Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
woo Forumaš(ica)
|
Postano: 19:03 sri, 9. 5. 2012 Naslov: Polaganje razlike prof. matematike - > prof. mat. i inf. |
|
|
Prije nego sam pitao na fakultetu, upitao bih ovdje, ima li takvog slučaja...
Dipl. ing sam matematike (smjer financijska i poslovna).
Nakon diplome sam upisao tečaj ped./psih. izobrazbe što uključuje:
Psihologiju, pedagogiju, didaktiku, metodiku matematike 1, 2, 3, 4.
Sad imam sva prava kao profesor matematike iako nisam siguran da imam titulu profesora.
Što bi još trebao položiti da mogu predavati i informatiku? Koja bi se tu sad razlika morala polagati?
Gdje bih to točno mogao saznati? Kome poslati upit?
P.S. Nevjerovatno, ali sam se uspio sjetiti svog starog nicka i lozinke na forumu, nakon 7 godina neaktivnosti!!!
Prije nego sam pitao na fakultetu, upitao bih ovdje, ima li takvog slučaja...
Dipl. ing sam matematike (smjer financijska i poslovna).
Nakon diplome sam upisao tečaj ped./psih. izobrazbe što uključuje:
Psihologiju, pedagogiju, didaktiku, metodiku matematike 1, 2, 3, 4.
Sad imam sva prava kao profesor matematike iako nisam siguran da imam titulu profesora.
Što bi još trebao položiti da mogu predavati i informatiku? Koja bi se tu sad razlika morala polagati?
Gdje bih to točno mogao saznati? Kome poslati upit?
P.S. Nevjerovatno, ali sam se uspio sjetiti svog starog nicka i lozinke na forumu, nakon 7 godina neaktivnosti!!!
|
|
[Vrh] |
|
ToMeK Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mladac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
woo Forumaš(ica)
|
Postano: 21:14 pon, 14. 5. 2012 Naslov: |
|
|
[quote="Lafiel"][quote="ToMeK"]Uznemirujuća je misao da netko sa financijskom i poslovnom radi kao profesor :([/quote]
Bila ja prošli tjedan na konzultacijama kod prof. Vukovića, kaže da jako puno "financijaša" naknadno idu polagati pe/psi kolegije. Sad je li to zato što u struci ne mogu naći posla ili zato što su shvatili da žele raditi kao profesori - to ne znam.[/quote]
Osobno, nisam u struci uspio naći posao, a ista je situacija i s ostalim inženjerima koje znam (a koji su u školi).
Zanimljiva je situacija na tim predavanjima na tečaju za pedagoško psihološku naobrazbu. U mojoj grupi je bilo 50 ljudi, od toga 7,8 matematičara, ali ima i biologa, kemičara, ferovaca, svega i svačega.
Moram priznat da mi se sviđa rad u školi i ne žalim što radim taj posao a ne neki "financijski". U potpunosti sam se "prebacio" na to.
Lafiel (napisa): | ToMeK (napisa): | Uznemirujuća je misao da netko sa financijskom i poslovnom radi kao profesor |
Bila ja prošli tjedan na konzultacijama kod prof. Vukovića, kaže da jako puno "financijaša" naknadno idu polagati pe/psi kolegije. Sad je li to zato što u struci ne mogu naći posla ili zato što su shvatili da žele raditi kao profesori - to ne znam. |
Osobno, nisam u struci uspio naći posao, a ista je situacija i s ostalim inženjerima koje znam (a koji su u školi).
Zanimljiva je situacija na tim predavanjima na tečaju za pedagoško psihološku naobrazbu. U mojoj grupi je bilo 50 ljudi, od toga 7,8 matematičara, ali ima i biologa, kemičara, ferovaca, svega i svačega.
Moram priznat da mi se sviđa rad u školi i ne žalim što radim taj posao a ne neki "financijski". U potpunosti sam se "prebacio" na to.
|
|
[Vrh] |
|
|