Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ZELENIZUBNAPLANETIDO SADE Forumaš(ica)

|
Postano: 21:30 pon, 28. 6. 2004 Naslov: |
|
|
..a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
..al to su iskustva od proslih godina, preporucam raspitivanje u referadi i/ili kod prodekanice za nastavu za aktualnije podatke?
..a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
..al to su iskustva od proslih godina, preporucam raspitivanje u referadi i/ili kod prodekanice za nastavu za aktualnije podatke?
Based on a true story. NOT.
Ko ih sljivi, mi sviramo punk 
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator

|
|
[Vrh] |
|
bily Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
areta Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 10:02 čet, 1. 7. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="areta"]a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
sta stvarno? glupo sta ako imas neznan 48 bodova i fiziku dva s prve recimo... nemozes upisat parcijalu trece?
al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3... :roll:[/quote]
Moguce da su upisivali po starom programu? (ja naime znam ljude koji su bas polozili UVIS a u medjuvremenu su imali 3 godine kao studenti i 10 kao apsolventi :))
Al dobro.. Poznanik je prosle godine dao uvijet na drugoj za upis 3. godine (zajedno sa racunarskim kolegijima RP1 i SPA) da bi ga, mislim profesor Marusic, rusio na komisiji iz Uvoda u programiranje :!: (nakon sto je polozio RP1 i SPA :!:), pisao molbe prodekanici, sve odbijeno, ostalo mu godinu dana da pocisti jos tih par kolegija sa 2. i uvod u programiranje. nista 3. godina, nista parcijala :evilbat: horror pricica, a ? nazalost istinita.
areta (napisa): | a ako upisujes parcijalu 2./3. ili 3./4. ne smijes imati zaostataka sa 1. tj. 1. i 2. godine.
sta stvarno? glupo sta ako imas neznan 48 bodova i fiziku dva s prve recimo... nemozes upisat parcijalu trece?
al ja znan ljude koji su na cetvrtoj a jos nisu polozili analizu 3...  |
Moguce da su upisivali po starom programu? (ja naime znam ljude koji su bas polozili UVIS a u medjuvremenu su imali 3 godine kao studenti i 10 kao apsolventi )
Al dobro.. Poznanik je prosle godine dao uvijet na drugoj za upis 3. godine (zajedno sa racunarskim kolegijima RP1 i SPA) da bi ga, mislim profesor Marusic, rusio na komisiji iz Uvoda u programiranje (nakon sto je polozio RP1 i SPA ), pisao molbe prodekanici, sve odbijeno, ostalo mu godinu dana da pocisti jos tih par kolegija sa 2. i uvod u programiranje. nista 3. godina, nista parcijala horror pricica, a ? nazalost istinita.
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:04 pet, 3. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Meni zanima, ako naprimjer fali mi jedan predmet da dam godinu i nestignem ga dati, pa upisem paricijalu i taj predmet koji mi fali polozim, neznam na roku u 12. mjesecu, gdje onda stojim?:neznam:
I ako polozim sve zaostatke koje imam od prve godine i sve predmete koje dobim na pracijali, sta onda upisujem na sljedecej godini? Da li parcijalu 2. i 3. ili.....???? :snipersmile:
Meni zanima, ako naprimjer fali mi jedan predmet da dam godinu i nestignem ga dati, pa upisem paricijalu i taj predmet koji mi fali polozim, neznam na roku u 12. mjesecu, gdje onda stojim?
I ako polozim sve zaostatke koje imam od prve godine i sve predmete koje dobim na pracijali, sta onda upisujem na sljedecej godini? Da li parcijalu 2. i 3. ili.....????
_________________  Everything happens with a reason!

|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 12:06 pet, 3. 9. 2004 Naslov: |
|
|
Filipnet, parcijala ti moze olaksati prolazak kroz studij (mozda) ali ti ne moze omoguciti da ne izgubis jednu godinu studija. To, uistinu, jest pad godine, uz upis nekih kolegija sa vise godine studija.
Filipnet, parcijala ti moze olaksati prolazak kroz studij (mozda) ali ti ne moze omoguciti da ne izgubis jednu godinu studija. To, uistinu, jest pad godine, uz upis nekih kolegija sa vise godine studija.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)