Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Zaposljavanje na matematici (kao asistent/ica)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Posebna
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 22:01 uto, 15. 3. 2005    Naslov: Zaposljavanje na matematici (kao asistent/ica) Citirajte i odgovorite

Zanima me koji su kriteriji za dobit posao na matematici? Je li samo postdiplomski, odnosno prosjek 3.5 ili ima nesto vise? Hvala!
Zanima me koji su kriteriji za dobit posao na matematici? Je li samo postdiplomski, odnosno prosjek 3.5 ili ima nesto vise? Hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 23:31 uto, 15. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upis postdiplomskog je samo jedan od uvjeta. 8)

Trebas biti clan znanstvenog projekta na PMF-MO ili barem nekoga tko suradjuje s PMF-MO (npr. prof Rosenzweig). :D

Nakon toga (ti ili tvoj buduci mentor ili tvoj sef projekta; ne znam tocno) dajes molbu Ministarstvu ili tako nekako, a onda na Kamenita vrata nabaciti molbu da te prime u konacnom vremenu. :pop: ;)

Savjet: javi se prodekanu za znanost (prof. Vondracek) ili razgovaraj s nekim da te uzme na projekt. :)
Upis postdiplomskog je samo jedan od uvjeta. Cool

Trebas biti clan znanstvenog projekta na PMF-MO ili barem nekoga tko suradjuje s PMF-MO (npr. prof Rosenzweig). Very Happy

Nakon toga (ti ili tvoj buduci mentor ili tvoj sef projekta; ne znam tocno) dajes molbu Ministarstvu ili tako nekako, a onda na Kamenita vrata nabaciti molbu da te prime u konacnom vremenu. Svecenik Wink

Savjet: javi se prodekanu za znanost (prof. Vondracek) ili razgovaraj s nekim da te uzme na projekt. Smile

[Vrh]
vjekovac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
182 = 198 - 16

PostPostano: 0:22 sri, 16. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]ili razgovaraj s nekim da te uzme na projekt. :)[/quote]
A to obično ide tako da pokažeš zanimanje za područje kojim se dotična osoba bavi (ili neki od kolegija koje je predavala) i izraziš želju da kod njega/nje pišeš diplomski rad.
Bolje je, naravno, ako prije (barem okvirno) izabereš područje koje te zanima, premda je činjenica da većina studenata ipak prvenstveno bira mentora.
vsego (napisa):
ili razgovaraj s nekim da te uzme na projekt. Smile

A to obično ide tako da pokažeš zanimanje za područje kojim se dotična osoba bavi (ili neki od kolegija koje je predavala) i izraziš želju da kod njega/nje pišeš diplomski rad.
Bolje je, naravno, ako prije (barem okvirno) izabereš područje koje te zanima, premda je činjenica da većina studenata ipak prvenstveno bira mentora.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 17:59 sri, 16. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ono sto moji prethodnici ne spominju je da je potreban prosjek iznad 4.5.
Svaki zahtjev za primanje novaka razmatra fakultetski kolegij i vrlo se rijetko odobri primanje nekog s nizim prosjekom. Eventualno, ako je neko deficitarno podrucje i mentor bas inzistira.
Ako je blizu 5 onda ministarstvo brze izdaje suglasnost.
Ono sto moji prethodnici ne spominju je da je potreban prosjek iznad 4.5.
Svaki zahtjev za primanje novaka razmatra fakultetski kolegij i vrlo se rijetko odobri primanje nekog s nizim prosjekom. Eventualno, ako je neko deficitarno podrucje i mentor bas inzistira.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 21:36 sri, 16. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Edo"]
Ako je blizu 5 onda ministarstvo brze izdaje suglasnost.[/quote]

Sto tocno znaci [i]blizu[/i] 5?
Edo (napisa):

Sto tocno znaci blizu 5?

bily
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 74 - 66

PostPostano: 23:35 sri, 16. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]

Sto tocno znaci [i]blizu[/i] 5?[/quote]

pretpostaljavam prosjek 4.3 ili 4.4 mislim da bi se sa 4.2 i jos ispod mislili da nema bas previse sanse da se ostane na faksu!
mdoko (napisa):

Sto tocno znaci blizu 5?

pretpostaljavam prosjek 4.3 ili 4.4 mislim da bi se sa 4.2 i jos ispod mislili da nema bas previse sanse da se ostane na faksu!

Albert Einstein

#Lil angel legna elttiL Bily u akciji
[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 14:47 čet, 17. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="Edo"]
Ako je blizu 5 onda ministarstvo brze izdaje suglasnost.[/quote]

Sto tocno znaci [i]blizu[/i] 5?[/quote]
Znaci da [latex]\left(\exists x\in[1,5]\right)\left(\forall \epsilon>0\right)\left(5-\epsilon<x\right)[/latex]. 8)

Nadam se da je tocno, ipak sam ja samo brucos. :D
mdoko (napisa):
Edo (napisa):

Sto tocno znaci blizu 5?

Znaci da . Cool

Nadam se da je tocno, ipak sam ja samo brucos. Very Happy

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 0:38 pet, 18. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Znaci da [latex]\left(\exists x\in[1,5]\right)\left(\forall \epsilon>0\right)\left(5-\epsilon<x\right)[/latex].[/quote]

Da, i taj x o kojem se govori je 5 :roll:
Citat:
Znaci da .

Da, i taj x o kojem se govori je 5 Rolling Eyes

steelworker
Site Admin
Site Admin

44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 1:09 pet, 18. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Smith"][latex]\left(\exists x\in[1,5]\right)\left(\forall \epsilon>0\right)\left(5-\epsilon<x\right)[/latex][/quote]

Mislim da ipak nisu tak strogi. Gdje ce uopce naci dovoljno ljudi s tim prosjekom.. :ajme:

Zapravo, mozda i grijesim, nisi bas ni naveo jesu li [latex]\epsilon[/latex] i(ili) [i]x[/i] realni brojevi ili neki malo vise [i]prirodniji[/i] brojevi, mozda si mislio na nesto drugo.. :lol: :PPPP ;)
Smith (napisa):

Mislim da ipak nisu tak strogi. Gdje ce uopce naci dovoljno ljudi s tim prosjekom.. Ajme, majko!

Zapravo, mozda i grijesim, nisi bas ni naveo jesu li i(ili) x realni brojevi ili neki malo vise prirodniji brojevi, mozda si mislio na nesto drugo.. Laughing Blaeh! Wink

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Smith
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 18 - 6

PostPostano: 8:03 pet, 18. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
Da, i taj x o kojem se govori je 5 :roll:[/quote]
Onda 'vako:

[latex]\left(\forall \epsilon>0\right)\left(\exists x\in[1,5\rangle\right)\left(5-\epsilon<x\right)[/latex]

Samo neka Edo odabere mali [latex]\epsilon[/latex]. :D
mdoko (napisa):

Da, i taj x o kojem se govori je 5 Rolling Eyes

Onda 'vako:

Samo neka Edo odabere mali . Very Happy

[Vrh]
mate
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 0:31 pon, 21. 3. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam imao nesto manje od 4.5 (zaboravio tocan broj, a index mi je na drugom kontinentu), a ipak sam dobio pozitivno misljenje. Doduse na odgovor MZOS trebalo je cekati malo vise od 6 mjeseci.

Mislim da je glavna stvar pri trazenju asistentskog kruha na PMF-MO imati neku vezu sa nekim profom. Pod vezom mislim na nekakav zajednicki oblik suradnje. Buduci asistent bi na neki nacin trebao biti pozeljan odredjenom profesoru kao suradnik (na odredjeni akademski nacin). Vazno je i da profesor sa kojim suradjujete moze priustiti jos jednog asistenta. Netko tko je tek postao docent ne moze zagovarati niti jednog, dok redoviti profesor sa dugim stazem i reputacijom mozda moze zagovarati i za svog treceg buduceg asistenta. Ovo treba shvatiti samo kao ilustraciju, za vise informacija obratite se nekom od samih profesora. Prosjek je vazan kao limiting faktor, ali i kao ukras. Odlican prosjek cini buduceg asistenta vrlo privlacnim mnogim profesorima, a ne bas tako odlican prosjek tesko ce uopce otvoriti vrata kabineta. Ocjene zasluzene na studiju mjerilo su usjeha stvoreno od akademije, zato je kod akademije jako uvazeno.

Ako je prosjek vise vrlo dobar nego odlican, a jako bi ste zeljeli biti asistent matematike i nastaviti sa poslijediplomskim studijem ne zaboravite ostale fakultete na sveucilistu. Na mnogim tehnickim fakultetima sveucilista ima mjesta i za vas.

Pozdrav svima u domovini!
Ja sam imao nesto manje od 4.5 (zaboravio tocan broj, a index mi je na drugom kontinentu), a ipak sam dobio pozitivno misljenje. Doduse na odgovor MZOS trebalo je cekati malo vise od 6 mjeseci.

Mislim da je glavna stvar pri trazenju asistentskog kruha na PMF-MO imati neku vezu sa nekim profom. Pod vezom mislim na nekakav zajednicki oblik suradnje. Buduci asistent bi na neki nacin trebao biti pozeljan odredjenom profesoru kao suradnik (na odredjeni akademski nacin). Vazno je i da profesor sa kojim suradjujete moze priustiti jos jednog asistenta. Netko tko je tek postao docent ne moze zagovarati niti jednog, dok redoviti profesor sa dugim stazem i reputacijom mozda moze zagovarati i za svog treceg buduceg asistenta. Ovo treba shvatiti samo kao ilustraciju, za vise informacija obratite se nekom od samih profesora. Prosjek je vazan kao limiting faktor, ali i kao ukras. Odlican prosjek cini buduceg asistenta vrlo privlacnim mnogim profesorima, a ne bas tako odlican prosjek tesko ce uopce otvoriti vrata kabineta. Ocjene zasluzene na studiju mjerilo su usjeha stvoreno od akademije, zato je kod akademije jako uvazeno.

Ako je prosjek vise vrlo dobar nego odlican, a jako bi ste zeljeli biti asistent matematike i nastaviti sa poslijediplomskim studijem ne zaboravite ostale fakultete na sveucilistu. Na mnogim tehnickim fakultetima sveucilista ima mjesta i za vas.

Pozdrav svima u domovini!

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 21:47 ned, 3. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Dakle sto znaci blizu 5. Pa recimo u isto to vrijeme dok je Mate cekao 6 mjeseci jednoj drugoj asistentici na istom zavodu i iz istog podrucja molba je bila rijesena za mjesec dana. Imala je samo jednu cetvorku i bila je 3 puta na olimpijadi. Matematickoj, naravno. Njena je molba bila predana 4 mjeseca kasnije, a rijesena je mjesec dana prije. Na to sam mislio. Ako je prosjek 5.0 ili 4.9, onda molba biva rijesena za cca mjesec dana.
Dakle sto znaci blizu 5. Pa recimo u isto to vrijeme dok je Mate cekao 6 mjeseci jednoj drugoj asistentici na istom zavodu i iz istog podrucja molba je bila rijesena za mjesec dana. Imala je samo jednu cetvorku i bila je 3 puta na olimpijadi. Matematickoj, naravno. Njena je molba bila predana 4 mjeseca kasnije, a rijesena je mjesec dana prije. Na to sam mislio. Ako je prosjek 5.0 ili 4.9, onda molba biva rijesena za cca mjesec dana.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 19:12 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma kakvi prosjeci
dovoljno je biti sin profesora
tada dobiješ sve petice i sve a da ništa ne znaš
najbolji primjer za to je [color=darkred]***[/color]

[color=darkred]Klevete nisu dio prihvatljivog ponašanja na ovom Forumu. :evil:
Stoga sam zastitio identitet kolege.

Slicne tvrdnje potkrijepite argumentima i dokazima, ako ih imate, inace ne klevetajte!

Nisam sve obrisao jer ste dobili odgovor i unutar ste teme rasprave.
No molim Vas da se drzite Pravila ponašanja . Bivanje gostom Vas ne oslobadja te obveze.
Hvala.[/color]
ma kakvi prosjeci
dovoljno je biti sin profesora
tada dobiješ sve petice i sve a da ništa ne znaš
najbolji primjer za to je ***

Klevete nisu dio prihvatljivog ponašanja na ovom Forumu. Evil or Very Mad
Stoga sam zastitio identitet kolege.

Slicne tvrdnje potkrijepite argumentima i dokazima, ako ih imate, inace ne klevetajte!

Nisam sve obrisao jer ste dobili odgovor i unutar ste teme rasprave.
No molim Vas da se drzite Pravila ponašanja . Bivanje gostom Vas ne oslobadja te obveze.
Hvala.

[Vrh]
Edo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 21:47 sub, 23. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Otac [color=darkred]***[/color] niti je matematicar niti je prof. na MO.
Osim toga [color=darkred]***[/color] je bio izvrsan student.
Koliko asistenata na MO su sinovi profesora, daj mi molim te nabroji.
Ja tebi mogu nabrojati cija su sve djeca studirala kod nas, pa nisu postali asistenti. Stovise Kurepa je svoju kcer poslao na Arhitektonski faks, premda je izvrsna matematicarka (danas je prof. u SAD) slicno je i s Mardesicevim sinom koji je otisao na FER (danas je prof. u Francuskoj).
Mislim, ako je neka sredina u ovoj zemlji imuna na takve stvari, onda je to PMF-MO. Ovdje je zaista jedino mjerilo prosjek.
Otac *** niti je matematicar niti je prof. na MO.
Osim toga *** je bio izvrsan student.
Koliko asistenata na MO su sinovi profesora, daj mi molim te nabroji.
Ja tebi mogu nabrojati cija su sve djeca studirala kod nas, pa nisu postali asistenti. Stovise Kurepa je svoju kcer poslao na Arhitektonski faks, premda je izvrsna matematicarka (danas je prof. u SAD) slicno je i s Mardesicevim sinom koji je otisao na FER (danas je prof. u Francuskoj).
Mislim, ako je neka sredina u ovoj zemlji imuna na takve stvari, onda je to PMF-MO. Ovdje je zaista jedino mjerilo prosjek.

[Vrh]
Ignavia
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

91 = 108 - 17

PostPostano: 12:33 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

htjela sam odgovorit na zanimljive postove gostiju, ali su netragom nestali prije nego što sam se snašla...
ipak, previše me se dojmilo da ništa ne kažem..
uvijek mi je zanimljivo kad netko o tuđoj navodnoj nekulturi priča na tako nekulturan i bezobrazan način... ja ne slušam predavanja kod navedenih profesora, ali bez obzira kakvi oni bili ili ne, mislim da bi studenti ipak trebali imat barem toliko poštovanja da ako kritiziraju da je to na nekom kakvom takvom nivou... uostalom, presudnu ulogu ne bi ni morao igrati profesor-student odnos, to je čisto pitanje kulture...
htjela sam odgovorit na zanimljive postove gostiju, ali su netragom nestali prije nego što sam se snašla...
ipak, previše me se dojmilo da ništa ne kažem..
uvijek mi je zanimljivo kad netko o tuđoj navodnoj nekulturi priča na tako nekulturan i bezobrazan način... ja ne slušam predavanja kod navedenih profesora, ali bez obzira kakvi oni bili ili ne, mislim da bi studenti ipak trebali imat barem toliko poštovanja da ako kritiziraju da je to na nekom kakvom takvom nivou... uostalom, presudnu ulogu ne bi ni morao igrati profesor-student odnos, to je čisto pitanje kulture...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Bijesna
Forumaš s poteškoćama u pisanju
Forumaš s poteškoćama u pisanju

= 0 - 0

PostPostano: 15:25 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ok, evo vam pristojna verzija:

[size=18][b]MOJA ISKUSTVA S MATEMATIČKIM ODJELOM PMF-a[/b][/size]

... i veselo i nadobudno ja mislila da sam konačno došla doma, tj. na svoj teren, di sam trebala sresti ostale istomišljenike (matematičare)...

...ali svi bi samo da što prije završi nastava i da otrče na pauzu počikat koju (već im se valjda vrtilo u glavi tak dugo bez cigareta) uz obabvezne komentare na predavanja: di izlaziš, imaš dečka...

...čak ni profesori ne mogu dočekat da izjure van nakon predavanja...

... a trčeći hodnicima svak svojim putem usput dobacuju studentima "kaj me ne pozdraviš", "a i ti se voziš liftom"... uz obavezne grimase koje ovdje ne mogu prenijeti...

Hvala moderatoru (sad sam mu vidjela sliku na internetu) jer mi je vratio pristup forumu, ali ja ne mogu a da ne napišem istinu (nije to pljuvanje nego samo osvrt) - [b][size=24][color=indigo]ne bih ja danas bila ovak nepristojna da me to nisu naučili u školi profesori [u]svojim ponašanjem[/u], a ponajviše sam tome bila podučena ovim što vi zovete faksom[/color][/size][/b].

:lol:
Ok, evo vam pristojna verzija:

MOJA ISKUSTVA S MATEMATIČKIM ODJELOM PMF-a

... i veselo i nadobudno ja mislila da sam konačno došla doma, tj. na svoj teren, di sam trebala sresti ostale istomišljenike (matematičare)...

...ali svi bi samo da što prije završi nastava i da otrče na pauzu počikat koju (već im se valjda vrtilo u glavi tak dugo bez cigareta) uz obabvezne komentare na predavanja: di izlaziš, imaš dečka...

... a trčeći hodnicima svak svojim putem usput dobacuju studentima "kaj me ne pozdraviš", "a i ti se voziš liftom"... uz obavezne grimase koje ovdje ne mogu prenijeti...

Hvala moderatoru (sad sam mu vidjela sliku na internetu) jer mi je vratio pristup forumu, ali ja ne mogu a da ne napišem istinu (nije to pljuvanje nego samo osvrt) - ne bih ja danas bila ovak nepristojna da me to nisu naučili u školi profesori svojim ponašanjem, a ponajviše sam tome bila podučena ovim što vi zovete faksom.

Laughing

Grga
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

99 = 124 - 25

PostPostano: 16:16 pon, 25. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo mi stvarno zvuci nevjerojatno, jer meni su svi profesori i asistenti super. Malo mi je cudno da je tolika razlika :shock: :?
Ovo mi stvarno zvuci nevjerojatno, jer meni su svi profesori i asistenti super. Malo mi je cudno da je tolika razlika Shocked Confused

Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 8:38 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Bijesna"]

:lol:[/quote]

Naravno da ima onih koji puše i koji jedva čekaju da izlete zapalit. Toga ima svugdje. A što bi trebali na čik pauzi pričat? Vadit napamet 13. korijene iz 200 - znamenkastih brojeva? Ili igrat šah napamet? Ili uopće ne bi trebali i o čem drugom pričat, niti uopće izlazit iz učionice? Pa da! Matematičari su osuđeni na to da budu čudaci, zatvoreni u sebe, bez pravog kontakta s pravim svijetom, zar ne? Tko je vidio izlazit? Dečka imat? Ma to je za šminkere s ekonomije il nekog drugog faksa! I oni koji se drugačije ponašaju nisu dostojni da se nazivaju tim imenom? Ma daj!
A što se tiče pozdravljanja, ne vjerujem niti u to. U svih 6 godina koliko sam bila na faksu nisam tako šta doživjela. Čak dapače. Prvi su mene pozdravljali profesori za koje bi to najmanje pomislila da će učiniti. A razgovori u liftu... pa kaj ima loše ako profesor ili asistent uspostavlja komunikaciju? Bolje to nego da vlada neugodna šutnja!

[size=18]Na ovom faksu - PMF-MO fakat su svi ljudi super. Prirodni, normalni, dodirljivi. Problem je ako vi niste naučili na takve odnose. Ponosna sam što sam bila ovdje, što sam bila dio vas, što ste me naučili ono što jeste, što ste me izgradili u osobu koja sada jesam.
Hvala![/size]

P.S. - i svi oni tračevi studenata o ovom ili onom profesoru ili asistentu, kad bolje razmislimo, nemaju baš temelja. Ako te je rušio, imao je razloga za to. Ako je vikao na tebe, imao je razloga (mislim ak ne znaš nacrtat graf linearne funkcije na 2. godini, onda si fakat zaslužio/la i šamare, a ne samo galamu ) :oops:

Ajd, neću više pisat... al baš mi je došlo

Puno pusa!
Bijesna (napisa):

Laughing

Naravno da ima onih koji puše i koji jedva čekaju da izlete zapalit. Toga ima svugdje. A što bi trebali na čik pauzi pričat? Vadit napamet 13. korijene iz 200 - znamenkastih brojeva? Ili igrat šah napamet? Ili uopće ne bi trebali i o čem drugom pričat, niti uopće izlazit iz učionice? Pa da! Matematičari su osuđeni na to da budu čudaci, zatvoreni u sebe, bez pravog kontakta s pravim svijetom, zar ne? Tko je vidio izlazit? Dečka imat? Ma to je za šminkere s ekonomije il nekog drugog faksa! I oni koji se drugačije ponašaju nisu dostojni da se nazivaju tim imenom? Ma daj!
A što se tiče pozdravljanja, ne vjerujem niti u to. U svih 6 godina koliko sam bila na faksu nisam tako šta doživjela. Čak dapače. Prvi su mene pozdravljali profesori za koje bi to najmanje pomislila da će učiniti. A razgovori u liftu... pa kaj ima loše ako profesor ili asistent uspostavlja komunikaciju? Bolje to nego da vlada neugodna šutnja!

Na ovom faksu - PMF-MO fakat su svi ljudi super. Prirodni, normalni, dodirljivi. Problem je ako vi niste naučili na takve odnose. Ponosna sam što sam bila ovdje, što sam bila dio vas, što ste me naučili ono što jeste, što ste me izgradili u osobu koja sada jesam.
Hvala!

P.S. - i svi oni tračevi studenata o ovom ili onom profesoru ili asistentu, kad bolje razmislimo, nemaju baš temelja. Ako te je rušio, imao je razloga za to. Ako je vikao na tebe, imao je razloga (mislim ak ne znaš nacrtat graf linearne funkcije na 2. godini, onda si fakat zaslužio/la i šamare, a ne samo galamu ) Embarassed

Ajd, neću više pisat... al baš mi je došlo

Puno pusa!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
anamari
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 12 - 6

PostPostano: 9:02 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

Kako bi sad rado odgovorila Ivancici, al bi onda dobila opomenu pred iskljucenje. :lol: :lol:
Kako bi sad rado odgovorila Ivancici, al bi onda dobila opomenu pred iskljucenje. Laughing Laughing

[Vrh]
Ivančica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 43 - 61

PostPostano: 9:20 uto, 26. 4. 2005    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anamari"]Kako bi sad rado odgovorila Ivancici, al bi onda dobila opomenu pred iskljucenje. :lol: :lol:[/quote]

Zašto?
Zar i ti dijeliš mišljenje da naš faks ne valja?

Ak imaš kaj reći :pm: tam smiješ bit nepristojna. Ionak je ovo :OT:
anamari (napisa):
Kako bi sad rado odgovorila Ivancici, al bi onda dobila opomenu pred iskljucenje. Laughing Laughing

Zašto?
Zar i ti dijeliš mišljenje da naš faks ne valja?

Ak imaš kaj reći Poziv za preseljenje u Private Message tam smiješ bit nepristojna. Ionak je ovo Off-topic

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum