| Ispravak, točnije dodatak mojoj zadnjoj poruci:
Ispravak, točnije dodatak mojoj zadnjoj poruci:
 [quote="fmb"]... ako kome treba pomoc nakon sto prepise zadatke, rado cu ostati dulje na konzultacijama u utorak...[/quote]

ispravak je da sam krivo napisala utorak, a mislila ponedjeljak (ponedjeljkom su mi konzultacije 16-17).

no sad sam jos bolje promislila, pe evo kad i kako me sve mozete "gnjaviti" s predkolokvijskim pitanjima  :D

1. redovne konzultacije pon 16-17, ako treba mogu ostati i dulje, no ako tko misli doci iza 16:15 molila bih da me o tome obavijesti mailom (bruckler@math.hr)
 2. redovne konzultacije ut u 17 - mogu ostati do maksimalno 17:30
 3. ako me tko treba, a ne odgovara mu nijedan od ta dva termina, u utorak cu biti na faksu od ca. 13 sati nadalje pa me moze potraziti i prije vjezbi
 4. postoji i mail i forum, pa cu rado na pitanja odgovoriti i tim putem...

pozdrav
 :patkica:

| fmb (napisa): |  	  | ... ako kome treba pomoc nakon sto prepise zadatke, rado cu ostati dulje na konzultacijama u utorak... | 

ispravak je da sam krivo napisala utorak, a mislila ponedjeljak (ponedjeljkom su mi konzultacije 16-17).

no sad sam jos bolje promislila, pe evo kad i kako me sve mozete "gnjaviti" s predkolokvijskim pitanjima

1. redovne konzultacije pon 16-17, ako treba mogu ostati i dulje, no ako tko misli doci iza 16:15 molila bih da me o tome obavijesti mailom (bruckler@math.hr)
 2. redovne konzultacije ut u 17 - mogu ostati do maksimalno 17:30
 3. ako me tko treba, a ne odgovara mu nijedan od ta dva termina, u utorak cu biti na faksu od ca. 13 sati nadalje pa me moze potraziti i prije vjezbi
 4. postoji i mail i forum, pa cu rado na pitanja odgovoriti i tim putem...

pozdrav