Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 3:38 sub, 4. 9. 2004 Naslov: Pismeni 1.9.2004 - rezultati |
|
|
Rezultati (zajedno sa zadacima i rjesenjima) su dostupni na [url=http://web.math.hr/nastava/c/pismeni_rezultati.php]sluzbenoj stranici kolegija[/url]. 8)
Kad saznam termine usmenih (vjerojatno u utorak dopodne), objavit cu ih ovdje i na sluzbenoj stranici. 8)
Za one koji vole statistike: na pismeni je izaslo 36 studenata; pozitivnu ocjenu je dobilo 7. :shock: Na trenutak sam posumnjao da su zadaci bili preteski, no od 29 studenata koji nisu polozili, gotovo nitko nije znao niti alocirati memoriju za niz i ispravno ga ucitati. :shock: Ako se ne varam, samo dvoje koji su pali su to znali ispravno napraviti. :roll:
Zato pozivam studente da ubuduce nauce barem te neke osnovne stvari. :) Ako nesto nije jasno, uvijek se mozete javiti e-mailom (bilo kojem od asistenata) ili PMom (onima koji posjecuju Forum) ili pitati javno na Forumu. :D Zasto je na prosle konzultacije dosla samo jedna osoba? :(
Iduci rok, koliko je meni poznato, daje kolega Pazanin. 8)
Rezultati (zajedno sa zadacima i rjesenjima) su dostupni na sluzbenoj stranici kolegija.
Kad saznam termine usmenih (vjerojatno u utorak dopodne), objavit cu ih ovdje i na sluzbenoj stranici.
Za one koji vole statistike: na pismeni je izaslo 36 studenata; pozitivnu ocjenu je dobilo 7. Na trenutak sam posumnjao da su zadaci bili preteski, no od 29 studenata koji nisu polozili, gotovo nitko nije znao niti alocirati memoriju za niz i ispravno ga ucitati. Ako se ne varam, samo dvoje koji su pali su to znali ispravno napraviti.
Zato pozivam studente da ubuduce nauce barem te neke osnovne stvari. Ako nesto nije jasno, uvijek se mozete javiti e-mailom (bilo kojem od asistenata) ili PMom (onima koji posjecuju Forum) ili pitati javno na Forumu. Zasto je na prosle konzultacije dosla samo jedna osoba?
Iduci rok, koliko je meni poznato, daje kolega Pazanin.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 2:18 ned, 13. 2. 2005; ukupno mijenjano 2 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:31 ned, 5. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Evo, dodani su termini usmenih kod doc. Nogo: utorak, 7.9, u 10:30, Praktikum III (na 1. katu). 8)
Ostale termine cu objaviti kad ih saznam. :)
Evo, dodani su termini usmenih kod doc. Nogo: utorak, 7.9, u 10:30, Praktikum III (na 1. katu).
Ostale termine cu objaviti kad ih saznam.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:43 pon, 6. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Pa, rekoh da cu objaviti kad saznam... :D
Dakle, usmeni ispiti kod prof. Juraka su u petak, 10.9, u 14:00 u 106 (Praktikum 3, ako se ne varam). :)
Komisijski je u utorak, 7.9, u 11:00 (pretpostavljam isto u Pr3; u svakom slucaju, doc Nogo ce biti tamo). :)
Pa, rekoh da cu objaviti kad saznam...
Dakle, usmeni ispiti kod prof. Juraka su u petak, 10.9, u 14:00 u 106 (Praktikum 3, ako se ne varam).
Komisijski je u utorak, 7.9, u 11:00 (pretpostavljam isto u Pr3; u svakom slucaju, doc Nogo ce biti tamo).
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 0:16 uto, 7. 9. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Usmeni je 10-og a do 10-og je zadnji dan prijave za ispit 15-og pa onda smijem li već sada preko studomata prijaviti ispit bez obzira što neznam što će biti na usmenom?[/quote]
Generalno, dakle ne samo na C-u, rok prijave je tri radna dana prije ispita, ali rok [b]odjave[/b] je samo jedan dan. 8) Dakle, opcenito, kad nisi siguran da li ces izaci na ispit ili ne, prijavi ga i onda ga lako odjavis ako ipak odustanes. 8)
Pazi samo jer je i taj rok do 12:00! :)
Dakle, prijavi. :) Ne znam samo da li trebas odjavljivati ako prodjes, ali mislim da ne moze skoditi... :|
Anonymous (napisa): | Usmeni je 10-og a do 10-og je zadnji dan prijave za ispit 15-og pa onda smijem li već sada preko studomata prijaviti ispit bez obzira što neznam što će biti na usmenom? |
Generalno, dakle ne samo na C-u, rok prijave je tri radna dana prije ispita, ali rok odjave je samo jedan dan. Dakle, opcenito, kad nisi siguran da li ces izaci na ispit ili ne, prijavi ga i onda ga lako odjavis ako ipak odustanes.
Pazi samo jer je i taj rok do 12:00!
Dakle, prijavi. Ne znam samo da li trebas odjavljivati ako prodjes, ali mislim da ne moze skoditi...
|
|
[Vrh] |
|
Vlatka Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|