Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Odgoda usmenog ispita

Moja sarma

Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-1 = 1 - 2

PostPostano: 13:31 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Odgoda usmenog ispita Citirajte i odgovorite

Imam usmeni sutra u 15:00 iz analize.Mogu li ga odgoditi za dan-dva dalje ako kažem profesoru da sam ujutro od 09-11 imao pismeni ispit iz nekog drugog kolegija,mislim jeste li vi bili uspješni u takvim zahtjevima ?
Imam usmeni sutra u 15:00 iz analize.Mogu li ga odgoditi za dan-dva dalje ako kažem profesoru da sam ujutro od 09-11 imao pismeni ispit iz nekog drugog kolegija,mislim jeste li vi bili uspješni u takvim zahtjevima ?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 13:34 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa cini se razuman razlog....moguce da ce ti to uvazit.Probaj neces nista izgubit.....pozdrav!
pa cini se razuman razlog....moguce da ce ti to uvazit.Probaj neces nista izgubit.....pozdrav!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:43 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih... :?

No, kao sto bily rece: probaj. 8)
Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih... Confused

No, kao sto bily rece: probaj. Cool

[Vrh]
bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 13:46 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne mogu vjerovat da je ovo valjda prvi post na kojem se slazes samnom vsego.....
to mi je jako drago!!!!
ne mogu vjerovat da je ovo valjda prvi post na kojem se slazes samnom vsego.....
to mi je jako drago!!!!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Vincent Van Ear
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 1 - 2

PostPostano: 13:54 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih... :?

No, kao sto bily rece: probaj. 8)[/quote]

slažem se gospodine :wicked: ,ali danas dotične gospođe :wicked: nije bilo na faksu,sad diskutabilna je stvar nazvati je na telefon ili zvoniti na portafon :mrgreen: ,u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. 8)
vsego (napisa):
Pristojno je takav zahtjev uputiti barem dan ranije, a idealno cim se objave termini usmenih... Confused

No, kao sto bily rece: probaj. Cool

slažem se gospodine Heh, heh,... ,ali danas dotične gospođe Heh, heh,... nije bilo na faksu,sad diskutabilna je stvar nazvati je na telefon ili zvoniti na portafon Mr. Green ,u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. Cool

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:01 uto, 21. 9. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Vincent Van Ear"]u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. 8)[/quote]

1. Posaljes mail. 8)

2. Sutra, kad dodjes: "[i]Oprostite, jucer sam Vam poslao mail, ne znam jeste li ga primili, muc, muc, ali eto, ovaj, ja bih, odnosno zelim, zapravo trebam, muc, muc,...[/i] cca 3 sata kasnije [i]...Pa ako mi zbog tog pismenog mozete odgoditi ispit[/i]" :twisted: ;)

Point: mailom ipak najavis; ako ne cita, nista ne gubis, ne? :)

Sretno!
Vincent Van Ear (napisa):
u svakom slučaju mail je nezahvalna opcija jer što ako profa ne čita redovito mail.
Ipak je onda najbolje sutra u četiri oka odigrati na karte ljubaznosti i blage poniznosti. Cool

1. Posaljes mail. Cool

2. Sutra, kad dodjes: "Oprostite, jucer sam Vam poslao mail, ne znam jeste li ga primili, muc, muc, ali eto, ovaj, ja bih, odnosno zelim, zapravo trebam, muc, muc,... cca 3 sata kasnije ...Pa ako mi zbog tog pismenog mozete odgoditi ispit" Twisted Evil Wink

Point: mailom ipak najavis; ako ne cita, nista ne gubis, ne? Smile

Sretno!

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Ovaj forum je zaključan: ne možete postati/odgovarati/uređivati teme/postove.   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Ispiti i kolokviji (staro) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum