjecanju) "niza nepravilnosti u radu, prvenstveno zbog neprimjerenog spominjanja zaposlenika Fakulteta, te ucestalih prostackih i ostalih akademski neprihvatljivih poruka".
Posebno je naglasio nedavno neukusno prigovaranje korisnika nekolicini kolega (koje sada necu imenovati), a s cime sam se, na zalost, mogao samo sloziti. Drugi prigovor se odnosi na nedavne prostacke ispade pojedinih gostiju koje smo sankcionirali, ali ne prije nego su stigli prigovori.
Konacnu odluku o sudbini Foruma donijet ce Kolegij Racunskog Centra. Do tada, Forum ce "pod kljuc"...
Dekan mi je ipak izasao u susret i dozvolio da Forum ostane aktivan jos 24 sata (tj. danas do ponoci), kako bih mogao sakupiti glasove podrske od strane korisnika, koje ce Kolegij Racunskog Centra takodjer uzeti u obzir...
Dakle, ovaj (cini se posljednji) topic je svojevrsna peticija podrske Forumu, a ujedno imate i priliku snimiti si na lokalne diskove podatke/postove koje smatrate korisnima.
Uz zahvalu na (uglavnom) ugodnoj suradnji,
V.S.
P.S. Ovo nije poziv na bunt protiv Dekana, KRCa, Fakulteta ili bilo koga, nego pristojna najava gasenja Foruma... Pravila ponašanja vrijede i dalje, unatoc situaciji...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 17:30 sri, 5. 5. 2004; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:37 sri, 31. 3. 2004 Naslov: |
|
|
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Evo moj :( glas na peticiji...
Mislim da je Forum jako koristan studentima za nastavu, ucenje, razmjenjivanje misljenja, kontaktiranje s profesorima bez da ih bude strah nesto pitati lice u lice, ... Ali eto, neki od tih istih studenata ipak ne mogu shvatiti da nesto tako dobro treba cuvati (zbog svih studenata), a ne ga pokusavati pretvoriti u junk-forum pun trollanja i prostota...
:joooj:
:( I sad su nam odbrojani dani, zapravo dan. :(
Lijepi pozdrav svima, bilo mi je drago Forumasiti s Vama i hvala Vam na druzenju. Mislim, da cu jednog dana unucima s ponosom pricati da sam bio clan Foruma@Degiorgi.
:pa-pa:
Steelworker - [i]Forumash for life![/i]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Evo moj glas na peticiji...
Mislim da je Forum jako koristan studentima za nastavu, ucenje, razmjenjivanje misljenja, kontaktiranje s profesorima bez da ih bude strah nesto pitati lice u lice, ... Ali eto, neki od tih istih studenata ipak ne mogu shvatiti da nesto tako dobro treba cuvati (zbog svih studenata), a ne ga pokusavati pretvoriti u junk-forum pun trollanja i prostota...
I sad su nam odbrojani dani, zapravo dan.
Lijepi pozdrav svima, bilo mi je drago Forumasiti s Vama i hvala Vam na druzenju. Mislim, da cu jednog dana unucima s ponosom pricati da sam bio clan Foruma@Degiorgi.
Steelworker - Forumash for life!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
_ketz_ Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:50 čet, 1. 4. 2004 Naslov: |
|
|
Kako kaže ona stara poslovica da prvo treba gledati sebe, a onda druge, onda ću i ja ovdje početi od sebe. :(
[b]JA[/b]
Iskreno mi je žao ako sam na bilo koji način pridonio gašenju foruma. Kako nisam (barem mislim da nisam) vrijeđao osoblje MO-a osim one prozivke asistentima iz analize 3, čija imena nisam spominjao, nadam se da nisam na [b]crnoj listi[/b]. :(
[b]FORUM[/b]
Imam neke ideje da se forum ne ugasi:
1. Ukidanje svih djelova foruma nevezanih za nastavu (Ćumez i sl.)
2. Uvesti pravilo pitanja i odgovora vezano isključivo uz nastavni
program, bez ikakvih personalnih tema
3. Onemogućavanjem članstva na forumu bilo kome tko nije student ili
zaposlenik MO-a (u smislu da se kod registracije za npr. studenta
upisuje broj indeksa.
Ja samo želim pomoći. :( Nemojte sad ovo shvatiti kao "Gle tko nam to govori!". :(
Kako kaže ona stara poslovica da prvo treba gledati sebe, a onda druge, onda ću i ja ovdje početi od sebe.
JA
Iskreno mi je žao ako sam na bilo koji način pridonio gašenju foruma. Kako nisam (barem mislim da nisam) vrijeđao osoblje MO-a osim one prozivke asistentima iz analize 3, čija imena nisam spominjao, nadam se da nisam na crnoj listi.
FORUM
Imam neke ideje da se forum ne ugasi:
1. Ukidanje svih djelova foruma nevezanih za nastavu (Ćumez i sl.)
2. Uvesti pravilo pitanja i odgovora vezano isključivo uz nastavni
program, bez ikakvih personalnih tema
3. Onemogućavanjem članstva na forumu bilo kome tko nije student ili
zaposlenik MO-a (u smislu da se kod registracije za npr. studenta
upisuje broj indeksa.
Ja samo želim pomoći. Nemojte sad ovo shvatiti kao "Gle tko nam to govori!".
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:00 čet, 1. 4. 2004 Naslov: |
|
|
:g: [color=red]Ovim putem zahvaljujem svima koji su nam (preko Foruma, PMa, e-maila,...) pruzili podrsku, na ovaj odsutni dan, [size=18]1. Travnja 2004.[/size][/color] :g:
Naravno, mnogi su skuzili stos, ali modovi su savjesno cistili partybreakere... :) Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu? :twisted:
Zahvaljujem Dekanu na pristanku za pricu i modovima na revnosti. =D>
:D [b]Posebno zahvaljuem svima koji su mi pruzili iskrenu podrsku![/b] :D
P.S. Ako netko nije uhvatio, Forum ce jos neko vrijeme ipak nastaviti s radom... ;)
Ovim putem zahvaljujem svima koji su nam (preko Foruma, PMa, e-maila,...) pruzili podrsku, na ovaj odsutni dan, 1. Travnja 2004.
Naravno, mnogi su skuzili stos, ali modovi su savjesno cistili partybreakere... Mislio sam popisati ovdje partybreakere, ali cemu da sramotim ljude koji su htjeli kvariti zabavu?
Zahvaljujem Dekanu na pristanku za pricu i modovima na revnosti.
Posebno zahvaljuem svima koji su mi pruzili iskrenu podrsku!
P.S. Ako netko nije uhvatio, Forum ce jos neko vrijeme ipak nastaviti s radom...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin

Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BoMark Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 13:21 pet, 2. 4. 2004 Naslov: |
|
|
ma da je zagustilo, imali bi i moju podrsku...
a vidite sta se desilo na cumezu...
da ne kazem da su neki odredjeni ljudi digli na noge sve druge odredjene ljude, sto iz svicarske sto iz citavog svijeta koji drze i odrzavaju studnet ...i nece nam biti lako, bit ce posljedica, jer kao fizicar, ipak sam se uvjerio da neki odredjeni fizicar nemaju smisla za shale :oops:
[url=http://www.cumez.org/index.php?option=content&task=view&id=46&Itemid=]prvi april na cumezu[/url]
ma da je zagustilo, imali bi i moju podrsku...
a vidite sta se desilo na cumezu...
da ne kazem da su neki odredjeni ljudi digli na noge sve druge odredjene ljude, sto iz svicarske sto iz citavog svijeta koji drze i odrzavaju studnet ...i nece nam biti lako, bit ce posljedica, jer kao fizicar, ipak sam se uvjerio da neki odredjeni fizicar nemaju smisla za shale
prvi april na cumezu
_________________ Ljudi misle da razmisljaju, dok zapravo samo preuredjuju svoje predrasude!
Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
|
|
[Vrh] |
|
|