Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:15 čet, 23. 12. 2004 Naslov: |
|
|
ja sam na vjezbama kod M. Lazara tak da je ovo inside info ;) ... ljudi koji su dobili dodatne bodove su npr Tvrtko koji je rijesil zadatak za dz (istina, malo ljudi iz cijele grupe je to napravilo, cast iznimkama ;) koji je bil nesto tezi od ostalih, uz to da svako malo dobaci koju idejicu kak bi nesto trebalo rijesiti.. uglavnom, oni koji naprave nesto, po Lazarovim rijecima: koji unaprijedjuju kvalitetu nastave, sudjeluju i te stvari (ispricavam se ak je quote neprecizan, al bit je tu ;) zasluzuju dodatne bodove.. isto mislim da je to ok, i stvarno steta da to nije praksa kod svih - mozda ne bi bilo tolko mrtvo na vjezbama ak bi se vise ljudi trudilo sudjelovati.. ;)
ja sam na vjezbama kod M. Lazara tak da je ovo inside info ... ljudi koji su dobili dodatne bodove su npr Tvrtko koji je rijesil zadatak za dz (istina, malo ljudi iz cijele grupe je to napravilo, cast iznimkama koji je bil nesto tezi od ostalih, uz to da svako malo dobaci koju idejicu kak bi nesto trebalo rijesiti.. uglavnom, oni koji naprave nesto, po Lazarovim rijecima: koji unaprijedjuju kvalitetu nastave, sudjeluju i te stvari (ispricavam se ak je quote neprecizan, al bit je tu zasluzuju dodatne bodove.. isto mislim da je to ok, i stvarno steta da to nije praksa kod svih - mozda ne bi bilo tolko mrtvo na vjezbama ak bi se vise ljudi trudilo sudjelovati..
_________________ Am I so different from you
Now does it scare you that I'm able to discern
What to love and what to burn..
Don't judge what you don't understand..
// Disturbed: Fear
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 16:44 ned, 26. 12. 2004 Naslov: Re: Dodatni bodovi... |
|
|
[quote="Anonymous"]Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to... :roll:[/quote]
Ja sam, recimo, protiv dodatnih bodova, jer ti koji znaju riješiti zadatke na vježbama znat će i na testu, a možda je nekim ljudima neugodno istupati pred cijelom grupom pa se libe javiti. Ali, svakako se slažem da bilo kakva segregacija, pa i na ovaj način, nije u redu.
Anonymous (napisa): | Jel itko moze objasniti zasto studenti koji imaju vjezbe kod Martina Lazara dobivaju dodatne bodove na kolokvijima, dok studenti koji idu na vjezbe kod drugih ne dobivaju? Nemam nista protiv nagradivanja zalaganja, ali mislim da bi svi studenti trebali imati priliku za to...  |
Ja sam, recimo, protiv dodatnih bodova, jer ti koji znaju riješiti zadatke na vježbama znat će i na testu, a možda je nekim ljudima neugodno istupati pred cijelom grupom pa se libe javiti. Ali, svakako se slažem da bilo kakva segregacija, pa i na ovaj način, nije u redu.
|
|
[Vrh] |
|
DarkOne™24/7® Forumaš(ica)

|
Postano: 3:26 uto, 4. 1. 2005 Naslov: |
|
|
ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... :) :twisted: :twisted: :twisted: ja ih nikad necu dobit za pocetak zato sto nisam toliko cesto na vjezbama i ne radim redovno i vecinu stcvari ne znam rijesiti za vrijeme vjezbi i predavanja..... ali ako se netko trudi treba to nagradit, a svi vi kojima to smeta ili se potrudite dobit te bodove ili ako ne mozete i dalje mozete skupit 100 bodova na kolokviju, uvijek mozete i nitko ne brani i na kraju najvisa ocjena je 5 i preko toga necete imat tako da 5 bodova ili cak da je 20 ne radi nikakvu razliku....... :) jedini jest problem sto se nama ne da radit i sto smo lijheni pa se onda zbog neceg moramo bunit.....
ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... ja ih nikad necu dobit za pocetak zato sto nisam toliko cesto na vjezbama i ne radim redovno i vecinu stcvari ne znam rijesiti za vrijeme vjezbi i predavanja..... ali ako se netko trudi treba to nagradit, a svi vi kojima to smeta ili se potrudite dobit te bodove ili ako ne mozete i dalje mozete skupit 100 bodova na kolokviju, uvijek mozete i nitko ne brani i na kraju najvisa ocjena je 5 i preko toga necete imat tako da 5 bodova ili cak da je 20 ne radi nikakvu razliku....... jedini jest problem sto se nama ne da radit i sto smo lijheni pa se onda zbog neceg moramo bunit.....
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 21:00 uto, 4. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="DarkOne™24/7®"]ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota... :)
a jesi li razmislio o tome da mozda i u drugim grupama postoje ljudi poput Tvrtka koji bi isto zasluzili te bodove kada bi im asistenti dali priliku za to??????????
nije stvar u tome jesmo li mi za dodatne bodove ili ne? o tome odlucuju asistenti profesori ili sta ja znam tko, nego ako postoji mogucnost dodatnih bodova onda tu mogucnost moraju imati svi!
[quote="DarkOne™24/7®"]ja nemam nista protiv dodatnih bodova, idem na vjezbe kod doticnog asistenta, ali ne smeta me ako netko zaradi bodove, uostalom ako tvrtko ne dobije barem te bodove, pa sto bi covijek imo od zivota...
a jesi li razmislio o tome da mozda i u drugim grupama postoje ljudi poput Tvrtka koji bi isto zasluzili te bodove kada bi im asistenti dali priliku za to??????????
nije stvar u tome jesmo li mi za dodatne bodove ili ne? o tome odlucuju asistenti profesori ili sta ja znam tko, nego ako postoji mogucnost dodatnih bodova onda tu mogucnost moraju imati svi!
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 0:54 sri, 5. 1. 2005 Naslov: |
|
|
ma gle odi kod lazara na vjezbe ako ti ne pase, imas peh sto da ti kazem, tako prokleto nebitno..... ali ako trazis nesto sto ce ti smetat uvijek mozes nac, npr mozda tvoj asistent puno bolje objasnjava..... nisam niti jednom dobio dodatne bodove, a ako vam smeta odite se zalit lazaru pa neka ne daje ni on, ali opcenito potpuno nebitna stvar.......
[color=blue]Kolega, čini se da ste zaboravili Pravila ponašanja ([b]Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno)[/b])
Bili u pravu ili ne, pazite na izražavanje.[/color]
ma gle odi kod lazara na vjezbe ako ti ne pase, imas peh sto da ti kazem, tako prokleto nebitno..... ali ako trazis nesto sto ce ti smetat uvijek mozes nac, npr mozda tvoj asistent puno bolje objasnjava..... nisam niti jednom dobio dodatne bodove, a ako vam smeta odite se zalit lazaru pa neka ne daje ni on, ali opcenito potpuno nebitna stvar.......
Kolega, čini se da ste zaboravili Pravila ponašanja (Psovanje (žargonizmi, vrijeđanje i sl.) je krajnje nepoželjno (čit. nije dozvoljeno))
Bili u pravu ili ne, pazite na izražavanje.
_________________ Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
|
|
[Vrh] |
|
ahri Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Grga Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|

|
Postano: 2:16 čet, 6. 1. 2005 Naslov: |
|
|
Pisem brze nego sto mislim, pa mi izleti koji puta, nece, pazit cu ja...... netreba ruzno pricati... :twisted: :twisted:
a planta jest da je nebitno da li netko dobije par bodova vise ili manje, a onaj tko oce traziti probleme, taj ih moze naci svugdje, pa i tu.........
Pisem brze nego sto mislim, pa mi izleti koji puta, nece, pazit cu ja...... netreba ruzno pricati...
a planta jest da je nebitno da li netko dobije par bodova vise ili manje, a onaj tko oce traziti probleme, taj ih moze naci svugdje, pa i tu.........
|
|
[Vrh] |
|
|