Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mateja Gost
|
|
[Vrh] |
|
vjekovac Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mateja Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 19:28 sub, 22. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="mateja"]ej da probala sam na taj nacin ali ne ispada mi ovo rijesenje ajde molim te kolega vjekovac ako ti je to tako jednostavno molim te daj mi taj postupak ok?[/quote]
Mislim da je pristojnije da ti das svoj postupak, ili barem rjesenje, pa da provjerimo, nego da trazis vjekovaca da rjesava. 8)
Besides, kad rijesis neodredjeni integral (dakle, neposredno prije uvrstavanja granica), dobijes nesto. :-s To nesto deriviraj i ako dobijes pocetnu formulu, onda si vjerojatno dobro integrirala, zar ne? ;)
mateja (napisa): | ej da probala sam na taj nacin ali ne ispada mi ovo rijesenje ajde molim te kolega vjekovac ako ti je to tako jednostavno molim te daj mi taj postupak ok? |
Mislim da je pristojnije da ti das svoj postupak, ili barem rjesenje, pa da provjerimo, nego da trazis vjekovaca da rjesava.
Besides, kad rijesis neodredjeni integral (dakle, neposredno prije uvrstavanja granica), dobijes nesto. To nesto deriviraj i ako dobijes pocetnu formulu, onda si vjerojatno dobro integrirala, zar ne?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 1:16 ned, 23. 1. 2005 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="mateja"]ej da probala sam na taj nacin ali ne ispada mi ovo rijesenje ajde molim te kolega vjekovac ako ti je to tako jednostavno molim te daj mi taj postupak ok?[/quote]
Mislim da je pristojnije da ti das svoj postupak, ili barem rjesenje, pa da provjerimo, nego da trazis vjekovaca da rjesava. 8)
Besides, kad rijesis neodredjeni integral (dakle, neposredno prije uvrstavanja granica), dobijes nesto. :-s To nesto deriviraj i ako dobijes pocetnu formulu, onda si vjerojatno dobro integrirala, zar ne? ;)[/quote]
a vjerojatno bi i trebalo procitat ono iznad ekrana pri postanju, crveno-plave boje, velikog fonta (my guess 16). :roll:
vsego (napisa): | mateja (napisa): | ej da probala sam na taj nacin ali ne ispada mi ovo rijesenje ajde molim te kolega vjekovac ako ti je to tako jednostavno molim te daj mi taj postupak ok? |
Mislim da je pristojnije da ti das svoj postupak, ili barem rjesenje, pa da provjerimo, nego da trazis vjekovaca da rjesava.
Besides, kad rijesis neodredjeni integral (dakle, neposredno prije uvrstavanja granica), dobijes nesto. To nesto deriviraj i ako dobijes pocetnu formulu, onda si vjerojatno dobro integrirala, zar ne? |
a vjerojatno bi i trebalo procitat ono iznad ekrana pri postanju, crveno-plave boje, velikog fonta (my guess 16).
|
|
[Vrh] |
|
|