Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
nuno Forumaš(ica)

|
Postano: 12:36 pon, 19. 3. 2012 Naslov: RP2p vježbe - grupe UTO 10-12 i 18-20 |
|
|
Studenti koji RP2p vježbe slušaju kod asistenta Puljića, utorkom 10-12 i 18-20, a završili su Excel i Frontpage dio, ipak trebaju dolaziti na vježbe i prije prvog kolovija.
Naime, nakon prvog kolokvija ostaje samo 5 tjedana nastave, a jedan termin gubimo zbog praznika u utorak 1.5.2012. Stoga dio vjezbi vezanih uz drugi kolokvij treba odraditi i prije prvog kolokvija :D
Studenti koji RP2p vježbe slušaju kod asistenta Puljića, utorkom 10-12 i 18-20, a završili su Excel i Frontpage dio, ipak trebaju dolaziti na vježbe i prije prvog kolovija.
Naime, nakon prvog kolokvija ostaje samo 5 tjedana nastave, a jedan termin gubimo zbog praznika u utorak 1.5.2012. Stoga dio vjezbi vezanih uz drugi kolokvij treba odraditi i prije prvog kolokvija
_________________ Krunoslav Puljić
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:21 pon, 9. 4. 2012 Naslov: |
|
|
Profesor je nesto drugacije rekao. Iduci tjedan, ne zna se jos kada (gotovo sigurno cetvrtak, ako ne tada onda utorak ili, u najgorem slucaju, subota). Izbjegava se kolizija s drugim kolegijima, dakle nikako ne bude u pon, sri, pet.
Profesor je nesto drugacije rekao. Iduci tjedan, ne zna se jos kada (gotovo sigurno cetvrtak, ako ne tada onda utorak ili, u najgorem slucaju, subota). Izbjegava se kolizija s drugim kolegijima, dakle nikako ne bude u pon, sri, pet.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
lutalica Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ante003 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
hhh Gost
|
|
[Vrh] |
|
AnDee Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Analitičarka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
krki Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:56 sri, 18. 4. 2012 Naslov: |
|
|
1. Otvoriti u Firefoxu (moze i SeaMonkey).
2. Desni klik na sliku i "View image".
3. Procitati:
3.1. "File not found" :arrow: slika ne postoji na disku. Ovo se najcesce desi kad sliku dodajete u web stranicu, a da u trenutku editiranja stranice nije u istom direktoriju kao i HTML file. Pogledati URL -- mozda stranica poziva sliku krivog naziva (npr. velika-mala slova) ili, vjerojatnije, iz krivog direktorija (npr. [tt]http://web.studenti.math.hr/slika.jpg[/tt], bez [tt]~login[/tt] dijela). Ovo zadnje se rjesava se tako da se sve potrpa u isti direktorij na lokalnom disku i onda slike obrisu i opet dodaju, pa se zatim sve uploada na server.
3.2. "Permission denied" :arrow: treba srediti dozvole pristupa ("r" za sve kategorije; "x" nije bitan za fileove, ali je za direktorije).
1. Otvoriti u Firefoxu (moze i SeaMonkey).
2. Desni klik na sliku i "View image".
3. Procitati:
3.1. "File not found" slika ne postoji na disku. Ovo se najcesce desi kad sliku dodajete u web stranicu, a da u trenutku editiranja stranice nije u istom direktoriju kao i HTML file. Pogledati URL – mozda stranica poziva sliku krivog naziva (npr. velika-mala slova) ili, vjerojatnije, iz krivog direktorija (npr. http://web.studenti.math.hr/slika.jpg, bez ~login dijela). Ovo zadnje se rjesava se tako da se sve potrpa u isti direktorij na lokalnom disku i onda slike obrisu i opet dodaju, pa se zatim sve uploada na server.
3.2. "Permission denied" treba srediti dozvole pristupa ("r" za sve kategorije; "x" nije bitan za fileove, ali je za direktorije).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 13:13 sri, 18. 4. 2012 Naslov: |
|
|
Hvala. Dolazilo mi je "file not found" i onda sam stavila sve u isti direktorij na lokalnom disku, sve slike obrisala, opet dodala i uploadala i sva prava podesila da svi mogu sve, al mi dolazi: forbidden; You don't have permission to access..I u nazivu direktorija mi je i ~login dio. Nema veze, hvala svejedno, probat cu opet.
Hvala. Dolazilo mi je "file not found" i onda sam stavila sve u isti direktorij na lokalnom disku, sve slike obrisala, opet dodala i uploadala i sva prava podesila da svi mogu sve, al mi dolazi: forbidden; You don't have permission to access..I u nazivu direktorija mi je i ~login dio. Nema veze, hvala svejedno, probat cu opet.
|
|
[Vrh] |
|
|