Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Dodatni bodovi...
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Gost

PostPostano: 17:41 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Dodatni bodovi... Citirajte i odgovorite

Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to... :roll:
Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to... Rolling Eyes

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:15 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako se misli na dodatnih pet bodova u cetvrtom zadatku u potpunosti se slazem, smatram da bi svi studenti trebali imati iste uvjete. i da bi svaki nacin dodjeljivanja bodova (dodatnih i ne dodatnih) trebao biti transparentan. odnosno da bi svi trebali o tome biti obavjesteni.
ovako stvarno nije posteno. uspjeh na faksu ne bi smio ovisiti o pocetnom slovu naseg prezimena. !!!!!!!!!!!
sigurno i u drugim grupama postoje studenti koji bi zasluzili dodatne bodove.
ako se misli na dodatnih pet bodova u cetvrtom zadatku u potpunosti se slazem, smatram da bi svi studenti trebali imati iste uvjete. i da bi svaki nacin dodjeljivanja bodova (dodatnih i ne dodatnih) trebao biti transparentan. odnosno da bi svi trebali o tome biti obavjesteni.
ovako stvarno nije posteno. uspjeh na faksu ne bi smio ovisiti o pocetnom slovu naseg prezimena. !!!!!!!!!!!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 23:00 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]ako se misli na dodatnih pet bodova u cetvrtom zadatku u potpunosti se slazem, smatram da bi svi studenti trebali imati iste uvjete. i da bi svaki nacin dodjeljivanja bodova (dodatnih i ne dodatnih) trebao biti transparentan. odnosno da bi svi trebali o tome biti obavjesteni.
sigurno i u drugim grupama postoje studenti koji bi zasluzili dodatne bodove.[/quote]

Upravo o tome i govorim. Mislim da je super da se na taj nacin potice ljude na vece zalaganje, ali svi bi trebali imati iste uvjete
Anonymous (napisa):

Upravo o tome i govorim. Mislim da je super da se na taj nacin potice ljude na vece zalaganje, ali svi bi trebali imati iste uvjete

[Vrh]
greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
36 = 47 - 11

PostPostano: 23:15 čet, 23. 12. 2004    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam na vjezbama kod M. Lazara tak da je ovo inside info ;) ... ljudi koji su dobili dodatne bodove su npr Tvrtko koji je rijesil zadatak za dz (istina, malo ljudi iz cijele grupe je to napravilo, cast iznimkama ;) koji je bil nesto tezi od ostalih, uz to da svako malo dobaci koju idejicu kak bi nesto trebalo rijesiti.. uglavnom, oni koji naprave nesto, po Lazarovim rijecima: koji unaprijedjuju kvalitetu nastave, sudjeluju i te stvari (ispricavam se ak je quote neprecizan, al bit je tu ;) zasluzuju dodatne bodove.. isto mislim da je to ok, i stvarno steta da to nije praksa kod svih - mozda ne bi bilo tolko mrtvo na vjezbama ak bi se vise ljudi trudilo sudjelovati.. ;)
ja sam na vjezbama kod M. Lazara tak da je ovo inside info Wink ... ljudi koji su dobili dodatne bodove su npr Tvrtko koji je rijesil zadatak za dz (istina, malo ljudi iz cijele grupe je to napravilo, cast iznimkama Wink koji je bil nesto tezi od ostalih, uz to da svako malo dobaci koju idejicu kak bi nesto trebalo rijesiti.. uglavnom, oni koji naprave nesto, po Lazarovim rijecima: koji unaprijedjuju kvalitetu nastave, sudjeluju i te stvari (ispricavam se ak je quote neprecizan, al bit je tu Wink zasluzuju dodatne bodove.. isto mislim da je to ok, i stvarno steta da to nije praksa kod svih - mozda ne bi bilo tolko mrtvo na vjezbama ak bi se vise ljudi trudilo sudjelovati.. Wink

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 16:44 ned, 26. 12. 2004    Naslov: Re: Dodatni bodovi... Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to... :roll:[/quote]

Ja sam, recimo, protiv dodatnih bodova, jer ti koji znaju riješiti zadatke na vježbama znat će i na testu, a možda je nekim ljudima neugodno istupati pred cijelom grupom pa se libe javiti. Ali, svakako se slažem da bilo kakva segregacija, pa i na ovaj način, nije u redu.
Anonymous (napisa):
Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to... Rolling Eyes

Ja sam, recimo, protiv dodatnih bodova, jer ti koji znaju riješiti zadatke na vježbama znat će i na testu, a možda je nekim ljudima neugodno istupati pred cijelom grupom pa se libe javiti. Ali, svakako se slažem da bilo kakva segregacija, pa i na ovaj način, nije u redu.

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 3:26 uto, 4. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... :) :twisted: :twisted: :twisted: ja ih nikad necu dobit za pocetak zato sto nisam toliko cesto na vjezbama i ne radim redovno i vecinu stcvari ne znam rijesiti za vrijeme vjezbi i predavanja..... ali ako se netko trudi treba to nagradit, a svi vi kojima to smeta ili se potrudite dobit te bodove ili ako ne mozete i dalje mozete skupit 100 bodova na kolokviju, uvijek mozete i nitko ne brani i na kraju najvisa ocjena je 5 i preko toga necete imat tako da 5 bodova ili cak da je 20 ne radi nikakvu razliku....... :) jedini jest problem sto se nama ne da radit i sto smo lijheni pa se onda zbog neceg moramo bunit.....
ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... Smile Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ja ih nikad necu dobit za pocetak zato sto nisam toliko cesto na vjezbama i ne radim redovno i vecinu stcvari ne znam rijesiti za vrijeme vjezbi i predavanja..... ali ako se netko trudi treba to nagradit, a svi vi kojima to smeta ili se potrudite dobit te bodove ili ako ne mozete i dalje mozete skupit 100 bodova na kolokviju, uvijek mozete i nitko ne brani i na kraju najvisa ocjena je 5 i preko toga necete imat tako da 5 bodova ili cak da je 20 ne radi nikakvu razliku....... Smile jedini jest problem sto se nama ne da radit i sto smo lijheni pa se onda zbog neceg moramo bunit.....

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail AIM YIM MSNM
Gost

PostPostano: 19:42 uto, 4. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

meni se ne čini da je to stvar lijenosti, već principa, a istina da se može dobit 100 bodova na kolokviju pa da onda nema problema, ali ako bolje promotriš rezultate ljudi s dodatnim bodovima, nije da svi imaju preko 100...
meni se ne čini da je to stvar lijenosti, već principa, a istina da se može dobit 100 bodova na kolokviju pa da onda nema problema, ali ako bolje promotriš rezultate ljudi s dodatnim bodovima, nije da svi imaju preko 100...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:00 uto, 4. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="DarkOne™24/7®"]ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... :)

a jesi li razmislio o tome da mozda i u drugim grupama postoje ljudi poput Tvrtka koji bi isto zasluzili te bodove kada bi im asistenti dali priliku za to??????????
nije stvar u tome jesmo li mi za dodatne bodove ili ne? o tome odlucuju asistenti profesori ili sta ja znam tko, nego ako postoji mogucnost dodatnih bodova onda tu mogucnost moraju imati svi!
[quote="DarkOne™24/7®"]ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... Smile

a jesi li razmislio o tome da mozda i u drugim grupama postoje ljudi poput Tvrtka koji bi isto zasluzili te bodove kada bi im asistenti dali priliku za to??????????
nije stvar u tome jesmo li mi za dodatne bodove ili ne? o tome odlucuju asistenti profesori ili sta ja znam tko, nego ako postoji mogucnost dodatnih bodova onda tu mogucnost moraju imati svi!

[Vrh]
DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 0:54 sri, 5. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma gle odi kod lazara na vjezbe ako ti ne pase, imas peh sto da ti kazem, tako prokleto nebitno..... ali ako trazis nesto sto ce ti smetat uvijek mozes nac, npr mozda tvoj asistent puno bolje objasnjava..... nisam niti jednom dobio dodatne bodove, a ako vam smeta odite se zalit lazaru pa neka ne daje ni on, ali opcenito potpuno nebitna stvar.......

[color=blue]Kolega, čini se da ste zaboravili Pravila ponašanja ([b]Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno)[/b])
Bili u pravu ili ne, pazite na izražavanje.[/color]
ma gle odi kod lazara na vjezbe ako ti ne pase, imas peh sto da ti kazem, tako prokleto nebitno..... ali ako trazis nesto sto ce ti smetat uvijek mozes nac, npr mozda tvoj asistent puno bolje objasnjava..... nisam niti jednom dobio dodatne bodove, a ako vam smeta odite se zalit lazaru pa neka ne daje ni on, ali opcenito potpuno nebitna stvar.......

Kolega, čini se da ste zaboravili Pravila ponašanja (Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno))
Bili u pravu ili ne, pazite na izražavanje.

Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
[Vrh]
ahri
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 0

PostPostano: 1:46 sri, 5. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]
nije stvar u tome jesmo li mi za dodatne bodove ili ne? o tome odlucuju asistenti profesori ili sta ja znam tko, nego ako postoji mogucnost dodatnih bodova onda tu mogucnost moraju imati svi![/quote]

agreed.
Anonymous (napisa):

agreed.

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
99 = 124 - 25

PostPostano: 1:58 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

NIje poanta u tome da ako jedni ne dobivaju, drugi ne dobivaju, nego ako jedni dobivaju i drugi dobivaju. A ovo s lijenoscu su gluposti... :roll:
NIje poanta u tome da ako jedni ne dobivaju, drugi ne dobivaju, nego ako jedni dobivaju i drugi dobivaju. A ovo s lijenoscu su gluposti... Rolling Eyes

DarkOne™24/7®
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-2 = 5 - 7

PostPostano: 2:16 čet, 6. 1. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pisem brze nego sto mislim, pa mi izleti koji puta, nece, pazit cu ja...... netreba ruzno pricati... :twisted: :twisted:

a planta jest da je nebitno da li netko dobije par bodova vise ili manje, a onaj tko oce traziti probleme, taj ih moze naci svugdje, pa i tu.........
Pisem brze nego sto mislim, pa mi izleti koji puta, nece, pazit cu ja...... netreba ruzno pricati... Twisted Evil Twisted Evil

a planta jest da je nebitno da li netko dobije par bodova vise ili manje, a onaj tko oce traziti probleme, taj ih moze naci svugdje, pa i tu.........

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum