Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Još jedna brucošijada PMF-a

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 2 - 1

PostPostano: 0:18 čet, 9. 12. 2004    Naslov: Još jedna brucošijada PMF-a Citirajte i odgovorite

Best, 10.12.2004., Hot Line

Ko to organizira?
Best, 10.12.2004., Hot Line

Ko to organizira?

BoMark
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 11 - 3

PostPostano: 13:39 čet, 9. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja znam da ja neznam nikoga tko tu ima posla u organizaciji. Brijem BEST sam od sebe. I pise na plakatu kao velika zajednicka brucosijada arhitekture, agronomije, PMFa, i ... jos nekih fakulteta.
Mislim da bi se svi trebali opametiti kao npr. Saloon, kada se hoce nesto napraviti kao tulum ili brucosijada nekog fakulteta, traze pismenu potvrdu od dekana, procelnika ili nekog takvog, tek toliko da se osiguraju da netko ne organizira tulum, prozove ga tulum XYZ fakulteta i pokupi pare.
Ja znam da ja neznam nikoga tko tu ima posla u organizaciji. Brijem BEST sam od sebe. I pise na plakatu kao velika zajednicka brucosijada arhitekture, agronomije, PMFa, i ... jos nekih fakulteta.
Mislim da bi se svi trebali opametiti kao npr. Saloon, kada se hoce nesto napraviti kao tulum ili brucosijada nekog fakulteta, traze pismenu potvrdu od dekana, procelnika ili nekog takvog, tek toliko da se osiguraju da netko ne organizira tulum, prozove ga tulum XYZ fakulteta i pokupi pare.

Čovjek koji ne mijenja svoje stavove, nije ljudsko biće nego spomenik!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
veky
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 24 - 2

PostPostano: 14:58 čet, 9. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="BoMark"]Mislim da bi se svi trebali opametiti kao npr. Saloon, kada se hoce nesto napraviti kao tulum ili brucosijada nekog fakulteta, traze pismenu potvrdu od dekana, procelnika ili nekog takvog, tek toliko da se osiguraju da netko ne organizira tulum, prozove ga tulum XYZ fakulteta i pokupi pare.[/quote]

O, ne opet...
već se pričalo o tome.
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=21176#21176
BoMark (napisa):

O, ne opet...
već se pričalo o tome.
http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=21176#21176

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zrzy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 1

PostPostano: 19:49 čet, 9. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

Samo bih spo,menuo da se ova održava u sklopu Academy nighta, il tako nešto, i najavljena je u Vodiču za brucoše SZ-a.
Čini se da Perica tu dere pare?
Samo bih spo,menuo da se ova održava u sklopu Academy nighta, il tako nešto, i najavljena je u Vodiču za brucoše SZ-a.
Čini se da Perica tu dere pare?

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum