[quote="B"]Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo) :oops:[/quote]
ne
ili da, ovisi kako gledas na stvari....
recimo da ce ti scenarij biti:
prijavis ispit, rasporedi te
dodjes na usmeni, vidi da nemas potpis, i vracas se kuci sa potpisom, ali bez mogucnosti odgovaranja, i prokockao si jedan rok
+ zabrana izlaska na iduci rok
dakle, iduci moguci ti je jesen...
koliko me sjecanje sluzi prosle godine se taj scenarij dogodio barem dvojici kolega...
prijedlog: zaleti se do officea prof. Nogo, i zamoli ju da ti da potpis PRIJE nego sto se priblizi ispit...
inace, moguce je da sve prodje ok, ali ovo je iskustvo iz druge ruke (dogodilo se dvojici mojih poznanika) pa ti racunaj....
besides, IMO, mislim da nije sasvim kultuno pojavit se na usmenom, i tek onda reci 'e, ja bi i potpis, oba cak'
B (napisa): | Jedno pitanje, da li se bez potpisa isplati pojaviti na usmenome (kog doc. G. Nogo)  |
ne
ili da, ovisi kako gledas na stvari....
recimo da ce ti scenarij biti:
prijavis ispit, rasporedi te
dodjes na usmeni, vidi da nemas potpis, i vracas se kuci sa potpisom, ali bez mogucnosti odgovaranja, i prokockao si jedan rok
+ zabrana izlaska na iduci rok
dakle, iduci moguci ti je jesen...
koliko me sjecanje sluzi prosle godine se taj scenarij dogodio barem dvojici kolega...
prijedlog: zaleti se do officea prof. Nogo, i zamoli ju da ti da potpis PRIJE nego sto se priblizi ispit...
inace, moguce je da sve prodje ok, ali ovo je iskustvo iz druge ruke (dogodilo se dvojici mojih poznanika) pa ti racunaj....
besides, IMO, mislim da nije sasvim kultuno pojavit se na usmenom, i tek onda reci 'e, ja bi i potpis, oba cak'
_________________ It's not who you love. It's how.
|