Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Priča o 2 princa, rivala

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
= 29 - 25

PostPostano: 1:21 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Priča o 2 princa, rivala Citirajte i odgovorite

Jednog dana 2 princa došli moliti kralja za ruku njegove kćeri. Kralj im na to reče:

- Sjednite na svoje konje i utrkujte se po ovoj stazi do onog cilja. Onaj čiji konj stigne drugi na cilj, može oženiti moju kćer.

I tako 2 princa zajašu svoje konje, stanu se pred cilj i počnu odugovlačiti cijeli dan i noć da koji bu prvi krenul. Vidjevši da to više nema smisla, krenu se njih dvojica posavjetovati sa mjesnim mudracem oko tog problema. Nakon savjeta, sjednu na konje i zašprintaju prema cilju.

[color=red]PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?[/color]
Jednog dana 2 princa došli moliti kralja za ruku njegove kćeri. Kralj im na to reče:

- Sjednite na svoje konje i utrkujte se po ovoj stazi do onog cilja. Onaj čiji konj stigne drugi na cilj, može oženiti moju kćer.

I tako 2 princa zajašu svoje konje, stanu se pred cilj i počnu odugovlačiti cijeli dan i noć da koji bu prvi krenul. Vidjevši da to više nema smisla, krenu se njih dvojica posavjetovati sa mjesnim mudracem oko tog problema. Nakon savjeta, sjednu na konje i zašprintaju prema cilju.

PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
filipnet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 1:26 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

da je kraljeva kcer toliko grda da ju ni sam kralj ne moze gledat?! :klik-klak:
da je kraljeva kcer toliko grda da ju ni sam kralj ne moze gledat?! Klackanjeeeee!

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:42 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

:idea: Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja?
Idea Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja?

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 11:59 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

da sjednu na tudjeg konja :)
da sjednu na tudjeg konja :)

SADE

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 5

PostPostano: 12:45 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dao im je gljive?
Dao im je gljive?

Pupoljak nije negiran. Rekao sam to i ponovit cu to jos jedanput. Pupoljak NIJE negirAn.
MADD
(Mothers Against Dirty Dialectics)
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 18:00 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]da sjednu na tudjeg konja :)[/quote]

Brijem da je ahri pogodil'.

[quote="vsego"] Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja?[/quote]

Ti si vsego nekaj krivo pokopčal'. Nije to miješana utrka prinčeva i konja.
Opet kad bi stvari tak' postavili, postoji velika mogućnost da čak i kad bi ponavljali utrku, jedan kaj vuče konja bude u manjoj prednosti, tak da ovaj drugi dođe drugi na cilj, konj od onog prvog treći, konj od onog drugog četvrti....koja brija čo'eče. :? :lol:
ahri (napisa):
da sjednu na tudjeg konja Smile

vsego (napisa):
Da trebaju ushetati kroz cilj i odmah iza sebe voditi konja?

Ti si vsego nekaj krivo pokopčal'. Nije to miješana utrka prinčeva i konja.
Opet kad bi stvari tak' postavili, postoji velika mogućnost da čak i kad bi ponavljali utrku, jedan kaj vuče konja bude u manjoj prednosti, tak da ovaj drugi dođe drugi na cilj, konj od onog prvog treći, konj od onog drugog četvrti....koja brija čo'eče. Confused Laughing

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 21:57 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

vec sam prije to vidio... :(
vec sam prije to vidio... :(

Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:22 pet, 26. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Crni"][quote="ahri"]da sjednu na tudjeg konja :)[/quote]
Brijem da je ahri pogodil'.[/quote]

Bezveze... :P Naime, recimo da se mi utrkujemo (ali ne za tamo neku princezu, nego za nesto [b]STVARNO VAZNO[/b] - recimo, cevape). :D I ti s mojim konjem uletis prvi... Ja cu se s tvojim konjem okrenuti, odjahati do prve bare i utopiti ga (necu, ali ovdje hipotetiziramo ;)). I sta onda?

Pravilo kaze da "[i]konj mora drugi proci kroz cilj[/i]". Ne da "[i]konj mora biti drugi konj koji je prosao kroz cilj[/i]". :lol:

P.S. Cuo sam i ja to prije, ali i dalje se ne slazem s rjesenjem... Mislim da je ovo moje puno teze "izmuljati"... 8)
Crni (napisa):
ahri (napisa):
da sjednu na tudjeg konja Smile

Bezveze... Razz Naime, recimo da se mi utrkujemo (ali ne za tamo neku princezu, nego za nesto STVARNO VAZNO - recimo, cevape). Very Happy I ti s mojim konjem uletis prvi... Ja cu se s tvojim konjem okrenuti, odjahati do prve bare i utopiti ga (necu, ali ovdje hipotetiziramo Wink). I sta onda?

Pravilo kaze da "konj mora drugi proci kroz cilj". Ne da "konj mora biti drugi konj koji je prosao kroz cilj". Laughing

P.S. Cuo sam i ja to prije, ali i dalje se ne slazem s rjesenjem... Mislim da je ovo moje puno teze "izmuljati"... Cool

[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 1:15 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.
ili trcim za tobom i prodjem isto kad i ti, pa ce konj biti treci
etc etc.
etc etc.

Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:24 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]

Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... :shock: ;)

Besides, lakse je i moralnije eliminirati protivnika, nego jadnog konja koji ti nije nista skrivio (osim sto je ukusan). :twisted: ;)

Vidis, vidis... Upucam te, potjeram tvog konja kroz cilj i onda mirno usecem (ujashem) kroz cilj na svom konju... 8)

[quote="ahri"]ili trcim za tobom i prodjem isto kad i ti, pa ce konj biti treci[/quote]

Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... :roll:
ahri (napisa):

Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... Shocked Wink

Besides, lakse je i moralnije eliminirati protivnika, nego jadnog konja koji ti nije nista skrivio (osim sto je ukusan). Twisted Evil Wink

Vidis, vidis... Upucam te, potjeram tvog konja kroz cilj i onda mirno usecem (ujashem) kroz cilj na svom konju... Cool

ahri (napisa):

Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... Rolling Eyes

[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:35 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]

Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape... [/quote]

Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. :ccc:

Ja bi prvo stukel prvog princa i protjeral njegovog konja kroz cilj (prvog) tak da on nikak ne moze pobjediti. I sav sretan sto sad imam vremena da smislim sto je zapravo kralj htio bi se vratio do drugog princa i jos ga malo naucil pameti. :twisted: Pa bi onda smislil rjesenje. :PP

ILI:

Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se :PP , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i [i]dal[/i] bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... :PP, doviknem:

[i]O djevo bajna, i tri tockice[/i] :rose:

I tak onda bi ona otisla samnom, ili ne bi. Mozda se ni ona meni ne bi svidjela. :-k Onda bi ja brzo do cilja i potjerao svog konja prvog tak da izgubim.

[quote="vsego"]Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika... [/quote]

Poanta je [i]osvojiti[/i] dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja :wink: sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.

Kad smo vec kod toga,

[quote="Crni"][color=red]PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?[/color][/quote]

Mozda im je rekel da mu je princeza ljubavnica i da (ona) nikad nece nista htjeti imati s nikim od njih vec ce ih otrovati, pa su pojurili da svog konja potjeraju prvog kroz cilj da izgube.

Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. :twisted:

A mozda im je rekel da ih ceka ogromno blago na cilju.

Kaj ja znam ta prica je dosta neodredjena, pa ipak smo matematicari :banana: , analizom mozemo sigurno doci do jos socnih mogucnosti.

:idea: A da se netko potrudi i napise bullet-proof verziju price, sa svim ogranicenjima. Mozda netko tko uci analizu pa da si vjezba analiziranje :wacky:[color=darkred][/color][color=darkred][/color][color=darkred][/color]
vsego (napisa):
ahri (napisa):

Onda mogu i ja tebi, pa imamo konjocid, a ne cevape...

Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. Ccc.... Sram te bilo...

Ja bi prvo stukel prvog princa i protjeral njegovog konja kroz cilj (prvog) tak da on nikak ne moze pobjediti. I sav sretan sto sad imam vremena da smislim sto je zapravo kralj htio bi se vratio do drugog princa i jos ga malo naucil pameti. Twisted Evil Pa bi onda smislil rjesenje. Weeee-heeee!!!

ILI:

Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se Weeee-heeee!!! , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i dal bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... Weeee-heeee!!!, doviknem:

O djevo bajna, i tri tockice Imam nesto za tebe

I tak onda bi ona otisla samnom, ili ne bi. Mozda se ni ona meni ne bi svidjela. Think Onda bi ja brzo do cilja i potjerao svog konja prvog tak da izgubim.

vsego (napisa):
Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika...

Poanta je osvojiti dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja Wink sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.

Kad smo vec kod toga,

Crni (napisa):
PITANJE: Kaj im je mudrac rekel'?

Mozda im je rekel da mu je princeza ljubavnica i da (ona) nikad nece nista htjeti imati s nikim od njih vec ce ih otrovati, pa su pojurili da svog konja potjeraju prvog kroz cilj da izgube.

Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. Twisted Evil

A mozda im je rekel da ih ceka ogromno blago na cilju.

Kaj ja znam ta prica je dosta neodredjena, pa ipak smo matematicari Dancing banana , analizom mozemo sigurno doci do jos socnih mogucnosti.

Idea A da se netko potrudi i napise bullet-proof verziju price, sa svim ogranicenjima. Mozda netko tko uci analizu pa da si vjezba analiziranje Tup, tup, tup,...

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 2:43 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ahri"]po toj logici ja tebi ubijem konja na startu i bok.[/quote]

Sad se sjetih. Pa kaj onda kaj ga ubijes, to je jos uvijek konj, mrtav, al je konj. I onda ga ja zguram drugog kroz cilj. :tso:

Dakle, ubili bi ste si konje bez razloga, kralj bi zakljucio da ste bedaci (ovo je hipotetski :wink: ) i ne bi vam dao princezu. :PP:
ahri (napisa):

Sad se sjetih. Pa kaj onda kaj ga ubijes, to je jos uvijek konj, mrtav, al je konj. I onda ga ja zguram drugog kroz cilj. Trudim Se Objasniti...

Dakle, ubili bi ste si konje bez razloga, kralj bi zakljucio da ste bedaci (ovo je hipotetski Wink ) i ne bi vam dao princezu. Weeee-heeee!!!:

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:18 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="steelworker"]Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. :ccc:[/quote]

Jesi ti ikad probao konjetinu?! :shock:

[quote="steelworker"]Ja bi prvo stukel prvog princa...[/quote]

Lako tebi, hrvacu... Ja ne bih mogao stuci niti vlastiti prst, cak ni da mi das cekic... :shock: :lol: :g:

[quote="steelworker"]Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se :PP , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i [i]dal[/i] bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... :PP, doviknem:
[i]O djevo bajna, i tri tockice[/i] :rose:
I tak onda bi ona otisla samnom...[/quote]

(opet) Lako tebi... Ti ucis francuski. :PP

[quote="steelworker"][quote="vsego"]Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika...[/quote]
Poanta je [i]osvojiti[/i] dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja :wink: sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.[/quote]

Cini se da je netko danas na vjezbama pratio bolje od mene... :oops: :shock: =D>

[quote="steelworker"]Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. :twisted:[/quote]

Ili im je rekao da ce im platiti ako pozure, e da bi zezao nas Forumashe... :P
steelworker (napisa):
Kak ste brutalni, ubit jadnog konjeka. Ccc.... Sram te bilo...

Jesi ti ikad probao konjetinu?! Shocked

steelworker (napisa):
Ja bi prvo stukel prvog princa...

Lako tebi, hrvacu... Ja ne bih mogao stuci niti vlastiti prst, cak ni da mi das cekic... Shocked Laughing Mr. Green

steelworker (napisa):
Pustim ja tog drugog princa nek juri do cilja i mozga...a ja odem do kralja i lijepo mu se Weeee-heeee!!! , te princezi, koja tak i tak ne voli kralja kad ju tak tretira kao neko svoje vlasnistvo i dal bi ju jednoj od ove dvojce bedaka kaj si ubijaju konje... Weeee-heeee!!!, doviknem:
O djevo bajna, i tri tockice Imam nesto za tebe
I tak onda bi ona otisla samnom...

(opet) Lako tebi... Ti ucis francuski. Weeee-heeee!!!

steelworker (napisa):
vsego (napisa):
Poanta je pobijediti, a ne (samo) zeznuti protivnika...

Poanta je osvojiti dobru princezu, zapravo ne, poanta je najbolje proci. Ono nacrtamo si stablo (grancicom u pijesku) kao u teoriji odlucivanja Wink sa svim mogucim stanjima svijeta i onda si pogledamo kaj nam je raditi u tom i tom slucaju te zatim odlucimo sto cemo prvo.

Cini se da je netko danas na vjezbama pratio bolje od mene... Embarassed Shocked Applause

steelworker (napisa):
Ili im je samo rekao da je princeza masovni ubojica. Twisted Evil

Ili im je rekao da ce im platiti ako pozure, e da bi zezao nas Forumashe... Razz

[Vrh]
Crni
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 29 - 25

PostPostano: 21:53 sub, 27. 3. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Jesi ti ikad probao konjetinu?! [/quote]

Ja sam jednom probal' pršut od konja. Nije nekaj bogznakaj fin. Bolji je onaj klasični. A znate da je konjetina sastavni dio mortadele?
vsego (napisa):
Jesi ti ikad probao konjetinu?!

Ja sam jednom probal' pršut od konja. Nije nekaj bogznakaj fin. Bolji je onaj klasični. A znate da je konjetina sastavni dio mortadele?

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Biseri Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum