[quote="ways"]Moze li mi itko rec da li profesor dopusta da se izlazi na "dekanski" rok iako se ima uvjet, tj znam da mora dopustiti ali da li mu je svejedno ili nevoli takve ispitanike?[/quote]
dekanski rok je kod nas, koliko ja znam, rok kao i svaki drugi izvanredni rok
prema tome, nema toga tko bi ti ZABRANIO da izadjes na neki ispit :g:
da li mu je svejedno ili ne voli?
mislim da smijem malo generalizirati, ali nekako se racuna da je dekanski rok onaj '5 do 12', tj. rok na kojem se skupljaju uvjeti...
iako profesoru pise koji ti je to izlazak, iako u indexu pise ako uspises godinu i tek onda dodjes na dekanski.... nekako, mislim da imaju u podsvijesti da je to rok za spasavanje godine.... na neki nacin...
voljeti ili ne voljeti?
mislim da ipak profesori rokove gledaju kao gomilu posla... i nekako mi se cini da im taj posao nije bas drag
ali ne znam da ijedan profesor ne voli studenta zato sto je izasao na ovaj, a ne na onaj rok :roll:
mislim da studenti ipak svoju 'nevoljenost' zasluzuju svojim 'znanjem', a ne datumom izlaska na ispit :roll:
u svakom slucaju, mislim da nema potrebe proslijedjivati profesoru pitanje: volite li vi da vam izlaze na dekanski? :g:
ili: Dopustate li da izadju? :o)
no, ako bas zelis, mogu ja i to pitati :g: :g: cim opazim profesora
(da ne mislis da provociram ili slicno, pogledaj [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=14452#14452]ovaj post[/url])
ways (napisa): | Moze li mi itko rec da li profesor dopusta da se izlazi na "dekanski" rok iako se ima uvjet, tj znam da mora dopustiti ali da li mu je svejedno ili nevoli takve ispitanike? |
dekanski rok je kod nas, koliko ja znam, rok kao i svaki drugi izvanredni rok
prema tome, nema toga tko bi ti ZABRANIO da izadjes na neki ispit
da li mu je svejedno ili ne voli?
mislim da smijem malo generalizirati, ali nekako se racuna da je dekanski rok onaj '5 do 12', tj. rok na kojem se skupljaju uvjeti...
iako profesoru pise koji ti je to izlazak, iako u indexu pise ako uspises godinu i tek onda dodjes na dekanski.... nekako, mislim da imaju u podsvijesti da je to rok za spasavanje godine.... na neki nacin...
voljeti ili ne voljeti?
mislim da ipak profesori rokove gledaju kao gomilu posla... i nekako mi se cini da im taj posao nije bas drag
ali ne znam da ijedan profesor ne voli studenta zato sto je izasao na ovaj, a ne na onaj rok
mislim da studenti ipak svoju 'nevoljenost' zasluzuju svojim 'znanjem', a ne datumom izlaska na ispit
u svakom slucaju, mislim da nema potrebe proslijedjivati profesoru pitanje: volite li vi da vam izlaze na dekanski?
ili: Dopustate li da izadju?
no, ako bas zelis, mogu ja i to pitati cim opazim profesora
(da ne mislis da provociram ili slicno, pogledaj ovaj post)
_________________ It's not who you love. It's how.
|